Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebovala bych poradit, jak se dostanu z porodnice v Podolí na metro C (asi stanice Vyšehrad nebo Pražského povstání). Za rady mockrát díky.
@eva valoi Autobusem na Pražského povstání, jen nevím to číslo…
A nebo taky pěšky, je to docela hezká prochajda.
Ze zastávky podolská vodárna(cca 200m od porodky) busem, asi 3 stanice, na pražskýho povstání. bus je to asi 148, to nevím jistě, ale jezdí tam jen jeden ![]()
No ale jak se od porodnice na ty stanice dostanu? Pěšky? Tramvají?
Jela bych tramvaji od porodnice na metro
nejblíže je Karlovo náměstí
@Svistice Určitě, ale já budu dosti spěchat. Projdu se pak doma po vsi, až se vrátím. ![]()
Jedu přesně od porodnice Podolí, kde mě vyhodí a já se pak musím dostat na trasu C.
Bus 121 za 4 min na pražského povstání
tukni na idos.cz Podolská vodárna - Pražského povstání v kategorii mhd Praha a můžeš si rokliknout i mapu se zastávkami
@slavuska1 píše:
Ze zastávky podolská vodárna(cca 200m od porodky) busem, asi 3 stanice, na pražskýho povstání. bus je to asi 148, to nevím jistě, ale jezdí tam jen jeden
tak podle idosu je to 121 bus
Bus 121 ze stanice Podolská vodárna jede asi 5 min. na metro Pražského povstání.
@eva valoi vylezeš z porodnice a dáš se doleva po hlavní. Na světelné křižovatce (cca 300 m) odbočíš doleva směrem nahoru do kopce a už uvidíš autobusovou zastávku. Na Pražského povstání to jede chvilku, bus 121 (jede směrem nahoru do kopce).
Příspěvek upraven 24.03.14 v 20:00
Nejlíp pěšky
Jinak teda od Podolské vodárny jede linka busu 121.