Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím Vás o radu.
Je mi 30let mám doma dva syny. Mám jen jeden vaječník a oba syny mám s podporou léků. Po mateřské jsem už 5měsíců bez práce takže finance nic moc. Do toho jsem zjistila že jsem těhotná počítám cca7tt. Manžel mě nechal jít k doktorovi na běžnou těhotenskou prohlídku s tím, že mi lékař předepsal prášky na udržení toho miminka.Jak říkal pan doktor malej zázrak, že to šlo normální cestou. A dnes mi muž oznámil, že by bylo nejlepší si to nechat vzít, že to zřejmně nezvládnem finančně. A že on na to nemá ani myšlenk (na to dítě). ![]()
Tak to je moc smutné,ale záleží na tobě…
Když si ho necháš nemyslím si že by nezačal těšit..držím moc palce
No to máš teda hodnýho manžela, to ti řeknu. Udělej to, co chceš ty, myslím že už jsi rozhodnutá. S manželem bych hodila řeč, vše se dá vždycky nějak zvládnout.
Já myslím, že není zas takový rozdíl mezi dvěma či třemi dětmi. Co Ty, jak to cítíš? Dej tomu den dva a promluv s ním
Držím palce, ať je Tvé rozhodnutí správné!!!
meli by jste si sednout a poradne to probrat, takove konstatovani a rychly verdikt je nesmysl, aby jste nelitovali ![]()
Nikdy som nebola zastanca interrupcii, a odkedy som mama, uz si vobec neviem predstavit dobrovolne zabit takeho drobceka
Nechaj si ho, urcite mas dost veciciek po synoch, zvladnete to a male Ti to stokrat oplati
Manzel to nemoze nikdy uplne pochopit, pretoze ho nema v brusku.
Taky máme 3 děti a nemyslím si, že je to taková rána do rozpočtu. Oblečení vesměs malý podědil nebo dostal, kupovala jsem minimum, snad jen ty plínky
Navíc pro mne je každé děťátko nádherný dar a nenechala bych si ho vzít za žádnou cenu.
Záleží na tom, jak to cítíš ty. Přijde mi, že tvůj muži i když přišel s takovýmto nápadem, se stejně přizpůsobí…Nevyznívá, že by byl radikálně proti..Myšlenky na dítě a těšení přichází později, nedělejte unáhlené závěry..
Já bych si ho nejraději nechala ještě s pomyšlením, že by to mohla být konečně holčička. ale mám strach, že když třeba zůstanu sama tak to se třema nezvládnu.
Ani nevím jak bych to řekla doktorovi. Hned při prvním vyšetření mi říkal, že doufá že si to nechám. a v úterý bych si měla jít pro průkazku.
Víš co? Včera jsem nedopatřením mrkla na Youtube na ,němý výkřik' o potratu,tak mu to ukaž.Garantuju ti,že na 100 procent změní názor ![]()
a proč přemýšlíš o tom, že by tě měl opustit???
domiku píše:
Já bych si ho nejraději nechala ještě s pomyšlením, že by to mohla být konečně holčička. ale mám strach, že když třeba zůstanu sama tak to se třema nezvládnu.
Ani nevím jak bych to řekla doktorovi. Hned při prvním vyšetření mi říkal, že doufá že si to nechám. a v úterý bych si měla jít pro průkazku.
Ahoj,no ja nevim pokud předešlí dva museli být s pomocí léku a tenhle najednou jen tak asi bych nad tím přemýšlela jinak…nejsem věřící ani nijak pošahaná,ale brala bych to jako malej zázrak a štěstí a s manželem bych si o tom promluvila .držím palečky
![]()
POkud nejsi 100 procent rozhodnutá o přerušení, litovala bys a vyčítala by sis to..