Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojte sem tady novaček chci poradit sem v 16tt a zatim nemam zadne brisko a ani nepriberam poradte prosim dekuju
![]()
to já taky neměla .-)))) až po 20tt začlo vykukovat a měla jsem navíc 3 Kg ![]()
já jsem 17tt, 5kg dole, bříško trošku mám, ale těhotenství na mě nikdo nepozná
já až do 20tt hubla..ted na KO jsem mela plus pul kila..takže jsem ještě jeden a půl kila v mínusu..břicho ale roste - vypadám jak somálec..
ahoj já jsem ve 20tt a až ted je trošku vidět bříško a mám +3kg navíc… ![]()
jé, buď ráda, taky jsem neměla žádné břicho a že jsem těhotná někteří nepoznali až do konce. Dokonce jedna paní u nás rozhlašovala, že máme prcka určitě adoptovaného, protože jsem břicho neměla. Přibrala jsem v těhu asi 8 kg. Nakonec z toho bylo 3,5 kg dítě. Neboj, však bříško naroste a ješě si ho ke konci těhu užiješ ![]()
Kliiid
Mne zacalo narustat az tak po 20tt, a videt je poradne az ted, 25tt. Pribirala jsem pomálu a pani doktorka mi rikala, ze si mimco bere, co potrebuje, takze stradat muzes jedine ty, mimi ne ![]()
někdo bříško mít nemusí, záleží na tom, jak jsi stavěná; já mám zase bříško, které nemá někdo ani před porodem; a ono Ti vyběhne, neboj; zatímse můžeš radovat, že Tě nebolí záda atd.
MMartina1 píše:
jé, buď ráda, taky jsem neměla žádné břicho a že jsem těhotná někteří nepoznali až do konce. Dokonce jedna paní u nás rozhlašovala, že máme prcka určitě adoptovaného, protože jsem břicho neměla. Přibrala jsem v těhu asi 8 kg. Nakonec z toho bylo 3,5 kg dítě. Neboj, však bříško naroste a ješě si ho ke konci těhu užiješ
myslím, že jestli to budou číst nějaké těhule, co už poslední měsíce nevěděly, kam s břichem, a že jich je většina, tak tě ukamenujou
![]()
jinak ta paní je pěkná píp… lidi si dokážou navymýšlet tak hnusných drbů
Já neměla do konce 5. měsíce žádný bříško-a vůbec mi to nevadilo..
teďka jsem v polovině 6. měsíce a bříško mi rychle porostlo..
sama jsem zvědavá, kolik budu zítra v těhu poradně vážit
.Naposledy jsme měla 28.12. +1kg nahoře..
Jó to já taky doposledka žádný břicho neměla
Ve 20tt. pořád nic a ani můj gynekolog nemohl věřit že „tohle je dvacátý týden?!!“
Nějaké to pořádné břicho jsem měla snad až 2 měsíce před porodem…a byla jsem ráda, že až tak pozdě, protože potom setsakra překáželo! ![]()
Buď v klidu. Já jsem teda za svoje velké bříško ráda, ale je fakt, že mě dost omezuje. A chvílema si připadám jak velryba obecná.
Mám nahoře 5,5 kg a většinu mám právě v břiše.
Myslím, že některé těhulky chodí s takovýmhle břichem rodit. ![]()
Ono se to po 20tt zlomí a bříško ti vyleze. Neboj.
![]()
LadyTommy píše:MMartina1 píše:
jé, buď ráda, taky jsem neměla žádné břicho a že jsem těhotná někteří nepoznali až do konce. Dokonce jedna paní u nás rozhlašovala, že máme prcka určitě adoptovaného, protože jsem břicho neměla. Přibrala jsem v těhu asi 8 kg. Nakonec z toho bylo 3,5 kg dítě. Neboj, však bříško naroste a ješě si ho ke konci těhu užiješjinak ta paní je pěkná píp… lidi si dokážou navymýšlet tak hnusných drbů
![]()
![]()
myslím, že jestli to budou číst nějaké těhule, co už poslední měsíce nevěděly, kam s břichem, a že jich je většina, tak tě ukamenujou
![]()
paní jsem měla na hrbu
. Ale je fakt, že břicho rostlo jaksi skokově. Jeden den nic a druhý den tam bylo
![]()
Někdo má prostě celkově malé bříško, někomu zas vykoukne až později…u mě taky do 20tt nic moc, spíš nic než moc (a to šlo o druhé těhu docela krátce po prvním porodu, čekala jsem že vyskočí hned), zřetelně narostlo až po 25tt, teď jsem 32tt a už je to slušný balonek ![]()
A v prvním těhu taky nebylo žádné mega zpočátku, a první kilo navíc jsem přibrala až ve 22tt. Vzhledem k jarnímu miminku a tím pádem nošení bundy nebo sáčka se sousedi divili, čí to dítě je, vůbec si nevšimli že jsem těhotná. ![]()