Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, od kdy jste dávali prcky do sporťáků? Naše malá má 7 měsíců, sama ještě nesedí, ale v hlubokém kočárku se jí nelíbí a snaží se vykukovat a řve.
V 5 měsících. Syn byl červnový, takže jakmile jsem vytáhla fusak, tak šel z korby ven. Syn taky samozřejmě neseděl, takže jezdil na ležáka. Pokud máš sporťák do lehu, tak nevidím důvod, proč by tam malá nemohla jezdit.
Ahoj, já jsem kluky šoupla do sporťáku v necelých 7 měsících. Už sami hezky seděli a v korbičkách byli napresovaní.
Máme sporťékák, který jde i víc do lehu, mi šlo jen o to jesli už do něj může, když ještě sama nesedí, ale to by neměl snad být problém.
My už jezdíme víc než měsíc ze stejnýho důvodu. Malej má taky 7.m. a posadí se sám jen z pololehu a pak stabilně sedí, takže jsme ho přesunuli. Nechá se to polohovat, takže nemusí vyloženě sedět, ale může být v pololehu.
Ale on se stejně zhoupne a drží se madla a spokojeně kouká. Když chceme, aby spal, jednoduše sklopíme opěrku a chrní. ![]()
Stejná diskuze proběhla včera: https://www.emimino.cz/…taku-107772/
od 5m oba. starší páč ječel jak na lesy a mladší páč se nevlezl do korby.
neseděl ani jeden, to začli až v 7m, společně s postavením se..
@fragola píše:
Stejná diskuze proběhla včera: https://www.emimino.cz/…taku-107772/
a předvčírem myslím taky (jen o golfkách). Nechápu.
Ja pouzivam sportak od konca 5 mesiaca. Sportak sa da polohovat a tak nebola v 5 mesiacoch nebola v sede.
Dítě které ještě samo nesedí, se posazovat vůbec nemá, nejlíp až tak od 9 měsíců. Pokud by mě dítě nějak v kočáru řvalo a nudilo se v leže, tak bych se snažila nějak stimulovat, aby se nenudilo- zavěsit hračky, nebo lehce nadzvednout, ale tak, aby pořád mimčo leželo.
Když se začne dítě brzo posazovat, je pak jasné, že se brzo začne nudit a ležet se mu pak chtít už nebude ![]()
Ahoj holky, obnovuji diskuzi a prosím ještě o více názorů ![]()
Syn má teď 7 měsíců a 2 týdny a jak už je teplo mám tendence přejít na sporťák:-) Do korby se v pohodě vejde, normálně usne, nějak extra se nevzteká, ale když ho posadím a čumí ven tak je spokojenější:) Už asi 10 dní sedí, teď pár dní už bez opory. Sice se občas zakymácí, ale už se nepodpírá ručička a sedí krásně rovně:-) Tak to myslíte, můžu už posazovat i „uměle“? Děkujiii:)
Příspěvek upraven 13.03.14 v 11:35
Dala bych ho tam, když chceš. První syn šel do sporťáku v 7 měsících. Druhého tam plánuju šoupnout už tak v 5 měsících, do polosedu samozřejmě.