Prostorný sportovní kočárek

2
30.4.12 07:27

prostorný sportovní kočárek

Chtěla bych vás poprosit o radu. Syn má 7 měsíců a nevím jaký sportovní kočárek mu vybrat, aby mu vydržel na delší dobu (bude to určitě velký kluk). Taky bych chtěla nafukovací kola a aby šel dát po i proti směru jízdy. Máte nějaký typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
6.5.12 19:50

my měli kombinovaný firkon F7, i jako sporťák super. Malá je taky větší a v pohodě v něm spí ještě v 22 měsících. Kola má tahle značka nafukovací, rukojeť přehazovací. Mají i jiné typy, tak zkus kouknout na www.batolatko.cz
hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
25.4.14 09:20

Ahoj, už jsem mimo z kočárků. Všechny jsou tak strašně maličký… Jde mi o sporťák a jelikož mám už syna se kterým chodím na dlouhé, mnohdy celodenní procházky a čekám miminko, tak aby netrpělo v nějakým maličkým sporťáčku. Byla bych tedy ráda, kdyby měl kočárek velkou plochu na ležení, dal se s ním projet i trochu terén, byl odpružený a měl otočná přední kola a taky aby nevážil 20 kilo a nebyl moc velký po složení. Dobře vypadá Valco snap 4, ale ten není vůbec odpružený. Celkem vypadají dobře britaxy a baby jogger citi miny. A taky cena by neměla být nějak závratná. Ideálně do 5 tisíc

Samozřejmě tam nebudu cpát novorozence, hluboký kočár mám, tak mi jde jen o sporťák do budoucna.

Díky

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
25.4.14 09:55

My porizujeme jogger gt a tesim se. vypada i do lehciho terenu a je prostorny. urcite ho necham na dalsi mimco jako sportaka.

• Citovat
  • Upravit
Billi
25.4.14 09:57

@Moňas.p máme Quinny Speedi a jsem spokojená. Není těžký a má prostorné sezení. Syn se v něm pohodlně vyspí ještě teď (2,5 roku, 95 cm). Zatím jsem s ním projela všechno, co jsem potřebovala a to včetně polňačky a výletu do lesa. Vejde se i do kufru od Clia + k tomu poměrně dost věcí.
Mimo to se mi líbí i Bumbleride, ten je taky hodně prostorný. Možná i víc. Navíc jde do úplného lehu. Bohužel jsem na něj narazila v době, kdy už jsme měli Quinnyho.

• Citovat
  • Upravit
20155
25.4.14 10:13

@Moňas.p Jetý Red Castle - to jsou jezdící maringotky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
25.4.14 10:15

Díky

• Citovat
  • Upravit
823
25.4.14 11:15

My máme Britax a jsme moc spokojeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
25.4.14 11:31
@babynka píše:
My máme Britax a jsme moc spokojeni ;)

a kterej? B mobile?

• Citovat
  • Upravit
25.4.14 13:05

My máme Britax B-motion, je sice dražší ale nemůžu si ho vynachválit. Krásně se s ním jezdí, je prostorný a zároveň po složení malá placka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
25.4.14 20:22

@Moňas.p B-motion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
29.4.14 09:11

@ježourek x.x.x
@babynka
holky a jde úplně do lehu a polohovat nohy? Jako aby byl celý ve vodorovné poloze :)

• Citovat
  • Upravit
29.4.14 22:10

@Moňas.p Ano do úplného lehu jde, nohy přímo polohovací nejsou, ale dá se to polstrování jakoby vytlačit nahoru že má dítě nohy mírně pokrčené, nám to na spaní nevadí že nemá nožičky úplně rovně. Viděla jsem i různé vychytávky aby mělo dítě nohy vodorovně a myslím že na tento kočárek i prodávají na polohování nožiček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
2.5.14 08:20

@ježourek x.x.x super, díky. A jak je dlouhá celková plocha lůžka, když jsou zvedlé i ty nohy? Omlouvám se, že otravuju :)

• Citovat
  • Upravit
2.5.14 09:24

@Moňas.p Celkově to je cca 96cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení