Interupce poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
6.2.16 14:47
@Anonymní píše:
@Enmamma děkuju za radu, ale to si myslíte že kdybych dítě porodila, že bych to dokázala? to rozhodně nedokázala… v tuto chvíli si pořád říkám že to „jen“ buňka zatím…

Dát ho do rodiny, kde ho budou milovat, nedokážeš, ale zabít ho ti problém dělat nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 14:50

A co tě čeká? Vyšetření, lístek do nemocnice, platba narkoza, sestinedeli bez sexu..jo, vím to měla jsem zamlkle těhotenství, je to stejný zakrok

• Citovat
  • Upravit
515
6.2.16 14:51

Přerušení je to nejlepší co tě napadlo. Jdi tam co nejdřív ať to máš už za sebou. Taková blbost s ním spát :zed: ale to už určitě sama víš… Odejdi od něj co nejdřív a jdi do svého. Ach jo… nechávat tohleto na chlapovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
6.2.16 14:52

Že to udělal schválně? A to jde udělat tak, abys o tom nevěděla ihned po „incidentu“? :think: To jen taková technická otázka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
6.2.16 14:57

Nemas nekde dvojce?

• Citovat
  • Upravit
515
6.2.16 14:59

@Enmamma Ty si taky frajerka… Takový řeči mám nejradši. " Zabít bys ho dokázala". Je to bl*ka ( sorry ale si :) ), ale myslím že je potrestána už dost. Ono určitě není jednoduchý jít na potrat. Ale je hrozně jednoduchý takhle někoho odsoudit. Já osobně bych taky dítě takhle nedala pryč. Jak můžeš vědět že ho dostane milující rodina? Takových případů už bylo že to dítě týrali, zneužívali, vrátili… Jo nemusí se to stát, ale může… A nebo zůstane v děcáku. Jo to bude super život… Je to zatím „buňka“ jak píše. Dítě ještě ne podle mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 15:05

@brko proč dvojče?

Jinak já vím že jsem nezodpovědná že jsem spoléhala na přerušovanou soulož. Ne v Praze nebydlím a kdo říká že jsem nekvalifikovaná? pracuju ve družině a pouze si dodělávám vzdělání. Máte pravdu ve všem, já to vím ale teď si můžu tak maximálně bouchat hlavou do zdi. S manželem nebydlím od září, žiju sama se synem. No, rozhodně se nechci chlubit, dokonce jsem měla jít 16.2. do genetu na konzultaci skrz darování vajíček. Jen jsem myslela že mi některá poradíco mě čeká, jaké jsou možnosti interupce atak… omlouvám se za debilní dotaz

• Citovat
  • Upravit
12743
6.2.16 15:07

Já jsem proti interupcím, ale někdy si prostě život volí zvláštní cestu. Tím že si dítě necháš ohrozí existenčně tebe i to narozené dítě a bůh ví jak by to bylo. Je to sice strašně těžké rozhodnutí, ale udělala bych to co ty. Nicméně nechápu nechráněný sex s ex :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
6.2.16 15:07

To že byl sex s někým s kým už být nechces byla hovadina a zaplatis za to tak i tak… V tvém případě bych na potrat šla. Podle toho co pises mas před sebou celkem slibnou budoucnost a s miminkem bys to nedala. K doktorovi bych šla co nejdříve to půjde, tady hraje roli každý den si myslim. Preju hodně pevných nervu a sílu na to to ustát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.2.16 15:08

@hanka.br. to mě taky dostalo. Nechápu, proč spolu spíte, když se rozvádíte. A měla jsi se chránit kondomem a tohle by se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.16 15:09

@paola white milovala jsem ho, ale hrozně mi v životě ublížil… vím že to není omluva, ale co dokáže zamilovaná ženská… :roll: :(

• Citovat
  • Upravit
12743
6.2.16 15:12
@misa.859 píše:
@hanka.br. to mě taky dostalo. Nechápu, proč spolu spíte, když se rozvádíte. A měla jsi se chránit kondomem a tohle by se nestalo.

teda ty seš ale chytrá. Myslíš, že to neví? ale probírat situaci co měla dělat asi ničemu nepomůže. Co zkusit poradit co dělat místo toho aby si byla moudra… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
6.2.16 15:15

@Namby Na to, že se ty internetové stránky jmenují emimino, se tu v poslední době rozjely interupce jak na běžícím pásu. A tvá odpověď ukazuje pouze, jak oblbnout sám sebe - vysvětlit si, že tak hroznou věc, jako je interupce, dělám vlastně z lásky k dítěti, protože by vlastně trpělo. Tomu říkám umění, jak zblbnout sám sebe. Pokud něco dělám a něco zapříčiním, tak to má následky. Dospělé je postavit se k tomu čelem a ne utéct od povinnosti a ještě takovýmto způsobem. Nemusí se ti to líbit, já ale budu vždy upřednostňovat život před smrtí, byť se bude jednat, jak říkáš, třeba jen o „buňku“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.2.16 15:16

Co tě čeká? prohlídka u lékaře, domluvení termínu v nemocnici (do 8tt miniinterupce, do 12tt interupce) pak samotný zákrok, který se dělá ambulantně takže za 2-4 hodiny jdeš s doprovodem domů, potom klasické šestinedělí. Ideálně si v tom termínu můžeš nechat zavést nitroděložní tělísko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.2.16 15:19

@Enmamma a není hlavní povinnost už k tomu narozenému dítěti? Ona bude bez práce, pravděpodobně bez výživného, bez bydlení s dvěma dětma. To ze zodpovědnost? Jo stala se osudová chyba, ale být opuštěná bez prostředků s dvěma dětma je podle mě prostě mnohem větší chyba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí