Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
renny - 1,5 roku usínala naprosto luxusně, sama v postýlce bez řevu. naprosto v pohodě. Ba přímo ukázkově. To, co začala dělat je „vymoženost“ posledních cca 4 měsíců. A nechat vyřvat fakt nepomůže, nevyřve se do spánku.
u nás to bylo asi v roce a pul, ale myslím, že by to šlo i v roce, kdyby se tam dala nějaká zábrana.
Taky začínám uvažovat o větší posteli, zdá se mi, že už v postýlce nemá moc místa. Má 18 měsíců. Jen se bojím, že bude zdrhat. Usíná sám, někdy ale nedobrovolně. Zkusím asi pro začátek snížit bočnici. Jinak díky za rady ![]()
u nas ten samy problem..vadi ji ty mrize ma malo mista, desne se roztahuje zatim spi s ami ale ja vzdy skoro padam z postele jak se roztahuje, takze bude muset mt svoji ale rovnou nejakou alespon 140cm.
Ahoj holky, tak jsem dnes malému objednala parádní postýlku a rovnou 90×200, nač troškařit, že?
. Už se na ní těším (hlavně já), protože co teď spí se mnou, tak jak píše Iwi, tak já taky spím snad jen na 10 centimetrech postele a zbytek se malej roztahuje. Teď je bude moct roztahovat jak chce
. Kdybyste se některá chtěla podívat, tak je to tahle: http://www.vanas-nabytek.cz/…-cm-novinka/ ![]()
renny28 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes malému objednala parádní postýlku a rovnou 90×200, nač troškařit, že?. Už se na ní těším (hlavně já), protože co teď spí se mnou, tak jak píše Iwi, tak já taky spím snad jen na 10 centimetrech postele a zbytek se malej roztahuje. Teď je bude moct roztahovat jak chce
. Kdybyste se některá chtěla podívat, tak je to tahle: http://www.vanas-nabytek.cz/…-cm-novinka/
Tak tu mám taky vybranou
. Pak napiš, jak jste s ní spokojený, my jí budeme kupovat až k 2. narozkám v březnu. ![]()
Určitě napíšu, jak budem spokojený
. Do 3 týdnů by měla být doma, tak pak hned písnu
![]()
renny28 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes malému objednala parádní postýlku a rovnou 90×200, nač troškařit, že?. Už se na ní těším (hlavně já), protože co teď spí se mnou, tak jak píše Iwi, tak já taky spím snad jen na 10 centimetrech postele a zbytek se malej roztahuje. Teď je bude moct roztahovat jak chce
. Kdybyste se některá chtěla podívat, tak je to tahle: http://www.vanas-nabytek.cz/…-cm-novinka/
hmmmm
ta vypadá doře
díky za tip
![]()
Holky trochu se přidám s dotazem, myslíte, že tato postel je vhodná jako další postel po klasické postýlce? Že mi z toho ve spánku někam neodputuje? ![]()
Tak tuhle postel jsem původně měla vybranou taky, ale manžel mi jí nakonec rozmluvil, že se mu prý za chvíli okouká
…no, než abych se s ním hádala, tak jsem vybrala tu „normální“…jinak k dotazu RyBANY - jedna moje známá ji má a nemůže si jí vynachválit. Říkala, že ty profily po stranách jsou dost vysoký, takže nemá kam spadnout.A dokonce hned první noc v ní spal celou noc bez vzbuzení
. Já osobně bych jí teda brala, kdyby to šlo
![]()
RyBANA píše:
Holky trochu se přidám s dotazem, myslíte, že tato postel je vhodná jako další postel po klasické postýlce? Že mi z toho ve spánku někam neodputuje?
Já bych se trochu bála, aby nebyly ty hrany ostré, přijdou mi ty boky takové tenké. Samík se občas ve spaní posadí a pak sebou řízne spící zpátky - to by asi dost bolelo…
Jinak mi přijde hezká, proti skutálení vysoká dost ![]()
renny28 - Tak jak jste spokojeni s postelí? Nám se blíží čas objednání, tak potřebuju reference ![]()
Dajdulo, představ si, že postýlku už máme 5 týdnů objednanou a ještě se nám nikdo neozval
, jak to s ní vypadá. Takže dnes budu psát email panu Vaňasovi a snad postýlka brzo dorazí ![]()
Hm, tak to je blbý.Asi se poohlídneme po nějaký jiný
. A tahle se mi tak líbila
.