Kdo vám vozí kočárek?

12681
7.8.11 14:19

kdo vám vozí kočárek?

ahoj, chci se zeptat kdo vám vozí kočárek? máme 6týdenního kluka a rodina by ráda vozila, jenže mě se to nezdá-bojím se co kdyby, plakal a oni ho nechali vyřvávat, co když bude mít hlad a oni s ním nepůjdou hned domů a budou s ním dál kočárkovat, co když ho budou casnovat z kočárku ven a spadne jim-babičky hlavně, nebo na něj nechají svítit sluníčko,..... nutno podotknout že to by opravdu nechali, protože se nedívají jestli je dítko spokojený, ale čumí do oken domů jestli se sousedky dívají, že oni vozí :roll:
no a tak jim ho nechci půjčovat, bojím se, že tak malý mimi nezvládnou :-?
komu ho necháváte vozit vy, nevadí vám to?? a hlavně jak to mám udělat aby mě to vadit přestalo??? aby jsem jim ho ráda a bez obav půjčila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9177
7.8.11 14:23

Problém je v tobě, ne v babičkách..Myslím, že by si v dané situaci rozhodně poradily. Já naopak přivítala, když si malou někdo ven vzal..A přežila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
7.8.11 14:26

Ahoj.
Já kočárek vždy ráda půjčila, ale šla jsem raději jako dozor. :mrgreen: Navíc je to moje dítě, já ho chtěla a tak ho přeci nebudu nechávat babičkám a nebo i někomu dalšímu.
On tě ten strach časem pustí a budeš ráda za chvíli klidu. Ale já osobně stále raději chodím jako dozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863

ahoj, hoď se trochu do klidu. já jsem ráda, když si babičky malou vezmou a když řve, hned ji dovezou nebo zvládnou utišit. snad taky vychovaly děti, tak by si zasloužily trochu důvěry, ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22157

No, tak pokud uložíš dítě do kočárku a vydáš jasné pokyny, v kolik hodin mají být zpátky doma a že ho nesmějí z kočárku vyndavat, tak snad není co řešit, ne? Buď máš k osobě, která chce vozit, důvěru a víš, že Tvoje pokyny bude respektovat - nebo nemáš.. :nevim: Miminu je jedno, kdo ho vozí, stejně to prospí.

Jééje, Tvoje starosti na mou hlavu… :mrgreen: Nemyslím to ve zlém :kytka: - co já bych dala za to, kdyby mi někdo povozil… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65649
7.8.11 14:28

Takhle malinkého vozila jen moje mamka…¨
nakojený a spokojený šup do kočárku a babička se měla vrátit za 3 hodiny na další kojo :wink:
A jasan,že jsem zkraje stepovala u okna a moooc se mi stejskalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
7.8.11 14:32

goldenka - řeknu, kdy je zhruba čas dalšího krmení, přidám plenku jako stínítko a řeknu, pokud bude plakat, tak přijet.
Ale samozřejmě jsem nenechávala kočárek vozit každému, ale moji rodičové v pohodě a manželova maminka také.

můj tatínek je výbornej chůvák, navíc aspoň celá dědina Janičku viděla a já jsem nemusela být u toho :wink: škoda, že už bydlíme v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
7.8.11 14:33

Mě vozí přítel,babičky,brácha,někdy kamarádka.Časově je to min od půl hodiny i klidně 3 - 4 hodiny.Podle toho jak vydrží být hodná.Vždycky vydám pokyny co a jak a vždy to bylo v pohodě.Někomu občas začla řvát,ale to někdy řve i mě v kočárku,takže to chápu,s tim člověk nic nenadělá a chvilka řvaní dítěti neublíží.Buď v klidu,oni hodinu s kočárkem zvládnou v pohodě,dítě i babičky.A ty si aspoň odpočneš,zajdeš na kávu nebo doma v klidu poklidíš.To já vždycky s radostí uvítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
7.8.11 14:41

