Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky… chci se zeptat, měla jsem na kalhotkách trochu zašpiněno, ne žádná krev, jen takový hnědý flek… cca. 2 dny před tím jsme měli s manželem sex, tak si myslím, že to má souvislost, jelikož od té doby nic, všechno v pořádku. Jsem ve 13 týdnu a mám strach, jelikož mne dnes začal lehce bolet podbříšek. Zítra jdu do poradny ke gynekologovi, tak se bojím. Máme doma už dva raubíře, ale i tak mám strach jak kdybych byla těhotná poprvé. Bojím se, sedím doma a modlím se ať je vše v pořádku… ![]()
já špinila stejně v 7.tt, asi trochu drsně jsem si řekla, že to bude, jak má být a počkala jsem na kontrolu, neměla jsem jiné potíže, ale nikdo ti nepoví, že je to ok
rozhodně ti to přeju, kdyžtak jeď k doktorovi
K doktorovi jdu zítra,jsme objednaná normálně na vyšetření.. tak se modlím,aby bylo vše v pořádku. Je mi navíc pořád špatně od žaludku, od začátku těhu, tak si takříkám, že je to snad dobré znamení… ![]()
Děkuju za podporu ![]()
ja spinila taky hned druhy den po sexu asi dva dny ale jen slabonce. a pak uz dobry bylo to asi 7tt. asi je vzdy lepsi aby se na to dr podival ale myslim ze to bude ok ![]()
Děkuju snad máš pravdu ![]()
děsí mne ta dnešní bolest v podbříšku… jsme z toho vyděšená k smrti… ![]()
Ahoj holky
tak jsem šťastná
miminuško je v pořádku a pan doktor říkal, že se nic neděje
tak jsem štastná a děkuju za podporu moc a moc ![]()
zkus pít magnézii, na bolest to pomáhá
a moc gratuluju, jsem ráda, že to dopadlo ok a držím palce, aby i nadále bylo všechno jak má být
ahoj holky sem tady nova snazime se dva roky o mimi,ted sem po laparoskopii a vypada to ze se nam to povedlo test byl pozitivni,akorat mam mirne bolesti v podbrisku a oteklou nizkou sliznici jako pred menzes.beru utrogestan myslite ze to bude dobry?k doktorovi mam jit az pristi tyden
nevím, co myslíš tou oteklou nízkou sliznicí ![]()
nevím, jestli to bude dobrý, ale nezbývá nic jiného než se hodit do klidu a počkat, taky jsem otěhotněla po cca dvou letech, tak přeju, aby to vyšlo a vše bylo ok, k doktorovi nechvátej, aby bylo něco na utz vidět, jen kdybys měla nějaké problémy.
nevim jak to vysvetlit jako bych v pochve mela min mista, a uz to bude mesic tak snad neco videt pujde
pokud bys chtěla vidět srdíčko, tak tak v 6tt, ta sliznice může být překrvená a proto tam je méně místa.
aha ja to tak totiz vzdy mam pred menzes no nic hodim se do klidu a budu odpocivat dekuji za odpoved a preji vsem hodne stesti ![]()
na pohotovost bych jela jen v případě velkých bolestí, jakoby menstruační bolesti zad a podbřišku jsou v počátku těhotenství běžné ![]()
Ahoj holky
tak přikládám fotku z UTZ ze 14 týdnu
teď zase budu nervozně čekat 3. týdny, na další kontrolu …
![]()