Interupce poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
6.2.16 15:22
@Enmamma píše:
@Namby Na to, že se ty internetové stránky jmenují emimino, se tu v poslední době rozjely interupce jak na běžícím pásu. A tvá odpověď ukazuje pouze, jak oblbnout sám sebe - vysvětlit si, že tak hroznou věc, jako je interupce, dělám vlastně z lásky k dítěti, protože by vlastně trpělo. Tomu říkám umění, jak zblbnout sám sebe. Pokud něco dělám a něco zapříčiním, tak to má následky. Dospělé je postavit se k tomu čelem a ne utéct od povinnosti a ještě takovýmto způsobem. Nemusí se ti to líbit, já ale budu vždy upřednostňovat život před smrtí, byť se bude jednat, jak říkáš, třeba jen o „buňku“.

tz si zse z nejakej protipotratovej sekty alebo co?
tak ide na potrat..rozhodla sa spravne, rozhodla sa ako sama uznala za vhodne.
Ono by asi podla Teba bolo lepsie, keby bola potom s 2 detmi treba v azylaku, pocitala by kazdu korunu, nic by nedopriala detom a len ziadala o pomoc, prispevky atd..ale hlavne, ze by,,nezabila´´ diteta, ktore je teraz co? jukni do anatomie a zistis, ze to je ůen zhluk buniek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
6.2.16 15:24

To anonymni: Proc dvojce? Protoze jeden nemuze byt takhle blbej :zed:

• Citovat
  • Upravit
5708
6.2.16 15:26

@paola white Já bych osobně, kdyby se mi to stalo, letěla na sociálku a žebrala o peníze, zkontaktovala charity, co pomáhají maminkám s dětma a psala třeba doma studentům po večerech za peníze seminární práce, nebo hlídala maminkám děti spolu s mými. Není to ideální rozjezd, ale dá se to zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8863
6.2.16 15:29

@Enmamma naivní…to by té fakt uzivilo…v dnešní době

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
6.2.16 15:30

@paola white Moje tchýně vychovala sama dokonce 3 děti, zemřel jí manžel a zvládla to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 15:32

@Enmamma tak to asi měla sirotčí a vdovský důchod, ne?

• Citovat
  • Upravit
765
6.2.16 15:35

Nechápu proč se do ní nekteré zvás navážejí.. ocitla se v nepříjemné situaci a chtěla podporu.. chápu potrat je špatný ale co má dělat, zůtat s dvěma dětma a škemrat o každou korunu a nedobřát dítěti vše co potřebuje?? to asi nee. A to, že spala s ex, no a coo? je to její věc a její volba. Po Vás žádala něco jiného, né odsouzení :zed: já sama se snažím otěhotnět už rok a nic ale nikdy v životě by mě nenapadlo odsuzovat takovou ženu. Spíše bych jí odsuzovala, kdyby přivedla na svět dítě a pak mu neměla co dát k jídlu žila po ubytovnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
6.2.16 15:35

@Enmamma Mě ale taky dokáží vytočit holky co chrápou s chlapem bez jakékoliv ochrany a děsně se diví že otěhotněla!!! Nafackovala bych jim všem!!! Já s partnerem 2 roky používala dvojitou ochranu ( já brala prášky a on používal kondom. On moc nevěřil práškům nebo že je budu brát pravidelně, já bych mu nevěřila ohledně přerušení). Já jen říkala že radši interrupce než adopce. Možná to zní blbě, ale nosit ho 9 měsíců a pak ho dát pryč bych asi nedokázala. Do takové situace se prostě nemá dostávat. Ale někdy se hold dostaneš do situace se kterou si nikdy nepočítala.

Příspěvek upraven 06.02.16 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.2.16 15:38

@Enmamma jo moje máma vychovávala sama tři děti a já sama vychovávám dvě… Můj muž mi ale platí celkem štědrý výživný (a opravdu pravidelně platí) i tak si nemůžeme vyskakovat, takže mě nemusíš školit jak je to těžký. Kdyby neplatil tak jsem s dětma na krku rodině. A upřímně kdybych se te´d dostala do takové situace, s těžký srdcem bych volila, ale dopadlo by to stejně. Ty dvě co už mám jsou prostě víc, než ten shluk buněk.

A jestli myslíš, že psaním seminárek nebo hlídáním se dá uživit, tak gratuluju k naivitě roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.2.16 15:39

@Nicollka1993 občas se mi zda že tady jsou dámy jen dokonale a nikdy neklopytli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
6.2.16 15:43

@zuzka131313
Také si myslím.. stát se to může každé a dokonce i ženě která se chrání.. takových případů bylo mnoho.. stalo se stalo a chtěla tu najít jen podporu.. tím, že tady někdo píše at si to vyžere nebo že by potřebovala profackovat a tak, tak sorry ale měly by si zamést před svým práhem a pak odsuzovat ostatní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 15:44

@paola white @Enmamma já mám plat 17 tisíc, manžel mi dává zatím tisíc korun do soudu skrz péči, ale i tak alimenty budu mít max dva tisíce, z toho jen 900 korun stojí školka. Nebojím se že bych to nezvládala já, ale že bych to nezvládala finančně, i teď chodím po brigádách abych vycházela a to kdybych měla rodičák 7500 nebo kolik je bych prostě nedávala to je pro mě ten nejzásadnější důvod. Vím, že přerušovaná soulož je nezodpovědná, ale antikoncepci jsem brala od 15, po porodu jsem kvůli kojení syna do dvou let zatím nebrala a i sem si říkala (ano naivně) že nepotřebuju když jsem „sama“…

• Citovat
  • Upravit
30408
6.2.16 15:46
@Anonymní píše:
@paola white @Enmamma já mám plat 17 tisíc, manžel mi dává zatím tisíc korun do soudu skrz péči, ale i tak alimenty budu mít max dva tisíce, z toho jen 900 korun stojí školka. Nebojím se že bych to nezvládala já, ale že bych to nezvládala finančně, i teď chodím po brigádách abych vycházela a to kdybych měla rodičák 7500 nebo kolik je bych prostě nedávala to je pro mě ten nejzásadnější důvod. Vím, že přerušovaná soulož je nezodpovědná, ale antikoncepci jsem brala od 15, po porodu jsem kvůli kojení syna do dvou let zatím nebrala a i sem si říkala (ano naivně) že nepotřebuju když jsem „sama“…
…ale jednou měsíčně máš sex s člověkem, se kterým se rozvádíš. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
6.2.16 15:49

Hledáte tu pouze důvody pro potrat, ale ani jedna z vás se tu nezamyslela nad tím, jak si dítě nechat a zvládnout to. Hold asi trend doby. Krom toho ta holka nespadla z Marsu, snad má taky rodinu, která by mohla zafungovat a pomoct jí. Nikde není psáno, že by na tom měla být doživotně finančně špatně a měla by je rodina do konce života živit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
6.2.16 15:50

@Nicollka1993 Já bych ale profackovala jen ty co se nechrání a pak se hrozně diví že jsou těhotný!! :) Těm co se to stane když selže ochrana je přece úplně něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí