Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda devčata, jsem na začátku těhotenství a nemam jeste potvrzeno od dr ze jsem tehotna,ale snad to tento patek potvrdi. Ale jsem v 6+5 tt a stále mi je perfektne a nemam zadny chute ani nevolnosti? je to normalni? nebo mam zkust udelat jeste test zda jsem nepotratila samovolne??? poradte..dekuju..
klídek ne každý těhuli musí být špatně. já za celý těhotenství ani jednou nezvracela… test ti stejně neukáže jestli si potratila nebo ne…
Užívej si to, někomu není špatně vůbec. Každý je jiný. Mně bylo až od cca 10.tt do 25.tt a to celý den (žádné ranní nevolnosti, jak se říká). Chutě jsem za celé těhotenství neměla ani jednou. Zato teď ![]()
Tak buď ráda a užívej si to.Mě u prvního těhu taky vůbec nic nebylo,kdyby mi memarostlo břicho,ani bych nevěděla,že jsem těhotná a u druhého jsem zvracela už týden před očekávanou MS a vydrželo mi to 6 měs ![]()
Moc děkuju za vaše příspevky:) tak snad to bude dobrý a bude mi dobre porad
takze kdyz bych samovolne poratila tak test stejne ukaze dve čárky?
Kátísek píše:
Moc děkuju za vaše příspevky:) tak snad to bude dobrý a bude mi dobre poradtakze kdyz bych samovolne poratila tak test stejne ukaze dve čárky?
test reaguje na hladinu hcg v krvi a ta je v 7tt i 250 000 a klesá tak pomalu, že můžeš mít pozitivní test ještě 3 týdny po potratu takže testy prosím tě nedělej akorát by tě zbytečně plašilo že je ta čárka jiná než včera…
užívej si že je ti dobře ![]()
Buď naprosto v klidu! Já takovejhle průběh měla u prvního těhu a byla jsem spokojená, teď je mi mizerně, do poloviny těhu mi bylo neustále zle a teď od půlky se mi střídají chutě s nevolnostma, fakt super zážitek, takže si užívej, může to ještě dorazit, jsi teprv na začátku.
Kdybys potratila, tak test ti ukáže // dokud se ti nevytratí veškeré HCG.
Buď ráda, že ti zatím nic není, neboj může se to každým dnem změnit a nebo můžeš celý těhu projít bez potíží. ![]()
Holky, ješte se zeptam, vsude ctu o nejakém NT sreening.. co to znamena?? to jsou naky testy? nebo jak to mam chapat?? co to obnasi? a myslite ze uz v 7 tt bude tukat
?
ja si do 7tt.taky myslela ze uz me nevolnosti minuly, ale dorazily se vsi paradou vcetne vysoke citlivosti na pachy
, doufam ze to zkonci 14-16tt.zatim pojidam homeopatika a celkem pomahaji ![]()
prvotrimestralni screening se dela mezi 11-13tt je to kombinace odberu krve a utz kde dr. stanovi individualni riziko gen.chorob
me srdicko tukalo 6+4 dle utz ale dle MS jsem byla 7+3tt.
Ahááá.. nooo tak uvidime jak nakonec dopadnu..abych se zitra nevzbudila a
jak šakal
a nekde jsem cetla ze to je prý dobrý když ma žena ranní nevolnosti(resp. že zvraci) ze je to dobry pro telo a miminko enbo neco takovyho..ale z toho co ctu na internetu bych se uz zblaznila.. vsude neco jinyho
tkaže se to budu snazit necist ![]()
No ja jdu k doktorce ted v patek a posledni MS byla 8. prosince coz mi vychazi prave tech 6+5 dneska..takze v patek to bude 7+1, to uz by snad mohlo tukat
ne?
Kátísek píše:
No ja jdu k doktorce ted v patek a posledni MS byla 8. prosince coz mi vychazi prave tech 6+5 dneska..takze v patek to bude 7+1, to uz by snad mohlo tukatne?
zalezi jak je mimco opravdu stary(kdy doslo k oplodneni) ![]()