Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Že by aktuální téma?
můžete mi dát někdo tip na nějakou hru pro 9ti letou holčičku? máme carcassonne, aktivity, padající opice, twister, logika, monopoly.. všechny můžu doporučit.. ale co přidat do sbírky k letošním vánocům?? regály jsou plné a já se v tom vůbec nevyznám, většinou mi to dle popisu přijde jako úplná konina.. díky předem za tipy a přivítám i tipy pro ostatní členy rodiny ![]()
Jo, Ubongo je skvělé, naše děti ho mají moc rády, a letos dostanou Labyrinth.
Alias party-i kdyz nevim zda je to od 9let, mozna az pro starasi, ale je to super hra ![]()
Holka chtěla Dobble. Hraje to v družině a baví ji to.
Labyrint máme od loňských vánoc a taky dobrý. Jednoduchá hra, ale musí se u ní přemýšlet.
UNO jsem koupila včera po mladší holku, tak doufám, že bude mít úspěch.
Akorát vím, že jsem si dvouma hrama na vánoce zase zavařila (jako každej rok
), protože děti nebudou chtít dělat celý prázdniny nic jinýho než hrát a hrát. ![]()
U nás ještě frčí pexeso pro uši a další hry od Alexandra, ale to je pro mladší děti.
U nas s menzelem uz deset let nejvic frci TransAmerica. A rekla bych, ze je i jednodussi nez Carcassone, takze devitileta by ji dat mohla (pochopila ji i nase babicka napoprve)
Fakt rychlovka (treba na pul hodky), co bavi ![]()
http://www.deskove-hry.eu/trans-america
Dobble je super, ale u nás zabaví jen na chvíli. Letos nám Ježuš naježí Ubongo ![]()
My hrajeme Dixit, zvládají to i menší (6let), stejně tak se u toho pobavíme i s dospělými.
Je to teda dzažší, ale jsou na to i rozšíření a u nás se zatím neokoukala ![]()
Jinak nad tím Ubongo jsem taky přemýšlela, to je něco podobného jako Osadníci?
U nás frčí UNO, dětské aktivity, monopoly junior, cestujeme po hradech a zámcích ![]()
Mám dotaz - máte to Ubongo ve verzi Junior, nebo normální? U normálního píšou že je od 7 let (na jiných stránkách, že od 8 let), Junior od 5 let.