Kdy hledat novou práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kdy hledat novou práci
Prosím o radu a zkušenosti:dala jsem v práci výpověd s dvouměsíční výpo. lhutou, mám si hledat práci hned nebo až tak za měsíc, není to brzo většinou chtějí nástup ihned, co myslíte a jakou máte zkušenost vy, děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@alig Osobně bych si práci nehledala, mám jí dost. A když člověk potřebuje peníze, měl by hledat peníze a ne práci.
Good luck.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mgdln píše:
@alig Osobně bych si práci nehledala, mám jí dost. A když člověk potřebuje peníze, měl by hledat peníze a ne práci.Good luck.
Když my, co nebereme dávky, dostáváme ty peníze právě za tu práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začít co nejdřív. Zaměstnavatel by rád aby zaměstnanec začal co nejdřív (protože všude chybí lidi), ale právě proto že nejsou lidi, tak klidně i počká.
Klidně si rozjednej víc zaměstnání během doby kdy ještě zústáváš na povodním místě, vyber si to pro tebe nejlepší (podle podmínek, peněz, nebo podle toho co tě nejvíc baví) a tam jim to podepiš. Ostatním pak slušně napiš, že jsi dostala lepší nabídku. Takhle je to naprosto v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlik345 píše:
@alig odvaha odejít z práce a nemít novou
Proč? V dnešní době najde práci skoro každý (pokud není někde v oblasti kde práce objektivně není, nebo není totálně bez kvalifikace). V Praze, středních čechách apod musí najít práci snad i pako s IQ kolem 40 a bez jedné ruky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Když my, co nebereme dávky, dostáváme ty peníze právě za tu práci
Každý to má tak jak chce. Kdo chce dřít, aby přežil, dře. Kdo chce žít, aby život prožil, dělá co ho baví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mgdln píše:
Každý to má tak jak chce. Kdo chce dřít, aby přežil, dře. Kdo chce žít, aby život prožil, dělá co ho baví.
A kdo nechce dojit stát, ani dřít, najde si práci, co ho baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si, že dát výpověď, i když nemáš nalezenou novou práci není dnes problém. Ani nic špatnýho. Stejně jako si ji hned hledat. Práce je dost (pokud člověk nebydlí v šílený díře a nic neumí). Mmoho lidí si dá mezi odchodem z práce a nástupem do nové i chvíli (měsíc, dva) voraz.
Takže jak chceš. Je lepší na tebe čekat měsíc (a půl) než dva (a půl) měsíce. Například. Mnohdy se taky může stát, že dají přednost někomu jinému kvůli nástupu, protože prostě spěchají.
Takže záleží na tobě, kd a co hledáš, jestli seš člověk co bere první práci nebo mu případně nevadí měsíc díra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit