Kdo z koho?

7
28.7.17 11:26

Kdo S koho

Dobrý den. Mám trápení, se kterým se nemám kde svěřit. :,( Partnera mám 3 roky, měli jsme vždy nějaké drobné neshody, ale posledního půl roku jsme se dokonce rozešli. Hodně zpohodlněl, nic se mu nechtělo a to pro mou akční povahu nebylo moc přínosné. Nakonec to vygradovalo v rozchod. V době kdy jsme spolu nebyli jsem potkala muže, který splňoval mé představy. Nakonec jsme se ale s partnerem k sobě vrátili, že to ještě zkusíme. Že to nebyl dobrý nápad mi došlo bohužel až nedávno. Nemůžu zapomenout, současný přítel mě už ani nepřitahuje a jeho přítomnost je mi kolikrát nepříjemná. Jak se ale rozejít, když mě nevěřiténě moc miluje a dává mi to pořád najevo?? Nemůžu mu ublížit, ale pořád si říkám, že nemůžu být z lítosti s někým celý život, jen abych ho nezranila. :( moc se snažím, abych to třeba v sobě ještě změnila, ale non stop myslím na druhého muže, se kterým se už nescházíme a nejspíš by nám to už ani nevyšlo. :( Oba jsou velmi rozdílní se současným mám jistotu stabilního vztahu, neustálé až dusivé lásky a bohužel i totálního podpantofláctví, které si způsobuje sám. :( Nemá svůj názor, pokaždé když něco řeknu, tak to posvětí světskou vodou… Druhý muž má sebevědomý se svým názorem a nebojí se nesouhlasit, je akční, zábavný, sex byl dokonalý, neuvěřitelně mě přitahuje. Ale s jeho láskou to žhavé nebylo, nejspíš je ze špatných zkušeností zbaven vyjadřování citů. :( Jen mě vždy hodně objímal, líbal, celou noc držel v náručí, ale hezká slova používat neumí. Teď jsem na křižovatce, kdy nevím jestli riskovat a možná vše ztratit a nebo neriskovat a žít dál ve stereotypu. Je mi 25 let a nevím jestli není brzy se zaškatulkovat a neriskovat.. Děkuji za názory.

Příspěvek upraven 28.07.17 v 13:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1805
28.7.17 11:50

Je ti 25 proboha, máš celý život před sebou, nech plavat oba a nejdřív se nauč být sama, užij si trochu života, cestování a volnosti a časem někoho potkáš kdo bude pro tebe ten pravý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
28.7.17 12:53

Já se divím, že o tebe někdo má zájem, když máš hrubku v názvu :zed: KDO S KOHO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.7.17 13:57

@VENIVINIVICI Máte pravdu, zeptala jsem se špatným pádem. :) Opravdu si ale nemyslím, že by to mělo vliv na to, jestli jsem dost inteligentní a kdo by o mě měl nebo neměl mít zájem. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.7.17 13:57

Jeee, 25 ti je, to je prilis brzy zakopat se ve vztahu kde te protejsek dokonce odpuzuje :) a proc bys to delala? Asi budes chvili sama a par jich jeste vyzkousis nez se najde ten „pravy“, ale mas casu dost tak hura ven!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.1.18 00:43

Resim podobnou situaci. po rozchodu sem potkala muze, muj vek, vsechno sedlo, ale obcas mi pripada jako slaboch. Ex se ozval, ze se chce vratit. Ted mam pred sebou volbu a absolutne netusim, co delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí