Kdy asi napíše?

Anonymní
13.12.20 17:59

Kdy asi napíše?

Ahoj holky, je to taková kravina, ale stejně bych chtela nějak poradit nebo slyšet Vaše názory. Měla jsem včera rande s jedním klukem, bylo to moc fajn. Byli jsme spolu celý večer asi 8 hodin. Prespala jsem u něj, bylo jen líbání, on to ani nezkoušel dál. Dnes jsme se hezky rozloučili a on, řekl ať dojedu v pohodě domů. Jenže stále mi ještě nenapsal, tak jsem z toho taková zneklidnena.. Moc mi sedl totiž. :kytka: Já vím, že pár hodin asi nic neznamená, ale kdy myslíte, že napíše? Myslíte, že třeba mu je hloupé psát ještě dneska, když jsme spolu byli x hodin? A do kdy mám teda čekat? A pokud nenapíše mám napsat já třeba zítra večer?
Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
405
13.12.20 18:04

Z vlastní zkušenosti vím, že pokud má chlap zájem, napíše nejpozději během pár hodin po rozloučení. Záminku má jistou - jestli jsi dojela v pořádku. Pokud toto neudělá, tak to nebude tak žhavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malay
13.12.20 18:08

No, víš, spoustu kluků ani nenapadne, že by měli napsat, že na to ty holky čekají. Tak se nestresuj, a když nenapíše, napiš mu zítra večer sama. Ono se to totiž ve škole neučí, jak správně balit holky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4998
13.12.20 18:09

Mně by asi přišlo akorát, když napíše druhý den. Jestli mu napíšeš sama, pokud se neozve, záleží na Tvé povaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21071
13.12.20 18:09

Nebo holt je uz dost emancipovany a musis napsat ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
13.12.20 18:21

Jinak, pokud se chceš rozptýlit než napíše a hledáš odpovědi na své vztahové otázky, doporučuju film Až tak moc tě nežere. Když jsem byla čerstvě dvacetiletá, tak mi modelové situace v něm přinesly nadhled a ušetřily spoustu trápení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
13.12.20 18:23

Mně by přišlo akorát, kdyby mi napsal ještě po cestě domů. :nevim: Pak už bych asi nic moc nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
13.12.20 18:23

3 dny je standard

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.12.20 18:29

Myslím, že večer ti napíše, to by bylo tak akorát…pokud ne, není to tak žhavé… :think: Je fakt, že někteří chlapi jsou takový slečinky a v dnešní době, už ani pořádně neví, že ženě musí napsat první oni :roll: :think:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.12.20 18:29
@Frei2 píše:
3 dny je standard

8o To už bych měla dávno náhradníka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13.12.20 18:32

Hele připojím názor chlapa, já bych odepsal dle zájmu o ženskou asi do druhého dne. Ale jelikož rád nepíšu, spíš bych zavolal. Ale taky by bylo možné že bych se už neozval to by v mém případě značilo že mne nezaujala. Když má chlap zájem ozve se sám. Pokud ne neozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
13.12.20 18:33

@Sonarka to se všechno takhle zrychlilo? Za nás když se někdo ozval dříve než za 3 dny byl moc urputný a tím pádem hned adept na odmítnutí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
13.12.20 18:37

@Frei2 A to je kolik let zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
13.12.20 18:37

@impossible asi 10-15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.20 18:43

@leopold venkovan A bude blbý, když mu třeba napíšu já zítra?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky