Kdy jste začly strašit s těhotenstvím? :-)

Anonymní
24.1.12 18:16

Kdy jste začly strašit? :-)

Ahoj ženy,omlouvám se za anonym,ale nechci aby jste mě měly za vola :-D Jsem 35tt,a už tak 3 dny plaším.Bolí mě břicho jako MS.Prostě se cítím nějak jinak :nevim: malý se pomalu asi hrabe ven,tak ho cítím hodně dole.A pořád doma manžela straším porodem,ten je už s toho na nervy :pocitac: kdy jste začaly takto plašit? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
24.1.12 18:19

Ani jednou :lol: Poprvé jsem měla pocit, že snad ani není možné, že bych někdy porodila, podruhé jsem měla spíš pocit, že už to břicho nesnesu ani minutu.
Ale nikoho jsem nestrašila, proč taky :nevim: Nějakých pár poslů jsem měla zhruba ve 35.tt u druhého, s tlaky na konečník, lítání na záchod, to bylo výživný ve spojení s péčí o prvorozeného, ale jinak jsem spíš vždycky pojala pocit, že takto už zůstanu na věky a je nereálné, aby to mimino někdy vylezlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
24.1.12 18:23

Ahoj, tak já začala strašit v tom 34 týdnu, cítila jsem se jinak, divně, tak samo jak ty píšeš, malá mě tlačila dole, jakoby se to už mělo rozjet . A taky že jsem měla pravdu :lol: Narodila se mi koncem 34 - začátkem 35 týdne tt :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
24.1.12 18:25

Jo a manžel by taky ze mě na nervy :mrgreen: Furt jak sjem mu řekla"Už budu rodit! Už to musí dneska , to není možné, je mi divně" atd… atd… :lol: Tak vždycky převrátil oči v sloup a odpovídal" No jojo, už pro tebe jedou, se z toho nepo*** :lol: A tos měla vidět ten jeho ksichtík, že se to fakt vyplnilo :lol: A můj vítězoslavný pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 18:26
Vanesanka píše:
Ahoj, tak já začala strašit v tom 34 týdnu, cítila jsem se jinak, divně, tak samo jak ty píšeš, malá mě tlačila dole, jakoby se to už mělo rozjet . A taky že jsem měla pravdu :lol: Narodila se mi koncem 34 - začátkem 35 týdne tt :lol: :pankac:

8o teď si mě teda polekala

• Citovat
  • Upravit
3278
24.1.12 18:27
Anonymní píše:
Vanesanka píše:
Ahoj, tak já začala strašit v tom 34 týdnu, cítila jsem se jinak, divně, tak samo jak ty píšeš, malá mě tlačila dole, jakoby se to už mělo rozjet . A taky že jsem měla pravdu :lol: Narodila se mi koncem 34 - začátkem 35 týdne tt :lol: :pankac:
Ježíš, to sjem nechtěla :oops: Nebóóój, ty to donosíš, já čekala třetí, to šlo rychleji :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
24.1.12 18:29

Ber to jen jako „cizí příhodu“, to se ti nestane, tomu sama nevěříš :lol: Já se chtěla jen pochlubit s tím strašením, nic víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
24.1.12 18:29

Taky jsem nestrašila. Poprvé přenášení 12 dnů a neměla jsem pocit, že by se cokoli dělo. Podruhé jsem si naplánovala porod na nejbližší neděli a stalo se. :-) Klíííd. Stejně si mimčo řekne samo, a až budeš rodit, tak prostě budeš rodit. Proč strašit? Vždyť je to očekávaná a navíc radostná událost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 18:31
Vanesanka píše:
Anonymní píše:
Vanesanka píše:
Ježíš, to sjem nechtěla :oops: Nebóóój, ty to donosíš, já čekala třetí, to šlo rychleji :lol:

Ale v poho :mrgreen: u každého je to jinak.Jen mám dneska divný pocit,je to fakt zajimavé,ale už bych byla ráda,aby ten břuch zmizel :cert: :-)

• Citovat
  • Upravit
24.1.12 18:33

Ahojíík ja ani neměla čas plašit, protože jsem to ani nečekala že malá příjde o měsíc dříve na svět..ikdyž mi bylo zle den před tím ale přiřazovala jsem to k nadýmáni a tak …nu a na druhý den bylá naše princezna venku..Tak držím pěsti at jde vše tak jak má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
24.1.12 18:33
Anonymní píše:
Vanesanka píše:
Anonymní píše:
Vanesanka píše:
Ježíš, to sjem nechtěla :oops: Nebóóój, ty to donosíš, já čekala třetí, to šlo rychleji :lol:
Ale v poho :mrgreen: u každého je to jinak.Jen mám dneska divný pocit,je to fakt zajimavé,ale už bych byla ráda,aby ten břuch zmizel :cert: :-)
No vidíš a nakonec ten břuch budeš ještě muset hladit do cca40 tého týdne :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.1.12 18:39

Měsíc před porodem jsem myslela, že mi „praskne“ břicho. Měla jsem strašný bolesti, a pořád jsem říkala manželovi, že už to musí přijít. Nakonec jsem rodila přesně 40+0. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
24.1.12 18:59

čoveče já taky ani nezačla…jako mírně jsem pocítila takové to nervové otočení žaludku (jako třeba před zkouškama), když jsem den před porodem v 39TT našla na kalhotkách zřejmě hlenovou zátku, ale za čtvrt hodinky už sem byla zase v pohodě…vlastně i při prasklé vodě sem si ještě (po sprše, odchlupení a s vložkou mezi nohama) dělala v klidu snídani, uvařila kávu pro partnera a pak ho šla vzbudit, že teda asi vyrážíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
24.1.12 19:17

Ja jsem neplasila, byla jsem skalopevne presvedcena, ze pri sve smule budu aspon mesic prenaset:-) a byla jsem s tim tak nejak smirena. Kdyz mi v 37+6tt odesla zatka, tak me to naprosto nevzrusilo, protoze zatka muze odejit klidne i dva tydny pred porodem, ze jo. Ovsem pri vsem tom mem nevzrusovani a neplaseni mi v 38+1tt praskla voda a maly se jeste ten den narodil:-) takze ja jsem to vlastne mela naopak:-) U nas plasil manzel, uz snad nekdy od 30.tt se bal, ze zacnu rodit kazdym dnem zrovna kdyz bude v praci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.1.12 19:38

já nestrašila vůbec, taky nebylo proč…nakonec vyvolávanej porod ve 41+6… a když už mě posílali na sál, tak jsem měla pocit, že se zbláznili, protože já pořád měla pocit, že nic :mrgreen: humor mě přešel až po píchnutí vody… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí