Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@RoseK na botky jsem narazila náhodou přes bazar, jsou jak nové, mám úplně ty stejné, jenom v jiné barevné kombinaci a fakt sedí. Takže v nich vydržím celý den.
Já na výslužku budu dělat utopence, takže nějaké krabičky jsou mimo mě. ![]()
@mrs.gendy taky chci mít přes ruce krajku, ale tvoje šaty mi příjdou dost „teplé“, přece jen my budeme mít veselku uprostřed prázdnin, bych se upekla. ![]()
@kve-tinka v egypte je vecer chladneji
a byla by to cista provokace jit tam v korzetu a odhalenyma ramenama a piercingama a tetovanim ![]()
ale dekuju za nazor, poridim si aspon vejir…i kdyz v tu chvili bych se potila i v plavkach ![]()
@mrs.gendy Trvalo to hodinku, byla jsem u ní jednou na zkoušku. Já se moc nelíčím, nebo aspon ne s linkami a tohle byla prostě změna. Manžel chválil, kudy chodil
a občas tu ženštinu doma hledá
Nechtěla jsem nic křiklavého, za mě spokojenost. Někomu by to ale bylo málo, nicméně paní líčí podle člověka, ne každého stejně.
Hodně věcí (jednou použitých) se dá sehnat na bazaru na beremese.cz …včetně spousty typů, inspirace, fotek ze svateb.
@Miriska tak to je fajn, ze se ti takhle prizbusobila. Me kolikrat prijde i u kadernic, ze delaji jen to co umi ze skoly a pak ty vysledky vypadaj
@mrs.gendy proč by to měla být provokace? Se budete brát v nějakém rezortu, ne?!?! ![]()
@kve-tinka ne, predpokladam ze v kahire nebo v centeu egypta. A jelikoz tam bude 99% muslimu, tak by mi to prislo vazne blbe
nedovolim si to je takhle urazit a priznam se, ze ja jsem ke korzetovym satum ani nijak neprilnula ![]()