Ranní nevolnosti a chutě

3351
24.1.12 11:30

Ranní nevolnosti a chutě

Ahojda devčata, jsem na začátku těhotenství a nemam jeste potvrzeno od dr ze jsem tehotna,ale snad to tento patek potvrdi. Ale jsem v 6+5 tt a stále mi je perfektne a nemam zadny chute ani nevolnosti? je to normalni? nebo mam zkust udelat jeste test zda jsem nepotratila samovolne??? poradte..dekuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
24.1.12 11:37

klídek ne každý těhuli musí být špatně. já za celý těhotenství ani jednou nezvracela… test ti stejně neukáže jestli si potratila nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.1.12 11:41

Užívej si to, někomu není špatně vůbec. Každý je jiný. Mně bylo až od cca 10.tt do 25.tt a to celý den (žádné ranní nevolnosti, jak se říká). Chutě jsem za celé těhotenství neměla ani jednou. Zato teď :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7499
24.1.12 11:43

Tak buď ráda a užívej si to.Mě u prvního těhu taky vůbec nic nebylo,kdyby mi memarostlo břicho,ani bych nevěděla,že jsem těhotná a u druhého jsem zvracela už týden před očekávanou MS a vydrželo mi to 6 měs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.1.12 11:46

Moc děkuju za vaše příspevky:) tak snad to bude dobrý a bude mi dobre porad :P takze kdyz bych samovolne poratila tak test stejne ukaze dve čárky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.1.12 11:50
Kátísek píše:
Moc děkuju za vaše příspevky:) tak snad to bude dobrý a bude mi dobre porad :P takze kdyz bych samovolne poratila tak test stejne ukaze dve čárky?

test reaguje na hladinu hcg v krvi a ta je v 7tt i 250 000 a klesá tak pomalu, že můžeš mít pozitivní test ještě 3 týdny po potratu takže testy prosím tě nedělej akorát by tě zbytečně plašilo že je ta čárka jiná než včera… :) užívej si že je ti dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
24.1.12 11:52

Buď naprosto v klidu! Já takovejhle průběh měla u prvního těhu a byla jsem spokojená, teď je mi mizerně, do poloviny těhu mi bylo neustále zle a teď od půlky se mi střídají chutě s nevolnostma, fakt super zážitek, takže si užívej, může to ještě dorazit, jsi teprv na začátku.

Kdybys potratila, tak test ti ukáže // dokud se ti nevytratí veškeré HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
24.1.12 11:55

Buď ráda, že ti zatím nic není, neboj může se to každým dnem změnit a nebo můžeš celý těhu projít bez potíží. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.1.12 12:04

:roll: moc děkuju.. určo dám vědět jak mi to doktorka potvrdi.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.1.12 12:14

Holky, ješte se zeptam, vsude ctu o nejakém NT sreening.. co to znamena?? to jsou naky testy? nebo jak to mam chapat?? co to obnasi? a myslite ze uz v 7 tt bude tukat :srdce: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
24.1.12 12:15

ja si do 7tt.taky myslela ze uz me nevolnosti minuly, ale dorazily se vsi paradou vcetne vysoke citlivosti na pachy :poblion: , doufam ze to zkonci 14-16tt.zatim pojidam homeopatika a celkem pomahaji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
24.1.12 12:18

prvotrimestralni screening se dela mezi 11-13tt je to kombinace odberu krve a utz kde dr. stanovi individualni riziko gen.chorob
me srdicko tukalo 6+4 dle utz ale dle MS jsem byla 7+3tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.1.12 12:18

Ahááá.. nooo tak uvidime jak nakonec dopadnu..abych se zitra nevzbudila a :poblion: jak šakal :D a nekde jsem cetla ze to je prý dobrý když ma žena ranní nevolnosti(resp. že zvraci) ze je to dobry pro telo a miminko enbo neco takovyho..ale z toho co ctu na internetu bych se uz zblaznila.. vsude neco jinyho :P tkaže se to budu snazit necist :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.1.12 12:19

No ja jdu k doktorce ted v patek a posledni MS byla 8. prosince coz mi vychazi prave tech 6+5 dneska..takze v patek to bude 7+1, to uz by snad mohlo tukat :srdce: ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
24.1.12 12:44
Kátísek píše:
No ja jdu k doktorce ted v patek a posledni MS byla 8. prosince coz mi vychazi prave tech 6+5 dneska..takze v patek to bude 7+1, to uz by snad mohlo tukat :srdce: ne?

zalezi jak je mimco opravdu stary(kdy doslo k oplodneni) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí