Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všem,
mám možná divnou otázku,ale v práci to ted zrovna řešíme a mě by zajímal váš názor.Vstávám do práce ráno ve 4hodiny a tak dělám svačinu sobě i přítelovi už den dopředu večer.Dám ji do lednice a ráno se nemusím zdržovat,raději si o to déle pospím.
Jenže ted jsme se o tom bavily s kolegyněmi a oni na mě koukaly jak na blázna,že oni je dělají až ráno sobě i dětem do školy.Že by jim to děti takhle nejedli,atd.Ale vždyt je to stejně starý rohlík,jako bych mazala ráno,stějný salám,…
Doted se mi nezdálo nic divného na tom,jak to dělám,ale ted fakt nevím,co si o tom myslet.
A omlouvám se,že tu řeším takovou prkotinu… ![]()
Já ji dělám večer, protože ráno jsem ráda, že stihnu, to co mám, ale vím o kamarádce, co na přání manžela dělá ráno.
Dělám taky večer, ráno jen vytáhneme z lednice a spěcháme do zaměstnání. Nepřijde mi na tom nic divného.
makina píše:
Já ji dělám večer, protože ráno jsem ráda, že stihnu, to co mám, ale vím o kamarádce, co na přání manžela dělá ráno.
Ten můj s tím naštěstí problém nemá.Je rád,že mu sváču připravím a je mu úplně jedno kdy… ![]()
Nevidim na tom nic divne
Tiez som to tak robivala, ked som chodila este do prace..
Mozno tie kolegyne, co maju deticky, ze by im to fakt nepapali, ono z chladnicky je to trochu studensie a tvrdsie, deti vedia mat fajnove jazycky a vselico im vie vadit.. ![]()
Ale ved ked vam to nevadi, tak to je hlavne
Je to isto pohodlnejsie a pokojnejsie, prichystat jedlo vecer (aspon pre mna )..
Čekatelka píše:
Bych manželovi navrhla, ať si ji chystá ráno sámmakina píše:
Já to vypracovala až tak, že si ji dělá večer a sám
. Občas mu ji s láskou zabalím do ubrousku ![]()
Delam vecer..kdybych delala rano,nebyla by tak luxusni,ale odbyta ![]()
Chlapovi nechystám, koupí si něco v práci a synovi chystám ráno. Kdybych ale vstávala ve 4, tak bych chystala večer.
Můj chlap si dělá svačinu do práce sám ráno, někdy nestíhá a sbalí jen banán a bebe, většinou si ale maže dva rohlíky se salámem.
Ale když jsme jeli na výlet, dělala jsem svačiny do lednice večer a ráno sebrala do batohu.
Nic ve zlém, ale já bych to taky nejedla. Nechutná mi, jak je to pečivo zvlhlé, gumové a načichlé třeba sýrem. Svačiny do práce nedělám, stačí zalít ovesné vločky + jogurt nebo třeba tvrdý sýr a ovoce a po cestě koupit třeba celoz.rohlík nebo chlebánek, vždy čerstvé a křupavé ![]()
Taky dělám večer, by mě ani nehlo vstávat s nim ráno (ve 4 hod.) a připravovat mu svačinu, takhle zmlsanýho chlapa bych doma teda nechtěla, stačí, že mi nejí vařenou zeleninu. To už bych mu řekla, ať si to připravuje sám, že já mu na to z vysoka …!vy víte co.
Mě by to vadilo jen v případě, že bych tam dávala zeleninu, jako salát, rajčata, okurky… z předchozího dne už to není ono a zelenina je povadlá.
Jinak v tom určitě nevidím žádný problém. Hlavně, že to vyhovuje vám
.
Zeleninu tam nedávám,tu si vezmeme mimo,nebo ovoce. Taky bych si raději koupila čerstvý rohlíček,ale dělám od 5hodin a to tady u nás nikde ještě nemají otevřeno.A ani nemám pocit,že by se pečivo nějak nasáklo,ale možná je to tím,že jsem na to už tak zvyklá.
Jinak moc děkuju za vaše reakce,hned ráno se v práci „pochlubím“,že nejsem jediná,kdo chystá svačiny večer.
A hned jdu udělat ty na zítra ![]()
Tak ja delam vecer ale stejne ve4 s nim stavam,ale to mu delam jen kafe ![]()