Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nazdárek chtěla jsem se zeptat, plánujeme dceři svatbu a už si konečně vybrala krásně šaty a úplně by se mi k tomu hodil nějaký krásný účes, ale bohužel nemá moc dlouhé vlasy, tak mojí kolegyni napadlo, že by si mohla pořídit clip in, nevíte jak to funguje? A hodí se to do svatebního účesu?
Do svatebního účesu se to rozhodně hodí. Já radím se zeptat v kadeřnictví, kde jí účes budou dělat. Clip in se dá totiž i jednorázově zapůjčit přímo do účesu, na kterém se domluví.
Měla jsem ve svatební účesu clip-in, půjčené přímo mojí vizážistkou. A nepoznal to ani můj manžel
, když jsem to sundavala tak se hrozně divil, že to nejsou moje vlasy, takže když je dobře účes udělán, není to vůbec poznat. Jinak, mě to ve vlasech vůbec nevadilo ![]()
Kamarádka měla příčes přímo od kadeřnice… takže se asi domluvit tam…
Jinak mě se to nelíbí, měli to dvě spolužačky a mě se prostě zdá ujetý, když má normálně krátkovlasá holka najednou culík až k pasu nebo drdol přes půl hlavy…
Clipy jsou super, jak na zahuštění tak prodloužení
já je na svatbě měla taky, i když mám dlouhé vlasy, ale protože jsem je měla jen natočené tak aby byl objem. Nepoznal to nikdo. Já je kupovala už před 5 lety na E-Bay za cca 900Kč, mám pravé vlasy, blond melír, barva stejná jako moje, 60cm, takže se dají mýt, žehlit, kulmovat. Určitě se vyplatí koupit, pokud by je dcera nosila třeba na plesy, ven..atd.
Super věc, teď je budu dávat ámošce na svatbu. Jsou dobré i do účesu, drdolu, na objem.
Také jsem je měla. Měla jsem účes ve kterém nikdo nepoznal že nějsou moje. Jak radily holky. Doporučuji se zeptat v kadeřnictví.
Kamarádka to měla na svatbě. Že to nejsou její vlasy šlo poznat jen na omak. Nechala si k tomu příčesku i dobarvovat vlasy.