Minimálně deset lidí z řad příbuzných a kamarádů naslibovalo a skutek utek.
Hele jestli máš strach není problém jít s nima. Buď ráda, že můžeš chvilku hodit nohy na stůl a nic vůbec nic nedělat. Maj určitě mobil, takže si myslím, že když jim řekneš, aby za hodiny přišli a oni nepřišli, tak jim zavoláš a naženeš domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
7.8.11 14:42

No do těch tří měsíců jsem vozila téměř výhradně já, max. chlap, který věděl, kdy bude kojo. Jinak byl malý zlatý a v kočárku většinou spinkal. Teď se tolik nezměnilo, vozí buď on nebo mamka, ale já jsem pořád na telefonu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
7.8.11 14:42

Já jsem malýho „půjčila“ až v 6 měsících. Teď bych docela brala, kdyby někdo chtěl vozit a nikdo nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81519
7.8.11 15:01

Na jednu stranu se občas taky ráda dítěte zbavím. Ale leckomu bych na vození dítě nedala. Ze stejného důvodu jako ty - někteří nejsou schopní respektovat moje instrukce, nechat dítě řvát… Pokud jim nevěřříš, vozit nenechávej.

Ono se to časem utřepe a půjčíš - budeš mít víc vychytaný režim mimča - snáz odhadneeš další krmení, dobu spánku,, takže dáš lépe instrukce hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
7.8.11 15:14

ohledně kojení-čas neodhadnu někdyy kojím po hodině a někdy po 4, záleží jak si malej vzpomene, takže babičky jsou schopný ho dvě hodiny a vozit a drndat a nechat ho řvát hlady v domění, že přece před chvílí pil
mobil-hahaha babky mobil zásadně nenosí u sebe, takže to by jsem měla smůlu
moje mamka ta by určitě pokyn nevytahovat nerespektovala
tchýně asi ano, ale zase malýho pořád v kočárku urovnává aby ležel tak jak chce ona-takže jí kluk nikdy nespí a řve jako tur, protože když už zabírá tak ona má pilno vrazit hlavu do kočáru a štelovat ho
komu věřím je jen manžel ten jezdí a rád

vím, že je asi chyba ve mě, jsem dost upnutá na malýho a mám o něj dost strach-je vymodlenej, jenže jak se toho strachu zbavit??? možná kdyby jsem je jednou pustila samotný tak by jsem si zvykla :think:
semnou by nejeli-už jsme to nabízeli mojí mámě, ne ona chce sama- důvod si dokážu domyslet, chce objet všechny kámošky a pochlubit se a každýmu ho vrazit do ruk na pochování- jednou jedinkrát semnou jela a přesně tohle dělala a já ji sprdla, že si nepřeji aby někdo tahat 3týdenní mimčo

no a navíc mám jaksi pocit, že jejich pomoc nepotřebuji

chci se naučit ho nechávat na vožení hlavně kvůli malýmu aby si babiček užil když ho mají rádi, jen nevím jak jim konečně vysvětlit, že ikdyž děti vychovali tak si určitý věci nepřeji aby dělali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22157
7.8.11 15:24

Goldenko, já ten problém úplně nechápu… :nevim: Dítě na hlídání nebo na procházku přece můžu svěřit jedině někomu, o kom vím, že bude moje pokyny bezpodmínečně respektovat. Pokud to u Vás doma, jak píšeš, nefunguje a Ty víš, že babičky to nerespektují, tak přece není co řešit a prcka bez dohledu mít nemohou.

Je přece fuk, jestli je to novorozeně nebo předškolák - máma určuje pravidla a hlídací osoba je musí respektovat, jinak nemůže dítě sama hlídat (či vozit). Ať je to babička, kamarádka, chůva nebo kdokoli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
7.8.11 15:32

6 týdenní jsem dávala vozit naprosto v klidu, to spala, jen se do kočáru položila. Mám spíš problém teď, kdy ještě nesedí a v kočáře blbne, takže si ji nosím.

No a když babička nechce respektovat to, co řekneš, tak holt vozit nebude.

Příspěvek upraven 07.08.11 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky