Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, přemýšlím o koupi romantického víkendového pobytu jako vánočního dárku pro přítele… ovšem mám celkem omezené finance… Nevím jestli je to reálné, ale dá se někde sehnat pěkný pobyt na 1-2 noci třeba s večeří a bazénem do cca 2tis? Možná je to nereálné, ta částka je opravdu nízká, ale třeba máte zkušenosti a poradíte… Takže nějaké nápady nebo osobní zkušenosti s romantickými pobyty? díky moc ![]()
Jezdime takhle casto, kdyz vyhodis jako pozadavek bazen tak se to da sehnat ![]()
Nikdy jsem nic na těch slevomatech nekupovala… máte s tím zkušenosti? opravdou tyhle pobyty v téhle ceně hotely nabízí? asi je lepší si prvně telefonicky ověřit, že…
@Meluzinecka a jaký pobyt byl pro tebe ten nej? kde? ![]()
jinak díky za rady ![]()
@CokeLady Tak možná by bylo lepší počkat, našetřit více a pobyt darovat třeba k výročí či narozeninám… nerada bych aby bylo jasně vidět, že je to levný pobyt ve slevě… ![]()
Koukni na hotel lesana ve Spindlu. je casto na slevovych portalech a my byli opravdu nadseni. na jednu noc se rozpoctem urcite vejdes
Ahoj
, my jezdíme pravidelně přes Slevomat a tam určitě za tu cenu něco vybereš
. Jinak můžu doporučit hotel Terasa Olešná, tady bývá v ceně privátní wellness, popř. Abácie Nový Jičín (ale ten je o trošičku dražší).
Jinak super nápad na dárek ![]()
@Peťka26 píše:
Nikdy jsem nic na těch slevomatech nekupovala… máte s tím zkušenosti? opravdou tyhle pobyty v téhle ceně hotely nabízí? asi je lepší si prvně telefonicky ověřit, že…@Meluzinecka a jaký pobyt byl pro tebe ten nej? kde?
jinak díky za rady
Řekla bych, že Slevomat je největší jistota, je tam i garance spokojenosti
. My jezdíme jedině přes ně a vždycky bez problémů ![]()
@Peťka26 nejlepsi bezkonkurecne byl Hotel Javor - je to kousek od Adžbachu (pěšky), mají moc krásné pokoje, super atmosféra a strava ![]()
@Peťka26 píše:
Co říkáte na tohle…https://www.slevomat.cz/…odove-vecere
Vypadá to moc hezky
… ještě bych ale mrkla na recenze hotelu ![]()
@Peťka26 Ahoj, toto jsem teďka našla a vypadá to moc hezky
: https://www.slevomat.cz/…rahy-pro-dva