Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, to ti s určitostí nikdo neřekne. špinění v těhotenství sice není nic extra výjimečného, zvlášť po sexu, ale taky to může signalizovat nějaký problém. každopádně bych zašla k doktorovi.
no nevim, já sem maliličko, opravdu maliličko špinila ve 12 tt a bohužel byl konec
špinění neznamemá že je to o.k. to určitě ne
mě se to stalo taky. s dr. jsem to probírala, říkal, že se to stát může, jak je dole vše prokrvené, nicméně u mě to potom taky nedopadlo dobře
zajeď si k dr. a uvidíš
Tak ja mam bohuzel taky spatnou zkusenost,asi bych pro klid zasla,at na tebe jukne,budes mit klid a ne se zbytecne stresovat. ![]()
Ahojky, přidávám se k ostatním a na Tvém místě bych šla taky k Dr, raději zbytečně, než pozdě.. Já v listopadu po sexu taky začala špinit a v 8tt jsem potratila..
Já špinila taky a bylo to OK, to jen abys nebyla úplně vyděšená, ale rozhodně si zajeď k dr, ať na tebe koukne ![]()
ale tak si zase říkám, když předešlé sexy byly v pohodě, ale zase jsme byli hodně opatrní a včera to holt byla trochu divočina, tak si zase říkám, že to je logické, taky jsem měla to stejné uplně pidi špinění v 4 týdnu, když jsem byla na záchodě při zácpě a bylo mi řečeno, že to je tím, že na děl.čípku prasne nějaká žilka a holt to takhle špiní, ale že to nic není.
A hlavně, když mi minulý týden, řekla, že je vše ok, žádné problémy v děloze nic…
záleží na Tobě, taky jsem Tě nechtěla nějak vyděsit, může to být úplně v poho, ale taky nemusí.. Je jen na Tobě, jestli ti případná rizika za to stojí..
Já po sexu taky kolem 8tt takhle špinila, zašla jsem k Dr, našel mi vedle prcka hematom a týden jsem musela jen ležet, aby se vstřebal. Kdyby prasknul, mohl by ho ohrozit.
Takže se přidávám k holkám, může to být prasklá žilka, ale taky nemusí, fakt bych neváhala a mazala na gyndu.
Dopadlo to u mě dobře, ale nemuselo by, kdybych to nechala plavat.
tak jsem holky na Vaše rady volala na gyndu, paní doktorka mi řekla, že zatím chodit nemám, že mám přijít hned jen v případě, že špinění bude pokračovat nebo gradovat. že zatím by to mělo být ok, když je to po styku.
jo jo uplně to samé mi řekl můl doktor po telefonu když jsem mu se stejným problémem volala.u mě pak to špinění přešlo v krvácení a byl z toho potrat.ALE doktor mě ujišťoval že tím sexem to nebylo.Každopádně divočina se v těhotenství nedoporučuje,ale to jsi asi věděla ![]()
Ahoj holky, prosím o radu. Jsem ve 20.týdnu a dnes po sexu mi trošku tekla krev. Je to vždy při poloze, když jsem nahoře (nemám tak velké bříško, abych si to nemohla dovolit, ale zkoušet už to nebudu), ale při této poloze se mi to stávalo i normálně pokaždé. Jen mě to děsí. Mám hnát na pohotovost?
EDIT: jen jsem si tu krev utřela a teď už je to zase dobré. Čisto
Souhlasím, já měla hematom, když jsem špinila a krvácela a za 2 týdny zamlklý potrat
.Zašla bych si
.Raději zbytečně, než pozdě ![]()
Ahoj holky, mám dotaz:
Dnes jsem přesně 8+0, minulý týden na UTZ krásné srdíčko, vše bylo naprosto OK. S přítelem jsme měli už asi 4× sex co víme, že čekáme drobečka, ale včera to bylo trošku vášnivější, byla jsem i na něm a dneska ráno se mi objevilo slabší špinění. Myslíte si, že je to ok? Že se miminku nic nestalo? Děkuju moc!