Interupce poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.2.16 15:50

@hanka.br. ano, mám. brala jsem to jako lepší variantu než se vyspat s někým jiným, když jsem tři měsíce neměla sex. je mi 24, chybělo mi to. teď jak říkáte, ponesu si následky…

• Citovat
  • Upravit
30408
6.2.16 15:53
@Anonymní píše:
@hanka.br. ano, mám. brala jsem to jako lepší variantu než se vyspat s někým jiným, když jsem tři měsíce neměla sex. je mi 24, chybělo mi to. teď jak říkáte, ponesu si následky…

To si spi, s kým chceš, jen nechápu ten myšlenkový pochod - nepotřebuju antikoncepci, jsem sama. Ta antikoncepce se nepoužívá, když člověk s někým žije, ale když s někým spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
6.2.16 15:55
@Anonymní píše:

Nad chybou nemá smysl „brečet“ nebo si to vyčítat, prostě je to tak, jak to je.

A hypoteticky, kdybys měla peníze a byla zajištěná, chtěla bys to dítě nebo nechtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
6.2.16 15:58
@Anonymní píše:
@Enmamma děkuju za radu, ale to si myslíte že kdybych dítě porodila, že bych to dokázala? to rozhodně nedokázala… v tuto chvíli si pořád říkám že to „jen“ buňka zatím…

seš učitelka, a jo, zatím tomu ještě pár buňek do miminka chybí, ale už se tvoří… a je to na tobě, jestli se toho dítěte zbavíš a vezmeš mu šanci na rodinu, nebo obětuješ pár měsíců života, pro celý život tvýho dítěte… jen je teda trochu komplikací tvoje předchozí dítě, tomu asi tvůj výpadek v práci fakt nepomůže, ale nakonec jeho taky nejdeš utopit, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
6.2.16 15:59

Hele devcata, co kdybych se jako lekar chovala v ordinaci jako vy tady?

Prijde padestanice, ze ji boli zada a ja ji reknu toto: „Za to si muzete sama, kdyz necvicite a ztloustla jste. Proberte se konecne. Zaslouzila byste nafackovat. Ja to nechapu, jak si muzou lidi myslet, ze kdyz budou jen sedet na zadku, ze z toho nebudou mit nasledky“

diky za inspiraci :-) :-) ucim se od mistru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 16:00

@Enmamma ano to je pravda. Hypoteticky, asi ano, kdybych měla byt který zvládnu platit a moct nakoupit takové potraviny které dítě potřebuje tak bych to neřešila. Ale já ani v tuto chvíli nemůžu svému synovi koupit vše co by potřeboval, od zeleniny a ovoce, přes jogurty nebo třeba hovězí maso nějak často.

• Citovat
  • Upravit
765
6.2.16 16:01

@Namby
Ano já chápu jak to myslíš ale přece jen mi příjde trošku zákeřné jak se k ní chováte :zed: když víte co dělat a zachovaly by jste jinak, tak jí doprčic poradte.. řekne jí co má dělat, zkuste jí trošku podpořit a né jí vyčítat co se stalo.. neříkejte mi že jste všichni dokonalý :cert: ano vím potrat není dobrý ale ona sama musí vědět nejlépe v jaké je situaci a sama ví nejlépe jaká možnost je nejlepší.. možná kdyby jste si její příběh vyslechly osobně třeba někde u kafíčka tak třeba názory změníte.. ono je to tady jednoduché napsat něco hnusného, protože ci to jen,,čtete,, ale co její emoce? určitě to pro ní není jednoduché rozhodnutí a vy jí eště ztěžujete :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
6.2.16 16:02

@Pudloslava Neřekneš to, ale myslíš si to, ne? :mrgreen: Třeba by to té paní pomohlo, říct jí to :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 16:05

Já vás nechci nějak rozhádat, nebo nějaké pochopení, jak říkám sama jsem to vždy odsoudila, a že ve svém okolí vím o dost holkách co to podstoupili.
Jen nad tím teď přemýšlím jinak, protože si říkám jak by to vše bylo, už vím co to vše obnáší, pleny, výbavička, kolik sil a jak bych se starala o malého.
Moje rodina mi hodně pomohla když jsem od manžela odešla, bydlela jsem u táty, máma několik dní v týdnu hlídala syna abych mohla chodit do práce…

• Citovat
  • Upravit
5708
6.2.16 16:06
@Anonymní píše:
@Enmamma ano to je pravda. Hypoteticky, asi ano, kdybych měla byt který zvládnu platit a moct nakoupit takové potraviny které dítě potřebuje tak bych to neřešila. Ale já ani v tuto chvíli nemůžu svému synovi koupit vše co by potřeboval, od zeleniny a ovoce, přes jogurty nebo třeba hovězí maso nějak často.

Jestli to dítě chceš, tak hledej způsob, jak to s ním zvládnout. Já s tebou klidně na to kafíčko, jak tu jedna píše, půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
6.2.16 16:07
@Enmamma píše:
@Pudloslava Neřekneš to, ale myslíš si to, ne? :mrgreen: Třeba by to té paní pomohlo, říct jí to :lol: :lol: :lol:

asi i víc, než injekce a točení prášků a tím zatěžování žaludku a jinejch orgánů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 16:09

Boze, co je komu do toho, ze s nim spala a jak? Jste…, co neumi cist? Pokud nemate odpoved na kladeny dotaz zakladatelkou - tak tu nemate co delat.. Vy jste zrejme v zivote neudelaly nikdy zadnou chybu, ze? Mam znamou, co otehotnela 2× pres hormonalni antiko, verim, ze i tady byste nasly chyby a sezrali moudrost sveta.. Zakladatelko drz se, at se rozhodnes jakkoliv :)

• Citovat
  • Upravit
765
6.2.16 16:10

@Enmamma
Tohle je správnej přístup ;-) alespon ty jsi mě pochopila jak to myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
6.2.16 16:10
@Enmamma píše:
@Pudloslava Neřekneš to, ale myslíš si to, ne? :mrgreen: Třeba by to té paní pomohlo, říct jí to :lol: :lol: :lol:

a jak jako? v pristim zivote? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
6.2.16 16:15
@Gosi píše:
asi i víc, než injekce a točení prášků a tím zatěžování žaludku a jinejch orgánů…

prdlajz, 30 let bez pohybu nadela na pateri trvale zmeny, zadna rehabilitace to uz nikdy neda do kupy. A ze ma zachranovat, co se da, a poradit, jak na to, to se da rict i slusne.

stejne tak, jako tazatelce nijak nepomohou vycitky, poukazovanim na jeji omyly a chyby v minulosti.

devcata ja mela dojem, ze to bude pro vas zjevne prirovnani, ale neda se rict, nez vam to napsat na rovinu „kdyz nemate, jak poradit ci pomoci, radeji mlcte“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí