Početí týden před ovulací?

Anonymní
22.1.12 16:54

Početí týden před ovulací?

Zdravím všechny těhulky a maminky a obracím se na vás, které si pamatujete přesný termín početí, s otázkou: Stalo se některé z vás, že otěhotněla těsně po menstruaci neboli týden před ovulací?
Popíšu svou situaci. 29.12. jsem měla první den menstruace. Ta skončila 4.1.
No a 6.1. nám s manželem jaksi selhala antikoncepční metoda. Podle výpočtů jsem měla mít ovulaci 12.1., což je 6 dní potom, co došlo k selhání antikoncepce (prasklý kondom).
Nevěnovala bych tomu až tak velkou pozornost, hodněkrát jsem četla, že spermie vydrží 3-5 dnů max., ale začala jsem mít hodně citlivá prsa a manžel mi dneska říkal (když si sáhnul :oops: ), že jsou i o něco větší.
Tak bych ráda věděla, jestli je možné, že jsem otěhotněla nebo jen pracuje podvědomí a tím pádem si moje tělo vsugerovává příznaky těhotenství.
U prvního syna naprosto přesně vím, že byl počat v den ovulace.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
22.1.12 17:00

Na výpočty ovulace se vykašli(spoléhej na vlastní pocity, BT a testy) Klidně ji mužeš mít o týden dřív a o týden dýl ! Takže samozřejmě riziko tu je. Držím pěsti, a't to dopadne, jak chceš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
22.1.12 17:09

tyden pred ovu je moc, ale jde o to, kdy presne byla ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.1.12 17:25

tyden je asi moc a presne ovu se ti muze posunout o neco driv nebo dyl takze teoreticky bys otehotnet mohla… pockej na ms muzes zatim merit teplotu a pak si udelej test. jo ta vsugerace to je vec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 17:26

Děkuju za názory. :kytka: Řekla bych že ta ovulace byla opravdu toho 12.1. poznám to, vždy mě při ovulaci bolí břicho, resp. jakoby píchání v oblasti vaječníků.
Miminko bych si samozřejmě nechala, nedala bych ho pryč ani za zlatý prasátko. :) Akorát je to předčasně, chtěli jsme se začít snažit až za půl roku, páč mám nedořešené nějaké záležitosti okolo zdraví, jako alergie a tak.
No tak uvidíme, jak to dopadne. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.12 17:27
Alci píše:
tyden je asi moc a presne ovu se ti muze posunout o neco driv nebo dyl takze teoreticky bys otehotnet mohla… pockej na ms muzes zatim merit teplotu a pak si udelej test. jo ta vsugerace to je vec :D
Alci, přesně tak, sugesce dokáže s člověkem dělat divy. :)
  • Citovat
  • Upravit
182
22.1.12 19:01

já mám takový pocit, že ovulace u mě probíhala snad pokaždé jindy (bolest v podbřišku, ovulační špinění, hleník, …) a otěhotněla jsem na konci menstruace a to 9.den :) takže bych asi na ,,jistotu kdy mám ovulaci,, nespoléhala :) Taky držím palečky, ať to dopadne tak, jak chceš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.12 08:45

Děkuju vám všem, no pokud nedostanu ve čtvrtek menstuaci, tak si udělám test a dám vám vědět. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.12 21:33

Tak se hlásím, včera jsem si ze zvědavosti udělala test a byl negativní a dneska už začínám špinit, takže se rozjíždí menstruace. Je to tak lepší, ty léky co beru na astma by se v těhotenství neměly, takže si skočím k dr., pořešíme to a pak se začneme snažit někdy koncem léta. :)

• Citovat
  • Upravit
6926
26.1.12 21:36
Anonymní píše:
Tak se hlásím, včera jsem si ze zvědavosti udělala test a byl negativní a dneska už začínám špinit, takže se rozjíždí menstruace. Je to tak lepší, ty léky co beru na astma by se v těhotenství neměly, takže si skočím k dr., pořešíme to a pak se začneme snažit někdy koncem léta. :)

Jé, jsi hodná, že jsi dala vědět! Přeju hodně zdatu ve všem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.12 21:46

Davdan, děkuji. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie