Kdy dát přihlášku do školky

962
19.2.12 23:31

kdy dat prihlasku do skolky

Ahoj mam rok a pul starou dceru a chtela jsem se zeptat kdy dat prihlasku do skolky aby ve trech letech mohla nastoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30
20.2.12 01:27

Ahoj už teď v únoru a březnu se rozdávají přihlášky na školkách, tak si to hlídej:-) já mám RD do 2 let, takže v září do práce a babičky si sehnaly práci, takže mi tím udělaly čáru přes rozpočet, jesle stojí 14500,– na ty nemáme s hypo, tak se snažíme o druhý, což už tak nevychází z RD do RD a jako na potvoru to nejde na povel - předtím to vyšlo napoprvý! Tak jsem nervozní, … ale hlídej si to, najdi si na webu školku kam ji chceš dát, mají tam vyvěšeno, kdy mají přihlašovací termíny..pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.2.12 01:30

jo ale v únoru příští rok myslim :-) pro jistotu, ale už teď se jdi mrknout na dny otevřených dveří a poptej se jak je to s kapacitama, někde mají plno už před oficiálníma dnama přihlášek, kvůli nedostatku školek, takže šupky do školky pojistit si flek :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
20.2.12 05:53

No rok a pul, chtelo by vedet kdy je presne narozena. Pokud by jsi chtela aby nastoupila do skolky behem skolniho roku 2012/2013 vcetne prazdnin, tj od 1.9.2012 do 31.8. 2013, tak by jsi spravne mela jit k zapisu uz letos na jare. Ale myslim, je mala nekdy behem prazdnin, tak nekde byvaji skolky zavrene atd. Urcite bych se informovala v te konkretni vybrane skolce. U nas by ti ji stejne nevzali, ale pokud projdes zapisem, tak pak mas nejakou malou sanci ji tam dat i behem toho skolniho roku. A jeste je jedna vec, kterou tedy nevim, kdyby jste meli volno a vzali ji do evidence, jestli by jsi nemusela platit skolkovne. Zajdi tam a zeptej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
20.2.12 22:57

Ahoj je narozena 27.6 2010 tak kdy tedy vyplnit prihlasku kupujeme tef byt tak musim pockat jestli to dopadne a podle toho vybrat skolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.2.12 21:51

Ahojky, my právě taky řešíme tento problém, malá je narozená 28.6.2010 :-) tedy o den později než vy a taky mám dilema, jít k zápisu teď nebo až za rok? Za rok by to bylo jisté, problém je ten, že budu muset koncem června příštího roku nastoupit do práce a kam dám malou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
22.2.12 22:59

A mas jistou praci?a od kdy se vlastne nastupuje do skolky omlouvam se hloupi dotaz ale nikde jsem se o to nezajimala takze vazne nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
25.2.12 12:32

Holky, taky mám jeden hloupý dotaz - vy tu píšete, že se ve školkách rozdávají přihlášky? Já myslela, že tu přihlášku tam budeme vyplńovat až na zápisu, nebo už ted si mám jí pro přihlášku a do školky ji donýst již vyplněnou? Na www stránkách školky o tom není ani řeč, tak se radši ptám, abych pak nemusela plašit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
25.2.12 12:51

Přihláška se dostává u zápisu,já jim tam vyplnila jen jeden papír a zbytek vyplním doma,pak potvrdit od lékaře a v březnu tu přihlášku budu odevzdávat a pak čekat jestli dceru vzali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin