Kdy dát dárek učitelce v MŠ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8948
27.6.25 05:31

Spousta dětí ponese dneska. Kytice ze zahrady je super.
Dostala jsem včera ručně vázanou malou kytici levandule a čokoládu k tomu, propisku teda. Kytice už zdobí stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11162
27.6.25 06:14

Kytka te zahrady je super. Nic jiného bych nedávala.

Nám teda nosí dárečky i zákazníci- čtenáři. Pracuji v knihovně. Čokolády, bonboniery, i kytky. Samozřejmě ne pořád, ale občas něco přinesou, většinou stálí návštěvníci. To spíš na dospělém oddělení…

Na dětském nás minulý týden úplně dojala jedna paní učitelka, přišla s celou třídou a donesli s dětmi malou pozornosti, poděkování za nas přístup, práci a ochotu. Tahle třída k nám chodí i na čtenářské dílny a je skvělá - jak děti, tak paní učitelka.

Taky děláme svou normální pracovní činnost, ale byly jsme dojaté. Pak si člověk řekne, ze ta práce má smysl. Rozhodně to potěší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.25 06:48
@Cuddy píše: Více

Rodiče se mezi sebou domluví a jeden z nich za celou třídu předá květinu v hodnotě cca 1000-1500 max. Dny učitelky nás už dříve prosily, ať děti jednotlivě nenosí květiny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.25 07:37
@Mellory17 píše: Více

Tak vzhledem k tomu, že nám dítě bude chodit do školky celé prázdniny, tak mě nějak nepřišlo důležité dávat dárek. To až na konci prázdnin. V září budou totiž v jiné třídě s jinými učitelkami. To už mi přijde logičtější :nevim:. Useknou tu třídu poděkováním.

• Citovat
  • Upravit
212
27.6.25 10:13

Nakonec jsem žádný dárek nedavala. Co jsem viděla rodice, tak nosili dárky hlavně predskolaci, od nás ze třídy snad jen par děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
27.6.25 11:25

Syn je předškolák a od pondělí už do školky chodit nebude, takže za nás logicky dneska a co vím, tak ostatní taky dneska. Vždycky jsem dávala aspoň třeba čokoládu, nebo kávu. Letos, když je tam naposledy, tak dostala každá z učitelek malý dárkový koš a ještě jsem dávala bonboniéru pro personál (kuchařky, uklízečky…). U nás jsou ale učitelky extrémně šikovné, dětem se věnují, pořád někam jezdí, organizují přespávačky, lyžáky, školky v přírodě, edukativní výlety do ZOO, hor, muzeí, divadla, bazény…Na to, že je to státní školka za pár šupů, tak skvělý přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
27.6.25 11:44

Darek jsme dali dneska „ke konci skolniho roku“ vsem ucitelkam ze tridy. I kdyz bude chodit i v lete (cervenec jina pobocka, srpen jeji kmenova), po lete nastupuje uz do jine skolky, takze v srpnu budem davat jeste darek na rozlouceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22876
27.6.25 22:14

Také jsem dávala dneska a i kdyby chodila dcerka do MŠ ještě o prázdninách, tak bych taky dávala dnes, ať je to odbyté. A dávám (loni chodila 1. rokem) loni, tak i letos dávám učitelkám, ze skupinky, do které dcera chodí 2 učitelky, paní kuchařce a paní řiditelce, je fakt, že to není velká školka, takže se to ještě dá. Je u nás na vesnici.
Jak půjde do školy a do kroužků, tak to bude „horší“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin