Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z vlastní zkušenosti vím, že pokud má chlap zájem, napíše nejpozději během pár hodin po rozloučení. Záminku má jistou - jestli jsi dojela v pořádku. Pokud toto neudělá, tak to nebude tak žhavý
No, víš, spoustu kluků ani nenapadne, že by měli napsat, že na to ty holky čekají. Tak se nestresuj, a když nenapíše, napiš mu zítra večer sama. Ono se to totiž ve škole neučí, jak správně balit holky ![]()
Mně by asi přišlo akorát, když napíše druhý den. Jestli mu napíšeš sama, pokud se neozve, záleží na Tvé povaze.
Jinak, pokud se chceš rozptýlit než napíše a hledáš odpovědi na své vztahové otázky, doporučuju film Až tak moc tě nežere. Když jsem byla čerstvě dvacetiletá, tak mi modelové situace v něm přinesly nadhled a ušetřily spoustu trápení ![]()
Mně by přišlo akorát, kdyby mi napsal ještě po cestě domů.
Pak už bych asi nic moc nečekala.
Myslím, že večer ti napíše, to by bylo tak akorát…pokud ne, není to tak žhavé…
Je fakt, že někteří chlapi jsou takový slečinky a v dnešní době, už ani pořádně neví, že ženě musí napsat první oni
![]()
Hele připojím názor chlapa, já bych odepsal dle zájmu o ženskou asi do druhého dne. Ale jelikož rád nepíšu, spíš bych zavolal. Ale taky by bylo možné že bych se už neozval to by v mém případě značilo že mne nezaujala. Když má chlap zájem ozve se sám. Pokud ne neozve.
@Sonarka to se všechno takhle zrychlilo? Za nás když se někdo ozval dříve než za 3 dny byl moc urputný a tím pádem hned adept na odmítnutí ![]()
Ahoj holky, je to taková kravina, ale stejně bych chtela nějak poradit nebo slyšet Vaše názory. Měla jsem včera rande s jedním klukem, bylo to moc fajn. Byli jsme spolu celý večer asi 8 hodin. Prespala jsem u něj, bylo jen líbání, on to ani nezkoušel dál. Dnes jsme se hezky rozloučili a on, řekl ať dojedu v pohodě domů. Jenže stále mi ještě nenapsal, tak jsem z toho taková zneklidnena.. Moc mi sedl totiž.
Já vím, že pár hodin asi nic neznamená, ale kdy myslíte, že napíše? Myslíte, že třeba mu je hloupé psát ještě dneska, když jsme spolu byli x hodin? A do kdy mám teda čekat? A pokud nenapíše mám napsat já třeba zítra večer?
Předem děkuji.