Bolesti břicha v 17. týdnu těhotenství

237
23.1.12 11:09

Bolesti břicha v 17 týdnu :(

Ahojky,
potřebuji poradit, pročítala jsem všelijaké diskuze, ale odpověď jsem nenašla.
Mám problém, dnes v noci mě chytla křeč do břicha (myslím si, že to bylo z nadutí), ale od 5hodiny raní mě stále pobolívá břicho, mám tam jakoby slabou křeč a stále musím chodit na malou, mám stále plný močák.
Myslíte si, že to je od toho, jak se roztahuje děloha??? Jsem z toho celkem nesvá…
Děkuji vše za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
23.1.12 11:16

těžko říct, nezavoláš na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
23.1.12 11:18

ja mela takove krece,pocity a mela jsem proste malo horciku,tak jsem pekne dlabala,pozdeji i pila.. a pomohlo to silene…

ale urco bych mozna sla na konzultaci na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
23.1.12 11:39

Ahoj, a nemáš náhodou zánět močového měchýře? Já to mívala v těhotenství, a břicho z toho bolí. Je to nepříjemné. Zkus si zajít k obvodní lékařce, ta by ti to měla zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.1.12 14:25

a vem s sebou moč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.1.12 19:07

ahojik ja to mela take nabo mam porad zkus vic pit a kup si pro jistotu caj z brusinek ale zkus hodne pit a byla jsi na velke???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.1.12 11:56
85Kristýnka píše:
Ahojky,
potřebuji poradit, pročítala jsem všelijaké diskuze, ale odpověď jsem nenašla.
Mám problém, dnes v noci mě chytla křeč do břicha (myslím si, že to bylo z nadutí), ale od 5hodiny raní mě stále pobolívá břicho, mám tam jakoby slabou křeč a stále musím chodit na malou, mám stále plný močák.
Myslíte si, že to je od toho, jak se roztahuje děloha??? Jsem z toho celkem nesvá…
Děkuji vše za odpověď.

ahoj ja su v 16tt a taky sem byla u doktora skrs bolestí,kreče,a tvrdnutí bricha a pan doktor mi rekl že mam malo magnezia tak mi dal magneziu a aj na pití magneziu a je mi líp nekdy ešte citim male bolesti v podbríšku ale to muže bít aj tou delohou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí