Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak som si pozrela ten dokument. Je to este horsie, nez som cakala. Male si v klude cumle palec…a za chvilu je tam uz len jeho hlavicka a nakoniec aj tu rozdrtia klieste. A ako sa chcelo schovat, chudatko male
![]()
sonam píše:
Tak som si pozrela ten dokument. Je to este horsie, nez som cakala. Male si v klude cumle palec…a za chvilu je tam uz len jeho hlavicka a nakoniec aj tu rozdrtia klieste. A ako sa chcelo schovat, chudatko male![]()
![]()
Ten dokument svedci o tom, ze to je maly clovicek, ktery uz ma pud sebezachovy. Nikdy se mi z pameti nedokaze vymazat, jak ukazovali, ze krici a jak se snazil bojovat o svuj zivot ![]()
uff no na dokument se nepodívám, ale budu si pamatovat a v rámci prevence pak pustím dětem, aby si uvědomily, že mají práva, ale i povinnosti a za svoje chování vždy ponesou důsledky.
Dobrý den mé rádkyně, chtěla jsem vám poděkovat za rady,postřehy, a osobní zkušenosti. Dnes jsem byla u doktora jsem 8+5tt a rozhodla jsem se, že si dítě nechám. ![]()
domiku píše:
Dobrý den mé rádkyně, chtěla jsem vám poděkovat za rady,postřehy, a osobní zkušenosti. Dnes jsem byla u doktora jsem 8+5tt a rozhodla jsem se, že si dítě nechám.
Domiku, jsem strašně ráda. Přeju Ti, aby všechno šlo dobře a abys měla za pár měsíců v náručí zdravé miminko.
domiku píše:
Dobrý den mé rádkyně, chtěla jsem vám poděkovat za rady,postřehy, a osobní zkušenosti. Dnes jsem byla u doktora jsem 8+5tt a rozhodla jsem se, že si dítě nechám.
Paráda, jsem moc ráda!!!
Ještě držím palce, aby to dobře dopadlo i s chlapem!
domiku píše:
Jsem moc rada a drzim pesticky at to vse zvladnete ![]()
domiku píše:
domiku píše:
Tak to je krásná zpráva. Ať vše dobře dopadne. ![]()
Ja bych detatko pryc nedala nikdy vycitala bych si to pak porad mozna do konce zivota ![]()
Dite je dar a pokud jsi otehotnela a doktor ti rekl ze je to skoro zazrak tak bych vubec nepremyslela nad potratem chapu ze jsi zmatena a bojis se aby jste to zvladly ale prave v tuhle chvili ti ma byt oporou manzel ne te jeste deptat a mluvit o potratu ![]()
Moje rada nebo nazor je detatko si urcite nech a tes se na nej stejne jako na dve predchozi deti ![]()
Preji hodne stesticka a at se vam dari
![]()
domiku píše:
tak to sem strašně ráda…gratuluju k miminku a budu držet palce at je to holčička..