Interupce poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Markétka934
5.2.12 16:53

Jsem taky a dost…určitě dám vědět a díky

• Citovat
  • Upravit
Markétka934
9.2.12 19:58

Ahoj, dělala jsem si těhotenský test a ukázal se negativní, tak jsem ráda :)

• Citovat
  • Upravit
6569
9.2.12 22:12
Markétka934 píše:
Ahoj, dělala jsem si těhotenský test a ukázal se negativní, tak jsem ráda :)

Super! A u doktorky jsi nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
9.2.12 23:07
Markétka934 píše:
Ahoj, dělala jsem si těhotenský test a ukázal se negativní, tak jsem ráda :)

Takže padl kámen ze srdce viď?No ještě si ho pro jistotu za pár dní zopakuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka934
10.2.12 15:19

No to jo :) udělám…počkám nejdříve na ms…

• Citovat
  • Upravit
9
11.2.12 09:23

Pěkný den přeji všem
Tak jak jste psaly že má průběžně psát jak rostem. Tak co se týče těhotenství je všechno v pořádku právě vstupuju do 12tt.
Ale z jiného soudku před dvouma dnama jsem zjistila proč manžel tak talačil na potrat. Má milenku.
Takže momentálně super nálada v naší domácnosti. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
11.2.12 09:29

tak to je pech, jak prase. Do háje ti chlapi jsou děsní, veškeré starosti hážou na ženskou, ženská dřepí doma s dětma, stará se, když jsou nemocní, ON chudák chodí do práce, dře a ještě stačí i obšťastňovat milenku. Ve čtvrtek, když jsem byla na gyn., tak jsme tam se sestrou probírali CHLAMYDIE, jak jsou ženské vždy dotčené, když dr. řekne, že jsou způsobeny buď, že byla ženská nevěrná nebo ji je nevěrný partner. Přeji moc moc štěstí, ať se situace jak koliv urovná, hlavně pohodové těhu a snad i tu holčičku;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
11.2.12 10:48

Sakra to je hajzlík.To mě mrzí,snad se to nějak urovná :( Co budeš dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.2.12 10:49
domiku píše:
Pěkný den přeji všem
Tak jak jste psaly že má průběžně psát jak rostem. Tak co se týče těhotenství je všechno v pořádku právě vstupuju do 12tt.
Ale z jiného soudku před dvouma dnama jsem zjistila proč manžel tak talačil na potrat. Má milenku.
Takže momentálně super nálada v naší domácnosti. :(

Ach jo, to je mi líto. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.12 10:51
domiku píše:
Pěkný den přeji všem
Takže momentálně super nálada v naší domácnosti. :(

To je mi moc líto :( Nevím co k tomu dál napsat, vím, že to není jednoduchy, sama jsem to zažila. Je to prevít! :cert:
Ale miminko za to nemůže, jakého má tatíka. Přeju ti moc, aby vše dopadlo dobře a taky abys měla tu vytouženou holčičku. Drž se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 14:33

Poslední menstruaci jsem měla od 6.1., 16.1. jsem měla nechráněný sex a nyní mám již třetí den zpoždění. Sex jsem měla s manželem, se kterým mám chlapečka 26 měsíců, ale rozvádíme se. Rozvádíme se z důvodu alkoholu, automatů a dluhů, které splácím (do práce chodím od synovo necelých dvou let) a jelikož nemám přítele, jednou měsíčně máme sex.
A teď k dotazu, nevím co mám dělat. Ano, měla jsem se dostatečně chránit, ale již se stalo… Pracuju ve škole, kde mám smlouvu na 10 měsíců do červa, a od září je domluva již na dobu neurčitou, během měsíce bych měla dostat služební byt, který je podmíněný pracovní smlouvou (kdybych si miminko nechala, asi mi neprodlouží smlouvu a tím pádem bych zas neměla byt), mám i pokračovat v přerušeném studiu VŠ. K manželovi se vrátit nechci, on mi přiznal že to udělal schválně abych se chtěla vrátit. Nikdy v životě jsem nemyslela, že bych ani přemýšlela nad tím přerušit těhotenství, ale nyní by to bylo hrozně těžký všechno, pomalu se zvedám ze dna a zase jsem v koncích, hlavně finančně… Je mi 24 let. Co mě nyní čeká když se rozhodnu pro přerušení? N 90% jsem rozhodnutá pro přerušení. Ve čtvrtek jdu k doktorce. Prosím, neodsuzujte mě, nikdy nevíte co postihne právě vás :(

• Citovat
  • Upravit
5708
6.2.16 14:38

A nebylo by lepší dítě dát k adopci než ho zlikvidovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 14:43

@Enmamma děkuju za radu, ale to si myslíte že kdybych dítě porodila, že bych to dokázala? to rozhodně nedokázala… v tuto chvíli si pořád říkám že to „jen“ buňka zatím…

• Citovat
  • Upravit
8863
6.2.16 14:44

Ty jsi asi v Praze, ne? Udivuje me kde by ještě o školství brali nedostudovanou, když je hafo dostudovanych absolventem hledajicich praci. Ano g tomhle případě ti nic než ukončení těhotenství nezbývá, jinak od může těžko uteces, ztratis práci i bydlení…ovšem ten sex totálně nechápu. Nikdy bych neriskovala otehotneni od někoho s kým už nepocitam a jestli to udělal schválně, to naznačuje, že jste se chránili jen prerusovanim..
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.2.16 14:45

Tu poslední větu sis mohla nechat. Že ty spíš s chlapem, se kterým se rozvádíš „jelikož nemáš přítele“ (jako co je to za důvod???) a navíc bez ochrany neznamená, že to může postihnout i někoho dalšího. Jsi rozhodnutá pro potrat, no tak na něj jdi a nechlub se tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí