Kdy dostanu rodičovský příspěvek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Vyplácí se zpětně, takže v dubnu dostaneš za březen (podej žádost do konce března… raději co nejdřív)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na vyrizeni maji 30 dni, takze muzes dost cekat, zalezi na velikosti mesta a rychlosti urednic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky, podám to hned jak budu moct, bydlíme u Prahy, ale vyřizovat to musíme v Praze tak to snad nebude trvat dlouho
- Citovat
- Upravit
tak to jsme na tom podobně…
já mám termín 8. 4. budem podávat hnedka
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Ahojky
5. března mám termín porodu, jelikož jsem byla na Úřadě práce budu žádat o rodičovský příspěvek hned po narození miminka. Když budu žádat tak v půlce března kdy mám očekávat první rodičák? A to dostanu rovnou za březen a za duben? Nebo se to vyplácí zpětně jako výplata?
jestli jsi delala 9 mesicu behem dvou let do porodu materskou ti vyplaci sprava socialniho zabezpeceni. ja jsem to nevedela, tak to ted zkusim zpetne!
- Citovat
- Upravit
jolina píše:Anonymní píše:jestli jsi delala 9 mesicu behem dvou let do porodu materskou ti vyplaci sprava socialniho zabezpeceni. ja jsem to nevedela, tak to ted zkusim zpetne!
Ahojky
5. března mám termín porodu, jelikož jsem byla na Úřadě práce budu žádat o rodičovský příspěvek hned po narození miminka. Když budu žádat tak v půlce března kdy mám očekávat první rodičák? A to dostanu rovnou za březen a za duben? Nebo se to vyplácí zpětně jako výplata?
právě že ne ![]()
- Citovat
- Upravit
radeklucka píše:
jsem tak od Prahy. Tady to trvá až 2 měsíce! pené nervy
to jako, že bych to mohla mít až třeba v květnu? zatím jsme v poho, ale ty peníze samo sebou budou chybět ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:radeklucka píše:to jako, že bych to mohla mít až třeba v květnu? zatím jsme v poho, ale ty peníze samo sebou budou chybět
jsem tak od Prahy. Tady to trvá až 2 měsíce! pené nervy
já peníze za říjen a listopad dostala 23 prosince a to jsem tam volala každý 2 den!!!! v Praze je to fakt strašný!!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ještě jeden případ, má kamarádka to má stejné jako ty. Porodila 19.4. a první peníze dostala až za 6 týdnů. Porodné ale dostala za pár dnů po žádosti. Taky z Prahy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky je fajn ze sem nasla takovou diskusi
A chtela sem se zeptat na tu sicalku zajit az kdyz mam rodny list ditete nebo muzu i bez nej ,s doklady pritele a mejma?? dekuju za odpoved ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marbuli píše:
Holky je fajn ze sem nasla takovou diskusiA chtela sem se zeptat na tu sicalku zajit az kdyz mam rodny list ditete nebo muzu i bez nej ,s doklady pritele a mejma?? dekuju za odpoved
taky přesně nevím, ale myslím, že se musí s rodným listem
jinak to je docela pecka s těma penězma, my budem žádat v dubnu, takže něco uvidím až možná v červnu…
![]()
- Citovat
- Upravit
no ja mam termin taky tet na konci unora zacatek brezna,uvidime jak se mimi bude chtit ven..no tak ja budu muset pockat nez mi prijde z Podoli rodny list mimiska a pak teprve budeme moct frcet..
jaj no to je na pytel
to na ty penize budu cekat dost dlouho a zvlast kdyz jsem taky z Prahy.. CHJO!! a dekuju za odpoved.. tak ja tam skusim zavolat a dam vam sem vedet jak to je jestli s rodnym listem nebo ne ,ju??
dejte mi tak deset minutek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky