Kdy jste začaly mít problém vstát kvůli břichu?

302
2.12.22 06:51

Kdy jste začaly mít problém vstát kvůli brichu?

Ahoj, jsem poprvé těhotná ve 20 tt a od pondělí mám problém vstát z postele či se převalit :D. Proste mi to břicho začlo skoro ze dne na den vadit a možná i povolily nějaké svaly. Ne ze by to nějak bolelo nebo to bylo extreme nepříjemné, jen už to není taková pohoda, jako dřív :D.. Jak jste to měly vy? Pomůže cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
2.12.22 07:03

Nikdy mi nedělalo problém vstát. Stačilo vstávat bokem. Nedělej si problémy, tam kde být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.12.22 07:03

Takový problém jsem neměla, vstávala a chodila jsem normálně až do porodu. Nikdy jsem nepochopila ženské, co chodí jak kachny, drží si břicho od počůraného testu a valí se jak tuleni. Možná tak ke konci, když ženská přibere 30 kg, ale v polovině těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.12.22 07:04

@Michaeladr1 já jsem vždycky nepohyblivá. Obyč otočení v posteli je velkou výzvou :mrgreen: neumim si ani představit, že budu cvičit :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
2.12.22 07:07

Mám týden do termínu třetího porodu, všecko mě bolí - vazy, břicho, vnitřní strana stehen, zada, pipina, a vstát už taky sotva mužu :lol: u prvního i druhého to bylo ještě dobrý a nic takového jsem nezažila, až teď :nevim: přitom jsem přibrala ještě min, než u prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.12.22 07:08

@debra.morgan
To ne :srdce:, já si jen říkám, ze když jsem v te polovině, tak to bude jen horší a to cvičení by třeba pomohlo. Ne žádné silene, ale těhotenské na zpevnění. Přijde mi, ze mi to břicho opravdu vyskocilo v tomto týdnu nejvíc. Předtim nebylo ani poznat ze jsem v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.12.22 07:10
@terien píše:
Takový problém jsem neměla, vstávala a chodila jsem normálně až do porodu. Nikdy jsem nepochopila ženské, co chodí jak kachny, drží si břicho od počůraného testu a valí se jak tuleni. Možná tak ke konci, když ženská přibere 30 kg, ale v polovině těhotenství?

Jo to budu já :mrgreen: i když jsem zatím jen 3 kila nahoře, ale už vidím, jak funim ke konci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.12.22 07:13
@Semtex píše:
Mám týden do termínu třetího porodu, všecko mě bolí - vazy, břicho, vnitřní strana stehen, zada, pipina, a vstát už taky sotva mužu :lol: u prvního i druhého to bylo ještě dobrý a nic takového jsem nezažila, až teď :nevim: přitom jsem přibrala ještě min, než u prvního.

Jo, čím víc těhotenství, tím horší to je.. já jsem 25 TT a byť stále nosím stejnou velikost oblečení jak před, tak si připadám jak tank.. záda, vazy, pánev, spodek. Všechno bolí jak pes.. únava neskutečná a nemůžu spát, dneska krásné 3 h.. strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
2.12.22 07:15

@Semtex taky tak. První těhotenství brnkačka, druhé horší a u třetího jsem ty poslední dva měsíce myslela, že mě to dítě zevnitř zlikviduje :mrgreen: přitom to poslední nemělo ani tři kila a já přibrala 8 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.12.22 07:15
@martina.se píše:
@Michaeladr1 já jsem vždycky nepohyblivá. Obyč otočení v posteli je velkou výzvou :mrgreen: neumim si ani představit, že budu cvičit :mrgreen: :lol:

Cvičit lehce, třeba jen chůze muže i pomoct. Ze jsem možná ztuhla, nebo nevím. Přijde mi, ze jak vyrostla teď v tomto týdnu vcelku rychle děloha, tak je to mnohem citlivější :).. a teď se ještě s tím břichem hýbat dokážu :D … ty jsi asi v pokročilém tehu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.12.22 07:17
@Semtex píše:

Tak týden do porodu je jasný, ze se člověk valí :kytka:.. a je fakt ze kamoska má také 3. a na buben si stěžuje od začátku, ze rychle vyskočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
2.12.22 07:31

Nikdy jsem neměla problém vstát, obout se nebo se oholit, a to až do porodu. Jen ke konci těhotenství jsem chodila jako kachna, jak se ta pánev roztahovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.12.22 07:32

Problémy se vstáváním sem nikdy neměla 🤷🏻‍♀️ Si teprve cca v půlce, tak si to nedělej zbytečně těžký a hlavu vzhůru 🙋🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
34473
2.12.22 07:37
@Michaeladr1 píše:
Jo to budu já :mrgreen: i když jsem zatím jen 3 kila nahoře, ale už vidím, jak funim ke konci :D

Trochu zbytečný drama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
2.12.22 07:38

U prvních dvou vůbec, vše jsem zvládala v pohodě. Teď u třetího ve 36tt mám poprvé problém obléct si ponožky, sama se oholit, udělat si pedikúru i zvednout se z postele, ale to až poslední dobou. Mít tyhle „problémy“ ve 20tt kdy ještě není skoro žádný bříško je hodně divný teda :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky