16. týden těhotenství a žádne bříško :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
23.1.12 21:00

Hani nesmutni. Bříško vykoukne a ještě budeš ráda, až se ho „zbavíš“ :kytka:
Já jsem u malé začala přibírat až někdy ve 23tt a břicho jsem měla snad až po 30tt. Třeba sousedka se mě měsíc před porodem ptala, jestli jsem fakt těhotná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
23.1.12 21:05

bříško mi vyskočilo až po 20 tt a i teď ho nemám nějak obrovský:-) a ve 28 tt mám jen 2 kg navrch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.1.12 22:02

Ahoj ja jsem taky mela male brisko a kdyz jsem mela bundu tak to skoro nebylo poznat ani v 8. mesici.pribrala jsem celkem 12kilo a ted jsou male 4 mesice a mam vahu jako pred tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.1.12 22:02

Ahoj ja jsem taky mela male brisko a kdyz jsem mela bundu tak to skoro nebylo poznat ani v 8. mesici.pribrala jsem celkem 12kilo a ted jsou male 4 mesice a mam vahu jako pred tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.1.12 09:55

jo taky, ja mám termín 5.7 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.1.12 09:57
LadyTommy píše:
taky čekáš červencátko? mám termín 8.7. 8)

jojo taky čekám,ja mam termín 5.7 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.1.12 10:00
M-a-j-a píše:
Hani nesmutni. Bříško vykoukne a ještě budeš ráda, až se ho „zbavíš“ :kytka:
Já jsem u malé začala přibírat až někdy ve 23tt a břicho jsem měla snad až po 30tt. Třeba sousedka se mě měsíc před porodem ptala, jestli jsem fakt těhotná :mrgreen: :mrgreen:

Dekuju moc krát za všechni príspevky. :) su rada že je tady plno skvelých maminek,tehulek, čo se podelí o své ehotenstvý, rady, :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajatka
24.1.12 10:43

Ahojda holky.. ja osobně si myslim, že budu mít vidět bříško až po patým mesici, pac jsem docela oplacana:-D už ted vypadam jak tehotna a to jsem sotva na začátku 7 tt:-) Ale chtela jsem se zeptat, kdy se dostavují ranní nevolnosti a kdy vás chytly chute k jídlu?? me vubec nic neni, a chute taky nemam.. jsem v tom nova tak nevím… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32920
24.1.12 11:25
kajatka píše:
Ahojda holky.. ja osobně si myslim, že budu mít vidět bříško až po patým mesici, pac jsem docela oplacana:-D už ted vypadam jak tehotna a to jsem sotva na začátku 7 tt:-) Ale chtela jsem se zeptat, kdy se dostavují ranní nevolnosti a kdy vás chytly chute k jídlu?? me vubec nic neni, a chute taky nemam.. jsem v tom nova tak nevím… :nevim:

Nevolnosti ani chutě mít vůbec nemusíš ;) Já jsem v obou těhu zaznamenala jen mezi 8-11tt spíš takové nechutenství, nikdy jsem nezvracela, nedělalo mi problém vaření, pachy…jen jsem prostě neměla moc chuť na jídlo, zvlášť ne na výrazné - vedlo pečivo s máslem, brambory a ovesná kaše :mrgreen: Pověstné těhotenské chutě na zvláštní věci nebo kombinace neznám vůbec. No, maximálně chutě na sladké, ale to jsem měla i v normálním stavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.1.12 11:32

Moc děkuju.. ja si práve říkam aby to nebylo nejaky spatny mam udelat jeste test nez pujdu k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.1.12 11:43

Ahojky tak ja mnela nevolnosti asi od 6-7 tt a to sem si poradne musela vytrpet..nevolnosti trvali nekdy aj cely den a to sem se ani nepostavila s postele, skončili mi v 12tt co su hodne rada,chute ma docela chytli, jím hlavne lednačky, kysele zelí, a nemám problem kombinovat jakekoli chute :D do konce mi zacalo chutnat jídla ktoré sem nemnela nikdy rada a nejdela je :? takže každá to ma jinak.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.1.12 11:48

Moc díky, ja si říkala jestli nejsem naka divna :-D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.1.12 11:51

ne nejsi… ;) neboj užívej tehotenství jak nej mužeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.1.12 12:07
  1. Určitě budu, je to pro meě nový ale teším se a jak tak koukam a hledam na internetu tak mam cim dal vetsi strach, zamkly potrat, atd atd.. takze uz to opravdu cist nebudu ;) protoze bych se z toho zblaznila a ja jako nervak bych byla upe s nervama v kyblu :think: takžééé..je to všechno ook.. a dam vedet jak to v patek dopadlo.. snad bude videt srdicko a uz mi da i tehot. prukazku :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
24.1.12 12:10

Ahooj, já jsem taky v 16 týdnu a bříško mám jak nějaká maminka co je v 7 měsíci. Asi je to tím , že jsem strašně drobné a malé postavy. To bříško jsem tak měla i u prvního těhu. Hold jsme každá jiná. Jedné bříško roste hned a druhé až později. Bud ráda :lol: alespon nemusíš nosti těho kalhoty. Já už se do žádných nevlezu a to jsem přibrala jen 4 kila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí