Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja sem teda nepatřím
Nic jde nehledala a oni se hlásili sami. V tom si myslím, ze to je. Jakmile člověk rezignuje na vztahy, hned si s nim život pohraje a otočí vše na ruby
No já partnera nehledala a sama nejsem
Potkat je vždycky kde…
To je téma na honění trika?
Přihlašte se všichni, kdo jste tak úžasný, že na vás stojej nápadníci fronty? Nebo je to míněno spíš jako podpora nešťastně nezadaných? ![]()
Kdyz vezmu v potaz tve dalsi diskuze, tak mi prijdes jak posedla. Prestan furt resit jen chlapy. Az to prijde, tak to prijde, jeste ti ani neni 30, delas, jako bys sla vstric minimalne menopauze nebo spis duchodu…
@Bibi239 píše:
Kdyz vezmu v potaz tve dalsi diskuze, tak mi prijdes jak posedla. Prestan furt resit jen chlapy. Az to prijde, tak to prijde, jeste ti ani neni 30, delas, jako bys sla vstric minimalne menopauze nebo spis duchodu…
Ja. Ale ja nehledam/nehledala, ja proste zadnyho chlapa ani nechci.
@jujingova Hele a co ty vlastně po nás chceš? Politovat? Podpořit v tom, že chlapi nejsou? Poplácat po rameni jak statečně to neseš?
@alenka84 píše:
No já partnera nehledala a sama nejsemPotkat je vždycky kde…
máš krásný nápaditý nick
![]()
@dada453 píše:
@jujingova chlapi nechtějí zoufalky.
A já zase zoufalce. Radši jsem už 6 let sama
![]()
@Takyjedna píše:To je téma na honění trika?
Přihlašte se všichni, kdo jste tak úžasný, že na vás stojej nápadníci fronty? Nebo je to míněno spíš jako podpora nešťastně nezadaných?
Ne, to je jen rada. Vidím okolo sebe, ze vím víc to ti lidi hrotí, tím spis nikoho nenajdou
Myslim, že není potřeba rýpat, tak je sama, bojí se, že nenajde chlapa včas…vám to fakt žádné nevrtalo hlavou, jak to bude a nebude, když jste byly samy?? Jinak k tématu: Čím víc jsem jsem hledala, tím míň nacházela. Byla to náhoda. Radši jsem se pak věnovala sobě, přemýšlela a trávila čas s kamarády. Ale taky jsem měla období, kdy jsem fakt reálně uvažo ala o tom, že budu sama. Bála jsem se další citové (a vlastně i finanční) investice.
A ja zas pro zustat sama. Sluzkou uz byt nechci a v dobreho, podstiveho, cestneho feroveho muzskyho…uz neverim. Neexistuje. Kazdy hnup. V tom, ci onom, a drive ci pozdeji se to nakonec projevi, myslim. Neverim uz. ![]()
Kdo vzdal hledání partnera a radši zůstane při neuspěšném hledání sám nebo kdo ho nemá kde potkat.