Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nějak se nemůžu dopočítat ![]()
tulení 3.5.,4.5.,5.5., ovulace 7.5. večer, podle hlenu, potom zase tulení od 9.5.každý den. ![]()
Kdy by byl test pozitivní? Nějak nevím, jestli to počítat od toho dne, kdy byl ten styk a nebo od ty ovu ![]()
Poslední MS po vysazení HA začala 23.4., cyklus jsem vždy měla 31 dní(před nasazením HA)
Test je bílej jak sníh ![]()
díky díky, hezký den
![]()
Nech proběhnout pár cyklů. Pokud jsi měla ovulaci 7.5., tak bys teoreticky otěhotnět z těch styků mohla. Ale další menstruaci jsi ještě nedostala, ne? Pokud nedorazí MS, tak se otestuj. Jinak to fakt nemá cenu.
„tulení“
na to slovo začínám být alergická
Jinak, je jasné, že test je negativní když jsi ovulaci měla před týdnem… Počkej kolem toho 24. kdy by ti vycházela další ms a testuj znova. ![]()
Právě, že mě zmátklo, jak tu někdo píše, že má 9-10 DPO //.. tak jsem se nad tim zamyslela.. moc děkuju ![]()
@Mipetonka je to divný slovo, ale jak tomu říkat?
když tu napíšu styk, je to taky divný, s*x vypadá taky divně…
prostě jsme na to vlítli
![]()
@enyeny píše:
@Mipetonka je to divný slovo, ale jak tomu říkat?když tu napíšu styk, je to taky divný, s*x vypadá taky divně…
prostě jsme na to vlítli![]()
Spojení?!
Mně přijde divné vypisovat to na internet, kdy byla taková akce. Já si to psala jen do záznamníku, abych tak nějak tušila, jak moc se „snažíme“.
Já chápu tvou nedočkavost, já měla druhou slabou, ale zřetelnou čárku 11 DPO, což by u tebe znamenalo 18.5., pak už jen sílila…a ještě jedna zajímavost, vždy jsem měla silnější druhou čárku odpoledne, nikoli ráno
ale ted je opravdu ještě brzo
přeju hodně štěstí ![]()
@Russet tak já jen chtěla pochopit, jak to vlastně je s testama, za jak dlouho,,po´´. takže proto jsem to napsala
ale chápu, co myslíš.
![]()
@Prigionia fakt odpoledne jo? tyjo, to jsem ještě neslyšela
moc děkuju, 18.5. zkusím ![]()
Proč jste nesexovali den před ovulací v den ovulaci a den po ovulaci? Proč jste ji úplně vynechali?
@enyeny píše:
Právě, že mě zmátklo, jak tu někdo píše, že má 9-10 DPO //.. tak jsem se nad tim zamyslela.. moc děkuju
Já také mívám druhou čárku 9. tý den od ovulace. Cyklus mám 29 dní. Ovulaci 15tý den v cyklu. Takže mi vychází pozitivní test před očekávanou MS, ale to většinou každému s takovýmto průběhem cyklu. Pokud má někdo ovulaci později, má i později pozitivní test. Ale u tebe nějak nechápu to vynechání sexu v období ovulce..
@enyeny píše:
@Mipetonka je to divný slovo, ale jak tomu říkat?když tu napíšu styk, je to taky divný, s*x vypadá taky divně…
prostě jsme na to vlítli![]()
Proc bys nemohla nspsat, meli jsme styk? Z tuleni otehotnet nemuzes, ze styku ano. Jinak bych pockala aspon tech 14 dni od ovulace, drive bych netestovala.
Bohužel jsme nebyli spolu v tu dobu, byla jsem mimo na 4 dny
proto nic v době ovu.