Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kukacka123 děkuji moc a já přeji ať jste v pořádku a vše dobře dopadne ![]()
@enyeny píše:
Bohužel jsme nebyli spolu v tu dobu, byla jsem mimo na 4 dnyproto nic v době ovu.
Aha, tak tomu moc nadějí nedávám tomuhle cyklu, ale třeba jsi se s ovu sekla a vyšla zrovna v době páření
. Nebo sis dělala ovulační test?
Nějak nechápu to neustálé pohoršení každé uživatelky nad slovem tulení. Normální emiminovskej slovník, jste tu nové? Beztak se to vymyslelo přímo tady na emiminu, tak klid..stejně všechny moc dobře přeci víme, co tím uživatelka myslí, ne?
@plenkovedorty ovu test jsem nedelala, poznam to podle bolesti v podbrisku a podle vytoku.. ale treba jsem se fakt sekla
no, taky to uplne nechapu, to pozdvizeni z tuleni
![]()
@plenkovedorty Proboha kdo to slovo vymyslel??a ještě víc nechápu že se takového slova někdo chytne a opakuje ho… ![]()
@Annabela11 píše:
@plenkovedorty Proboha kdo to slovo vymyslel??a ještě víc nechápu že se takového slova někdo chytne a opakuje ho…
a já nechápu, že má někdo potřebu to řešit
nelíbí se ti to slovo? tak ho nepoužívej ![]()
@Annabela11 píše:
@Prigionia Já ho nepoužívám…ale čtu ho tady
tak když ti to tolik vadí, tak sem nechoď a nebudeš ho číst ![]()
@Annabela11 píše:
@plenkovedorty Proboha kdo to slovo vymyslel??a ještě víc nechápu že se takového slova někdo chytne a opakuje ho…
Vymyslely ho určitě tady na emiminu, takže to tady k tomu prostředí prostě patří stejně jako mimísek a podobný
. Tvoje přezdívka mi zase připomína aniball
to si nevybereš, máme slova, tak je používáme a každýmu sedí nějaká jiná, stejně tak jako lidi, jídlo.. atd. Sto lidí, sto chutí a to je dobře ![]()