Kdy dát svou velkou postel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
27.12.11 21:52

renny - 1,5 roku usínala naprosto luxusně, sama v postýlce bez řevu. naprosto v pohodě. Ba přímo ukázkově. To, co začala dělat je „vymoženost“ posledních cca 4 měsíců. A nechat vyřvat fakt nepomůže, nevyřve se do spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
27.12.11 23:00

u nás to bylo asi v roce a pul, ale myslím, že by to šlo i v roce, kdyby se tam dala nějaká zábrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
29.12.11 22:04

Taky začínám uvažovat o větší posteli, zdá se mi, že už v postýlce nemá moc místa. Má 18 měsíců. Jen se bojím, že bude zdrhat. Usíná sám, někdy ale nedobrovolně. Zkusím asi pro začátek snížit bočnici. Jinak díky za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
30.12.11 13:56

u nas ten samy problem..vadi ji ty mrize ma malo mista, desne se roztahuje zatim spi s ami ale ja vzdy skoro padam z postele jak se roztahuje, takze bude muset mt svoji ale rovnou nejakou alespon 140cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.12.11 20:29

Ahoj holky, tak jsem dnes malému objednala parádní postýlku a rovnou 90×200, nač troškařit, že? :mrgreen: . Už se na ní těším (hlavně já), protože co teď spí se mnou, tak jak píše Iwi, tak já taky spím snad jen na 10 centimetrech postele a zbytek se malej roztahuje. Teď je bude moct roztahovat jak chce :mrgreen: . Kdybyste se některá chtěla podívat, tak je to tahle: http://www.vanas-nabytek.cz/…-cm-novinka/ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
30.12.11 20:36
renny28 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes malému objednala parádní postýlku a rovnou 90×200, nač troškařit, že? :mrgreen: . Už se na ní těším (hlavně já), protože co teď spí se mnou, tak jak píše Iwi, tak já taky spím snad jen na 10 centimetrech postele a zbytek se malej roztahuje. Teď je bude moct roztahovat jak chce :mrgreen: . Kdybyste se některá chtěla podívat, tak je to tahle: http://www.vanas-nabytek.cz/…-cm-novinka/ :mavam:

Tak tu mám taky vybranou :palec: . Pak napiš, jak jste s ní spokojený, my jí budeme kupovat až k 2. narozkám v březnu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.12.11 20:43

Určitě napíšu, jak budem spokojený :kytka: . Do 3 týdnů by měla být doma, tak pak hned písnu :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
30.12.11 21:42
renny28 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes malému objednala parádní postýlku a rovnou 90×200, nač troškařit, že? :mrgreen: . Už se na ní těším (hlavně já), protože co teď spí se mnou, tak jak píše Iwi, tak já taky spím snad jen na 10 centimetrech postele a zbytek se malej roztahuje. Teď je bude moct roztahovat jak chce :mrgreen: . Kdybyste se některá chtěla podívat, tak je to tahle: http://www.vanas-nabytek.cz/…-cm-novinka/ :mavam:

hmmmm :think: ta vypadá doře :palec: díky za tip :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
31.12.11 11:00

ta je moc pekna !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.1.12 10:23

Holky trochu se přidám s dotazem, myslíte, že tato postel je vhodná jako další postel po klasické postýlce? Že mi z toho ve spánku někam neodputuje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.1.12 19:23

Tak tuhle postel jsem původně měla vybranou taky, ale manžel mi jí nakonec rozmluvil, že se mu prý za chvíli okouká :roll: …no, než abych se s ním hádala, tak jsem vybrala tu „normální“…jinak k dotazu RyBANY - jedna moje známá ji má a nemůže si jí vynachválit. Říkala, že ty profily po stranách jsou dost vysoký, takže nemá kam spadnout.A dokonce hned první noc v ní spal celou noc bez vzbuzení ;). Já osobně bych jí teda brala, kdyby to šlo :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.1.12 22:59
RyBANA píše:
Holky trochu se přidám s dotazem, myslíte, že tato postel je vhodná jako další postel po klasické postýlce? Že mi z toho ve spánku někam neodputuje? :think:

Já bych se trochu bála, aby nebyly ty hrany ostré, přijdou mi ty boky takové tenké. Samík se občas ve spaní posadí a pak sebou řízne spící zpátky - to by asi dost bolelo…

Jinak mi přijde hezká, proti skutálení vysoká dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
30.1.12 20:03

renny28 - Tak jak jste spokojeni s postelí? Nám se blíží čas objednání, tak potřebuju reference :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
31.1.12 10:35

Dajdulo, představ si, že postýlku už máme 5 týdnů objednanou a ještě se nám nikdo neozval :( , jak to s ní vypadá. Takže dnes budu psát email panu Vaňasovi a snad postýlka brzo dorazí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
1.2.12 16:42

Hm, tak to je blbý.Asi se poohlídneme po nějaký jiný :think: . A tahle se mi tak líbila :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí