Kdy jít do porodnice domluvit termín CS?

16
16.8.21 17:08

Kdy jít do porodnice domluvit termín císaře?

Ahojte, chci se zeptat, kdy se chodí domluvit termín plánovaného císařského řezu do porodnice? Nemyslím tím to, že se dělá týden/dva před termínem, ale myslím tím, jak dopředu si mám zajít do porodnice pro datum sekce.
Děkuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13969
16.8.21 17:12

@SKačuleS mne ho planovali v poradbe v 36 týdnu na ukonceny 39tt, ale chodila jsem do rizikovky primo do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonimka5621
16.8.21 17:42

@SKačuleS Budete chodit na kontroly a dají vám ho sami pokud to máte ze zdravotních důvodů

• Citovat
  • Upravit
507
16.8.21 17:43

Pri první navsteve porodnice cca 36.tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.8.21 17:49

No, já to mám právě trochu jinak… zdravotní důvod k CS nemám žádný, jdu na CS z psychických důvodu, čili nechodím ani do žádné rizikové poradny. Plus můj gynekolog odesílá do porodnice až v 39 týdnu. A to už by bylo asi pozdě. 😀 Tak budu muset jít do porodnice na vlastní iniciativu. :-) tak ať tam nejdu moc brzo/pozdě.
Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.8.21 18:30
@SKačuleS píše:
No, já to mám právě trochu jinak… zdravotní důvod k CS nemám žádný, jdu na CS z psychických důvodu, čili nechodím ani do žádné rizikové poradny. Plus můj gynekolog odesílá do porodnice až v 39 týdnu. A to už by bylo asi pozdě. 😀 Tak budu muset jít do porodnice na vlastní iniciativu. :-) tak ať tam nejdu moc brzo/pozdě.
Díky moc :-)

Papír od psychiatra máš? Bez něj to nepůjde. S ním musíš do rizikové poradny.
Představa, že tam v 39 týdnu naběhneš a řekneš, že chceš CS, je trochu komická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
16.8.21 19:19

Já protože jsem byla zdravotně úplně vyřízená (2 měsíce zavedeny stent, trvale infekce močových cest, trvale velké bolesti) jsem chtěla rodit co nejdříve - tedy 38 TT. V porodnici jsem byla asi o 14 dřív, tedy 36tt. Vyplňovala jsem také papíry ke sterilizaci - tam je nutne dodržet zákonné termíny. Byla to moje 3. Sekce. První dvě byly akutní, tato planovana. Muj doktor to s porodnici domlouvat telefonicky přede mnou.

• Citovat
  • Upravit
16
16.8.21 19:42

@Bábrdl samozřejmě že mám. Neřeším tady povolení mého kroku. Sama jsem psala, že prijit tam ve 39tt by samozřejmě bylo pozdě. Proto se ptám, ve kterem tt se chodí běžně domlouvat - ať už ze zdravotních či jiných duvodu - ať tam přijdu v rozumném týdnu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
16.8.21 19:42

Mně poslal gyndr s žádankou dnes, 38tt, příští pondělí jsem tam objednaná do poradny, kde se rozhodne jestli ano nebo ne, a kdy. Skoro si teda myslim že to dřív půjde samo, ale tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.8.21 19:46
@SKačuleS píše:
@Bábrdl samozřejmě že mám. Neřeším tady povolení mého kroku. Sama jsem psala, že prijit tam ve 39tt by samozřejmě bylo pozdě. Proto se ptám, ve kterem tt se chodí běžně domlouvat - ať už ze zdravotních či jiných duvodu - ať tam přijdu v rozumném týdnu. ;)

Tak to je jiná :lol: Většinou berou porodnice od 35 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13969
16.8.21 20:02

@SKačuleS zavolej tam a zeptej se s tim nic nezkazíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.8.21 21:05

@Pidulka1991
Počkám na přelom 34/35tt (ted jsem 31+2) a pak tam brnknu. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13969
16.8.21 21:07

@SKačuleS klidne zavolej hned, ať si v klidu. Aspoň by ti rekli co a jak kdyby se nedejbože rozjel porod dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí