Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taková anketa z nudy a zvědavosti. Holky kdo Vás víc přitahuje? Total testosteron Wayne? Nebo total prettyboy Chico?
Kdo to je? Ten vpravo vypadá jak můj 15 letý syn
, ten by mě měl vzrušovat?
Ten vlevo je taky kuře, ale nelíbí se mi ani trochu.
Nechci být zlá ale ten první vypadá jako kdyby měl Downův syndrom a ten druhý se mi zase líbí to jo. Ale takový mladý ušák no ![]()
Boha, další už tam nemáš? Ten vlevo vůbec a ten druhý sice fešák, ale tak pro základní školu. Neznám ale ani jednoho.
No ani jeden. Hele, ten jeden vypadá jak jeden ze sedmi trpaslíků.
Tak jako každá ženská i já jako chlap umím ohodnotit chlapa. Každý má něco co je atraktivní. Jeden ksicht, ale jinak je to zdechlák, druhý je prostě kus chlapa. Bejt ženská, jdu do chlapa.
Tady máte příklad vraha za kterého se pořádali inet protesty za jeho osvobození, protože je tak moc cute.

@Lexter píše:
Tak jako každá ženská i já jako chlap umím ohodnotit chlapa. Každý má něco co je atraktivní. Jeden ksicht, ale jinak je to zdechlák, druhý je prostě kus chlapa. Bejt ženská, jdu do chlapa.Tady máte příklad vraha za kterého se pořádali inet protesty za jeho osvobození, protože je tak moc cute.
Za tohodle taky. Ale cute moc nebyl
![]()
Ani jeden. Ten první čumí jak vrah a ten druhý zase jak kdyby vypadl z novodobé hchkrdtn komunity