Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
kacerval píše:
Tak ja delam vecer ale stejne ve4 s nim stavam,ale to mu delam jen kafe
Tak tohle já obdivuju, moje kámoška taky vstává s manželem v pět a pak si jde ještě lehnout a spí. To já na něho ráno zvysoka kašlu
Teda vlastně o víkendu mu dělám ráno čaj ![]()
MaryClementine píše:kacerval píše:Tak tohle já obdivuju, moje kámoška taky vstává s manželem v pět a pak si jde ještě lehnout a spí. To já na něho ráno zvysoka kašlu
Tak ja delam vecer ale stejne ve4 s nim stavam,ale to mu delam jen kafeTeda vlastně o víkendu mu dělám ráno čaj
Ja bych nestavala,ja jsem spac,ale chce to,tak to ma,a ja jsem si zvykla,horsi je ze blbe usinam pak,nekdy ani spat nejdu a jdu uklizet ![]()
My je děláme většinou ráno, rozkrájené a dané dohromady mi většinou přes noc v lednici rozvlhlo či oschlo, hlavně zelenina byla pak ee
Nakrájená jablka nahnědlá, a tak dále…
Jinak svačiny do práce neděláme, koupí si něco tam ![]()
kacerval píše:MaryClementine píše:Ja bych nestavala,ja jsem spac,ale chce to,tak to ma,…kacerval píše:Tak tohle já obdivuju, moje kámoška taky vstává s manželem v pět a pak si jde ještě lehnout a spí. To já na něho ráno zvysoka kašlu
Tak ja delam vecer ale stejne ve4 s nim stavam,ale to mu delam jen kafeTeda vlastně o víkendu mu dělám ráno čaj
Můj chlap by toho chtěl… ![]()
Já dělám večer,ve 4 bych nevěděla ani jak se jmenuju natož kde máme lednici
![]()
Jen pro pobavení: tchýně vstávala kvůli švárovi aby mu vařila čajík ke snídani v 6 ráno
Do 25let!!!Není nad čajík od maminky
![]()
Kdyz jsme chodili do prace oba,tak jsem delala svaciny vecer.Ted jak jsem na matersky,tak delam svacu pritelovi az rano,ale on teda odchazi do prace az v sedm
pokud odchazi driv,tak delam vecer.
MaryClementine píše:kacerval píše:Můj chlap by toho chtěl…MaryClementine píše:Ja bych nestavala,ja jsem spac,ale chce to,tak to ma,…kacerval píše:Tak tohle já obdivuju, moje kámoška taky vstává s manželem v pět a pak si jde ještě lehnout a spí. To já na něho ráno zvysoka kašlu
Svačiny dělám večer, ráno mám problém najít koupelnu a hlavně venčím psa, to zabere spoustu času. Než se patlat s chlebem, to si radši přispím
.
Mahora píše:
Mě by to vadilo jen v případě, že bych tam dávala zeleninu, jako salát, rajčata, okurky… z předchozího dne už to není ono a zelenina je povadlá.Jinak v tom určitě nevidím žádný problém. Hlavně, že to vyhovuje vám.
Jo, ale je fakt, že zeleninu dávám až ráno.
Souhlas s tím ,že svačina dělaná čerstvá až ráno je chutově lepší…ale upřímně na to kašlu..
Manžel pracuje doma, ale dceři dělám i večer, někdy ráno..
prosim te vubec se tim nezatezuj jsi uplne normalni zenska , ktera nerozmazluje jak manzela tak deti a chova se uplne normalne ,,, ty maminky co rikali , ze by jim to deti nejedly to rikaji pac si je tak naucily , ale ver mi , ze by to deti jedly kdyby meli hlad a pokud by se to manzelovi nelibylo s radosti bych to partnerovi prenechala
heheheh,,, ale neeee no ci rict kazdy to ma doma jinak zarizene ;-0 rozhodne to neni nic spatneho
kdyby jste mela rano cas tak by jste to taky delala rano ,, ale tak to mate vice casu jak na sebe tak i na deti a nemusite se proste honit jako pes
![]()
verenika píše:
Já dělám večer,ve 4 bych nevěděla ani jak se jmenuju natož kde máme lednici![]()
Jen pro pobavení: tchýně vstávala kvůli švárovi aby mu vařila čajík ke snídani v 6 ráno
Do 25let!!!Není nad čajík od maminky
![]()
Moje vařila kakajko a chystala i snídani do 29 - mému muži
Pak se oženil, naštěstí říkal, že to nevyžaduje ![]()
Ale ve 4 ráno bych kafe teda nevařila, ani kdyby to chtěl
Co z toho probůh má, jestli to není tajné? On neumí zajít hrnek vodou?
![]()
K tématu - svačiny zatím nechystáme, ani tohle MM chválabohu nechce - ve škole mají bufet
Ale ráno mi to přijde takové pocitově lepší… Na druhou stranu, dělat je pro celou rodinu, dělám je večer.
Angua píše:Ale ve 4 ráno bych kafe teda nevařila, ani kdyby to chtělCo z toho probůh má, jestli to není tajné? On neumí zajít hrnek vodou?
![]()
![]()
![]()
No umi,ale po ranu si chce jeste pokecat atd.pry take kdyz stava sam tak je mu smutno
Kacerval, to si děláš srandu? Ráno vstávat s chlapem a dělat mu kafe jen proto, že to chce a mě nenechat vyspat, to bych ho teda poslala někam.
kacerval píše:Angua píše:No umi,ale po ranu si chce jeste pokecat atd.pry take kdyz stava sam tak je mu smutno
Ale ve 4 ráno bych kafe teda nevařila, ani kdyby to chtělCo z toho probůh má, jestli to není tajné? On neumí zajít hrnek vodou?
![]()
![]()
K příští příležitosti bych mu darovala hrnek s mojí fotografií
![]()