Interupce poraďte

9
22.1.12 20:43

Interupce poraďte

Prosím Vás o radu.
Je mi 30let mám doma dva syny. Mám jen jeden vaječník a oba syny mám s podporou léků. Po mateřské jsem už 5měsíců bez práce takže finance nic moc. Do toho jsem zjistila že jsem těhotná počítám cca7tt. Manžel mě nechal jít k doktorovi na běžnou těhotenskou prohlídku s tím, že mi lékař předepsal prášky na udržení toho miminka.Jak říkal pan doktor malej zázrak, že to šlo normální cestou. A dnes mi muž oznámil, že by bylo nejlepší si to nechat vzít, že to zřejmně nezvládnem finančně. A že on na to nemá ani myšlenk (na to dítě). :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12505
22.1.12 20:46

Tak to je moc smutné,ale záleží na tobě…
Když si ho necháš nemyslím si že by nezačal těšit..držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.1.12 20:47

tedy sem to špatně napsala,že by se začal těšit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.1.12 20:47

zase špatně prostě že si myslím,že se stejěn :mrgreen: začne těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
22.1.12 20:48

No to máš teda hodnýho manžela, to ti řeknu. Udělej to, co chceš ty, myslím že už jsi rozhodnutá. S manželem bych hodila řeč, vše se dá vždycky nějak zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
22.1.12 20:48

Já myslím, že není zas takový rozdíl mezi dvěma či třemi dětmi. Co Ty, jak to cítíš? Dej tomu den dva a promluv s ním :) Držím palce, ať je Tvé rozhodnutí správné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.1.12 20:49

meli by jste si sednout a poradne to probrat, takove konstatovani a rychly verdikt je nesmysl, aby jste nelitovali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
22.1.12 20:50

Nikdy som nebola zastanca interrupcii, a odkedy som mama, uz si vobec neviem predstavit dobrovolne zabit takeho drobceka :( Nechaj si ho, urcite mas dost veciciek po synoch, zvladnete to a male Ti to stokrat oplati :hug: Manzel to nemoze nikdy uplne pochopit, pretoze ho nema v brusku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
22.1.12 20:50

Taky máme 3 děti a nemyslím si, že je to taková rána do rozpočtu. Oblečení vesměs malý podědil nebo dostal, kupovala jsem minimum, snad jen ty plínky :think: Navíc pro mne je každé děťátko nádherný dar a nenechala bych si ho vzít za žádnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.1.12 20:51

Záleží na tom, jak to cítíš ty. Přijde mi, že tvůj muži i když přišel s takovýmto nápadem, se stejně přizpůsobí…Nevyznívá, že by byl radikálně proti..Myšlenky na dítě a těšení přichází později, nedělejte unáhlené závěry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.1.12 20:52

Já bych si ho nejraději nechala ještě s pomyšlením, že by to mohla být konečně holčička. ale mám strach, že když třeba zůstanu sama tak to se třema nezvládnu.
Ani nevím jak bych to řekla doktorovi. Hned při prvním vyšetření mi říkal, že doufá že si to nechám. a v úterý bych si měla jít pro průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
22.1.12 20:52

Víš co? Včera jsem nedopatřením mrkla na Youtube na ,němý výkřik' o potratu,tak mu to ukaž.Garantuju ti,že na 100 procent změní názor :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
22.1.12 20:53

a proč přemýšlíš o tom, že by tě měl opustit???

domiku píše:
Já bych si ho nejraději nechala ještě s pomyšlením, že by to mohla být konečně holčička. ale mám strach, že když třeba zůstanu sama tak to se třema nezvládnu.
Ani nevím jak bych to řekla doktorovi. Hned při prvním vyšetření mi říkal, že doufá že si to nechám. a v úterý bych si měla jít pro průkazku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
22.1.12 20:54

Ahoj,no ja nevim pokud předešlí dva museli být s pomocí léku a tenhle najednou jen tak asi bych nad tím přemýšlela jinak…nejsem věřící ani nijak pošahaná,ale brala bych to jako malej zázrak a štěstí a s manželem bych si o tom promluvila .držím palečky :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.1.12 20:54

POkud nejsi 100 procent rozhodnutá o přerušení, litovala bys a vyčítala by sis to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí