Interupce poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6311
23.1.12 18:11

Tak som si pozrela ten dokument. Je to este horsie, nez som cakala. Male si v klude cumle palec…a za chvilu je tam uz len jeho hlavicka a nakoniec aj tu rozdrtia klieste. A ako sa chcelo schovat, chudatko male :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
23.1.12 18:28
Toh
sonam píše:
Tak som si pozrela ten dokument. Je to este horsie, nez som cakala. Male si v klude cumle palec…a za chvilu je tam uz len jeho hlavicka a nakoniec aj tu rozdrtia klieste. A ako sa chcelo schovat, chudatko male :,( :,( :,(

Ten dokument svedci o tom, ze to je maly clovicek, ktery uz ma pud sebezachovy. Nikdy se mi z pameti nedokaze vymazat, jak ukazovali, ze krici a jak se snazil bojovat o svuj zivot :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
23.1.12 19:15

uff no na dokument se nepodívám, ale budu si pamatovat a v rámci prevence pak pustím dětem, aby si uvědomily, že mají práva, ale i povinnosti a za svoje chování vždy ponesou důsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.1.12 19:33

Dobrý den mé rádkyně, chtěla jsem vám poděkovat za rady,postřehy, a osobní zkušenosti. Dnes jsem byla u doktora jsem 8+5tt a rozhodla jsem se, že si dítě nechám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.1.12 19:39
domiku píše:
Dobrý den mé rádkyně, chtěla jsem vám poděkovat za rady,postřehy, a osobní zkušenosti. Dnes jsem byla u doktora jsem 8+5tt a rozhodla jsem se, že si dítě nechám. :D

Domiku, jsem strašně ráda. Přeju Ti, aby všechno šlo dobře a abys měla za pár měsíců v náručí zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
24.1.12 20:07
domiku píše:
Dobrý den mé rádkyně, chtěla jsem vám poděkovat za rady,postřehy, a osobní zkušenosti. Dnes jsem byla u doktora jsem 8+5tt a rozhodla jsem se, že si dítě nechám. :D

Paráda, jsem moc ráda!!!
Ještě držím palce, aby to dobře dopadlo i s chlapem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
24.1.12 20:40
domiku píše:

Jsem moc rada a drzim pesticky at to vse zvladnete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Táta Pavel
24.1.12 20:45
domiku píše:
:kytka: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce: :srdce: :srdce: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
6311
24.1.12 20:58

Tesim sa s Tebou a drzim palce, nech ste zdravi a v pohode :hug: :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
24.1.12 21:04

Jé tak pak dej vědět, jak pokračujete a rostete!!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.12 21:06
domiku píše:

:potlesk: Tak to je krásná zpráva. Ať vše dobře dopadne. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
24.1.12 21:09

Mam radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.1.12 21:19

Ja bych detatko pryc nedala nikdy vycitala bych si to pak porad mozna do konce zivota :(
Dite je dar a pokud jsi otehotnela a doktor ti rekl ze je to skoro zazrak tak bych vubec nepremyslela nad potratem chapu ze jsi zmatena a bojis se aby jste to zvladly ale prave v tuhle chvili ti ma byt oporou manzel ne te jeste deptat a mluvit o potratu :(
Moje rada nebo nazor je detatko si urcite nech a tes se na nej stejne jako na dve predchozi deti :)
Preji hodne stesticka a at se vam dari :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
24.1.12 21:29

:potlesk: super! A ať to dobře dopadne i s manželem! Dej pak vědět! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
24.1.12 21:58
domiku píše:

tak to sem strašně ráda…gratuluju k miminku a budu držet palce at je to holčička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí