Kdo se bere 2015?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
18.11.14 20:45

@RoseK na botky jsem narazila náhodou přes bazar, jsou jak nové, mám úplně ty stejné, jenom v jiné barevné kombinaci a fakt sedí. Takže v nich vydržím celý den.
Já na výslužku budu dělat utopence, takže nějaké krabičky jsou mimo mě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.11.14 20:46

@mrs.gendy taky chci mít přes ruce krajku, ale tvoje šaty mi příjdou dost „teplé“, přece jen my budeme mít veselku uprostřed prázdnin, bych se upekla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
18.11.14 20:49

@kve-tinka v egypte je vecer chladneji ;) a byla by to cista provokace jit tam v korzetu a odhalenyma ramenama a piercingama a tetovanim :mrgreen:
ale dekuju za nazor, poridim si aspon vejir…i kdyz v tu chvili bych se potila i v plavkach :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14552
18.11.14 20:50

@mrs.gendy Trvalo to hodinku, byla jsem u ní jednou na zkoušku. Já se moc nelíčím, nebo aspon ne s linkami a tohle byla prostě změna. Manžel chválil, kudy chodil :-D a občas tu ženštinu doma hledá :-D Nechtěla jsem nic křiklavého, za mě spokojenost. Někomu by to ale bylo málo, nicméně paní líčí podle člověka, ne každého stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
18.11.14 20:51

Hodně věcí (jednou použitých) se dá sehnat na bazaru na beremese.cz …včetně spousty typů, inspirace, fotek ze svateb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
18.11.14 20:52

@Miriska tak to je fajn, ze se ti takhle prizbusobila. Me kolikrat prijde i u kadernic, ze delaji jen to co umi ze skoly a pak ty vysledky vypadaj

• Citovat
  • Upravit
6882
18.11.14 20:55

@mrs.gendy proč by to měla být provokace? Se budete brát v nějakém rezortu, ne?!?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
18.11.14 20:56

@Miriska přesně jsem na beremese.cz pečená vařená :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
18.11.14 21:02

@kve-tinka ne, predpokladam ze v kahire nebo v centeu egypta. A jelikoz tam bude 99% muslimu, tak by mi to prislo vazne blbe :mrgreen: nedovolim si to je takhle urazit a priznam se, ze ja jsem ke korzetovym satum ani nijak neprilnula :think:

• Citovat
  • Upravit
22.12.14 20:15

Také plánujeme svatbu v září 2015 :-) Snad nám to počasí vyjde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný