Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
potřebovala bych radu od někoho, kdo se věnuje šití, látkám a zkrátka tomu trochu rozumí.
Sháním látku, která bude dostatečně pružná a pevná, která udrží modelku, když se do ní zavěsí - opře se o ní, ve vzduchu viset nebude
Konkrétně mi jde o dlouhý pruh látky cca 400*50 cm.
Poradíte mi, po čem konkrétně - po jakém druhu látky - se mám pídit? Děkuji moc za pomoc
Kvalitní šátek na nošení dětí…viděla jsem i fotku jak je v něm navázanej dospělej chlap-ženská ho měla na zádech…Natibaby myslim… ![]()
Toto jsem fotila taky a mám ne 50cm, ale 100cm širokou polyester. podšívku. Metr za 9,– z výprodeje ![]()
@Tuco Děkuji za nápad, přesto doufám v něco lacinějšího, ceny šátků mě dost vyděsily. Ani bych ho potom s miminkem nevyužila, neplánuji si ho pro sebe pořizovat
https://www.facebook.com/photo.php?…
tak 60tikilovek týpek..modelka víc jak šede mít nemůže…
Až se modelka vyřádí tak to můžeš prodat dál ![]()
Škoda..šátek by byl estetičtější než polyester…ale 9,– za metr..no neber to ![]()
Já bych řekla, že 50 cm široký pruh jakékoli látky udrží modelku, pokud bude dobře upevněný… takže stačí vybírat podle ceny, barvy, struktury… Ty podšívky bývají levné a splývavé…
@Tuco píše: Škoda..šátek by byl estetičtější než polyester…ale 9,– za metr..no neber to
pruží až až ![]()
Děkuju holky, moc jste mi pomohly. Nakonec jsem našla podšívkovou pleteninu, která se neleskne - to jsem potřebovala. Široká je 160 cm, tak ještě půjde na půl a bude to ideální