Kdy do sporťáku?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.4.12 08:41

kdy do sporátku?

dobrý den maminky,mám dotaz máme kočárek casualplay s4 revers-malému je za pár dnu 5 měsícu,problém je v tom že korbička je mu už tiptop,mužu ho už dát do sportáku??? :roll: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3931
30.4.12 08:43

Ahojky a sedí malej ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
30.4.12 08:45

Zrovna jsem před 3 dny řešila to samé, akorát malý je už trošku starší. Do hlubokého se pomalu nevlezl a řval, že nic nevidí. Sporťák mi jde dát do úplného lehu, tak jsem ho tam už dala. Kdyby to do toho lehu dát nešlo, tak bych asi ještě počkala, protože malý sám nesedí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 08:46

nene,sám ještě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
30.4.12 08:48

pokud ti jde sporťák do lehu tak bych neváhala, pokud ne, je to problém, protože pokud si samo dítě nesedne(ne že ho ty posadíš a on ti tak vydrží) tak musí ležet.. já mám taky sporťák do lehu takže mi už tam drndáme nějaký tebn týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 08:50

jde do uplného lehu a mužu ho i otočit směrem ke mně,v té korbičce se už vzteká nic nevidí a hlavně se prostě nevejde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
30.4.12 09:04

já dala před pár dny, a vozím i mírně zvedlou ať kouká, taky nesedí, ale hlavně se snažím v lehu…ale já jdu max. na hodinu, tak i když je trošičku zvednutá tak tu chvilku si myslím nevadí, nesedí jen je v pololehu opřená, takže klidně dej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
30.4.12 09:04

My jsme ve sporťáku od začátku osmého měsíce, zatím jen v leže. Takže pokud můžeš dát do lehu, proč ne :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
30.4.12 09:09

tohle mi dělala v korbičce…furt si sedala a ve sporťáku je takhle, někdy trošičku výš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
30.4.12 09:12

@viky23
My teda začínáme devátý měsíc, ale mám syna v leže úplně, podle mě ji máš moc v sedu, ale to je jen můj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 09:18

kdyby nebyl v té korbě tak nacpanej tak ho tam ještě nechám,ale vidím jak se tam nemuže ani hnout :? tak nandáme sportáka uvidíme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
30.4.12 09:34

Pokud jde sporťák do lehu, tak není co řešit ;) Jinak podle mého názoru ani mírné polohování nevadí, pokud dítě není v kočáru celý den, v autosedačce je taky napolohované. Já jsem třeba syna vozila i na bříšku, zvedla jsem tu korbičku před ním, a koukal dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.4.12 09:43

Jak už holky psaly - pokud máš sporťáček do lehu - což píšeš, že máš, klidně malou dej. Sama nesedí, takže ji neposazuj a voz ji v leže. Já syna dala do sporťáku také v 5 měsících, jezdil na ležáka. V osmi měsících začal v kočáru řvát, protože ležet ho už nebavilo, tak jsem mu to přizvedla, aby lépe viděl ven (schválila nám to i rehabka), v 9 měsících potom začal sedět, takže jakmile se sám posadil, tak jezdí už v sedě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31502
30.4.12 09:47
@adelkaadameka píše:
dobrý den maminky,mám dotaz máme kočárek casualplay s4 revers-malému je za pár dnu 5 měsícu,problém je v tom že korbička je mu už tiptop,mužu ho už dát do sportáku??? :roll: :kytka: :kytka:

Holky byly ve sportáku do 6 měsíců a to aniž by ještě uplně samy seděly teda takhle samy seděly ale samy se ještě neposadily ten sklon ted v těch moderních kočárkách je opravdu výborný a dá se to krásně polohovat takže v tom nevidím problém kamarádka měla dítě už do skoro 5 měsíců v sportáku a to proto že setam do korbičky prostě už nevešlo. Takže zamě stím nemám jediný problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.4.12 10:11

Já jsem měla problém, že jsem dávala malého do sporťáku v zimě, což není úplně ideální protože tam přece jenom víc táhne. Ale protože je teplo,t ak bych už dítě klidně do sporťáku dala a vozila víc na ležmo. Holt, když je malá korbička, tak co naděláš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí