Prostorný sportovní kočárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moňas.p
2.5.14 10:18
@ježourek x.x.x píše:
@Moňas.p Celkově to je cca 96cm

Tyjo, to je super délka, to je ideální. A jak je odpružený, dá se to?

• Citovat
  • Upravit
2.5.14 10:30

@Moňas.p Odpružení při jízdě je dobrý, jsem spokojená ale na houpání na místě to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
2.5.14 10:38
@ježourek x.x.x píše:
@Moňas.p Odpružení při jízdě je dobrý, jsem spokojená ale na houpání na místě to není.

jj, super, o to mi jde, any dítě nebylo vydrncaný na nerovným povrchu, díky moc :)

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
8.5.14 18:38

Furt vybírám, jak blbec, ještě že mám tolik času :D Našla jsem totiž, že ten britax váží 11 kilo, to je celkem dost. Každopádně mám vyhlídnuté baby jogger city mini, ten britax, quinny speedi a valco snap 4.

U snapa mi vadí, že není odpružený vůbec. Baby jogger zas že má drahý příslušenství a odpružení taky není asi žádná bomba :D Britax a quinny zase váha, mě z toho fakt drbne :D

Mám tď už i tendence ho uplatnit i na novorozence, což je asi nejlepší ten quinny.

Máte někdo srovnání, nebo radu? :D díky moc

• Citovat
  • Upravit
3.12.14 23:07

Ahojky,

mam hodne velky mimco a omezeny finance :-D

Klukovi jsou 3 mesice a uz ma pres 70cm a vic jak 8 kilo 8o

Vsechny kocary jsou bud maly, nebo maji nepolohnvaci nohy, chybi jim odpruzeni atd. Takze moji favoriti zatim jsou valco snap 4, ale ten nema to odpruzeni, baby jogger city mini gt, dokonalej by byl britax b motion, ale u nej je problem vyjet obrubnik, jako ze nejdou dobre zvednout predni kola a to ja potrebuju, jelikoz mam jeste starsiho syna a to je blby pri prechazeni silnice, proze starsiho musim vest za ruku a tim padem kocar vezu jen jednou rukou. Nemate nekdo typ na kocar? Zaroven aby nebyl tezky a po slozeni nebyl obrovsky?
Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.12.14 23:18

@MilijonDolarBejby Pohodlný sporťák prostě něco váží a nejde složit do čtverečku v rohu kufru smartíka :mrgreen: Jestli poroste, jak píšeš, tak jukni po jetém Elite. Má polohovací nohy, lepší boudu než GT, lepší kola, dobře se skládá a na tak obří kočár je lehoučký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.14 23:38
@kotyk píše:
@MilijonDolarBejby Pohodlný sporťák prostě něco váží a nejde složit do čtverečku v rohu kufru smartíka :mrgreen: Jestli poroste, jak píšeš, tak jukni po jetém Elite. Má polohovací nohy, lepší boudu než GT, lepší kola, dobře se skládá a na tak obří kočár je lehoučký.

O elitu jsem taky cetla, diky. Jako nechci, aby byl po slozeni malej, jako krabicka od sirek :-D ale kocar, co mam ted se nevleze do kufru nove male fabie :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
4.12.14 00:07

@MilijonDolarBejby britax b-agile syn v tom byl od půl roka měl v 6 měsících 10 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala-eva
4.12.14 00:53

Já teď nedávno kupovala na mallu kočárek a je to hrůza, kéžbych se před tím trošku zamyslela.. má malý kolečka a ty se strašně protáčí a vůbec mi ta jízda nepřijde kvalitní.. určitě kup něco s velkýma kolečkama, rovnou takový ty jakoby s pneumatikou ať to má i tlumení, je to fakt rozdíl :) a jestli budeš kupovat taky na mallu tak určitě přes plnou peněženku, budeš to mít i levnější jako já :)

• Citovat
  • Upravit
4.12.14 00:53

@annaei ten jsem taky zvazovala, jak je to s odpruzenim? A nemas problem vyjet na obrubnik? To je prej nekdy problem, co jsem cetla, stejne jako u motionu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.14 00:55

@mala-eva a jakej jsi koupila? Ja mam golfac a to je katastrofa ty kola a ani na ten obrubnik nevyjedu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
4.12.14 01:04

@MilijonDolarBejby zkus jetý Concord Fusion, tam si dítko sedí jak v obýváku :D už nejsou tak drahé a něco vydrží! S váhou taky není problém. Jen teda to auto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.12.14 06:59

Máme Britax B-Motion a jsme maximálně spokojení????

Příspěvek upraven 28.03.18 v 23:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.12.14 07:00

@BlueFairy Fusion by se mohl vejít, ale chtělo by to vyzkoušet.

@annaei B-Agile a Motion jsou prakticky stejné kočárky a Motion je jízdně krapet lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.14 08:30

Dekuju, omrknu to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat