Kdy dát dudlík?

166
20.7.22 12:54

Kdy dát dudlík?

Holky, z jakého důvodu jste daly vašim miminkum dudlík?

Pomohl vám s něčím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
20.7.22 13:01

Doma v noci aby neřval a neprobudil zbytek rodiny když jsem ho potřebovala přebalit :mrgreen: prvni dudlík nechtěla vůbec i když se jí snažila tchýně násilím nacpat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
20.7.22 13:03

…vždycky po jídle, snad už od porodnice, pokud ještě nespal tvrdě. Dudlík, at se vyklidní, případně usne. Stejně tak když začne dítě natahovat na křik a pak řeším proč chce křičet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.7.22 13:04

V porodnici, když jsem zjistila, že mimino potřebuje mít nonstop něco v puse, pak spí.

• Citovat
  • Upravit
712
20.7.22 13:09

Na uklidnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
20.7.22 13:12

U obou dětí hned v porodnici. Dcera dudala do dvou let, ale od zhruba roku ho měla jen na noc, na uspání. Syn od roku dudlík naopak odmítal. Jinak ho měly na uklidnění, obě děti byly kojené do dvou let, ale neměly dudlík ze mně a já jim ho ráda vnutila, že prý dudlík taky trochu brání syndromu náhlého úmrtí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
20.7.22 13:13

Nedávala jsem. Kojila jsem, takže nebyl důvod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.7.22 13:30

Na uklidnění už v porodnici. Starší ho vyplivl a nikdy nechtěl, mladší ho měla téměř do tří let. S mladší jsem se vyspala, ona byla spokojené a hodné miminko. Starší se do roka prořval a já byla chodící dudlík :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.7.22 13:30

Na uklidneni, obe deti mely potrebu neco dudlat vic, nez moje prsa davala. Starsimu asi ve 3 tydnech a mel ho hlavne pri usinani, pokud neusnul na prsu. Mladsimu asi ve 3 dnech, jinak by me ta prsa urval. Oba se ho vzdali sami, starsi kolem 8 mesicu a mladsi uz myslim i kolem 4 nebo tak nejak, rozhodne pred pul rokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3179
20.7.22 13:35

Hned jak objevily, že se dá cumlat palec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4124
20.7.22 13:41

V porodnici, když jsme zjistila, že pořád potřebuje něco dudlat nebo bude rev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
20.7.22 13:45

Kdy dát? To je celkem jedno, důležitější je, kdy mu ho sebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
20.7.22 14:01
@Traxdita píše:
Holky, z jakého důvodu jste daly vašim miminkum dudlík?Pomohl vám s něčím?

Do 4 měsíce nebyl potřeba. Pak se začli asi ozyvat dásně. Bez dudlíku byl řev. Tak je to pořád, pokud je neklidná a špatné ji, soudím, že jde o zuby a dávám dudlík. Někdy i kousatko do podkovy a obojí s gelem na zuby. Není potřeba pořád. Většinou ho má spíš na hraní a pokud potřebuje sama dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
20.7.22 14:04

Dala jsem hned v porodnici, protože furt řvala :D pak se oddudlíkovala sama asi ve 2 měsících, prostě z ničeho nic ho najednou nechtěla a teď už vůbec neví na co to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15254
20.7.22 14:15

@Traxdita Dudlík jsem dětem nabídla, protože okoli říkalo, chudák dítě ani dudlík mu nedaj. Tak aby nebyly o něco ošizené nabidla jsem dudlík, kolik jim přesně bylo nevím asi měsíc, nebo méně. Bylo to k ničemu, dudlík neuspěl, neměly zájem cucat gumu. Ani pak nikdy nepily z flašky s dudlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí