Interupce poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.2.12 14:21
Markétka934 píše:
děkuji…ona mi to nabízela, že uděláme testy. Nakonec jsme se dohodli, že počkáme a pak tam příjdu a uvidíme :)

A na co čekáš? 8o Mohla si to už vědět! Nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka934
4.2.12 15:17

Ale ne, prostě jsme se tak dohodli…nic sem neodmítla, dloho sme nad tím obě uvažovali, a pak jsme se tak dohodli

• Citovat
  • Upravit
31744
4.2.12 15:19
Markétka934 píše:
Ale ne, prostě jsme se tak dohodli…nic sem neodmítla, dloho sme nad tím obě uvažovali, a pak jsme se tak dohodli

S tou paní doktorkou bych si ráda promluvila :zed: Markétko,to je nesmysl,prostě si to vyžádej,nebo si na odběr zajdi jako samoplátce do nějaké laboratoře a tam ti ty testy udělají za cca 200,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka934
4.2.12 15:35

dobře :? děkuji…doufám, že to vyjde negativně.

• Citovat
  • Upravit
31744
4.2.12 15:41
Markétka934 píše:
dobře :? děkuji…doufám, že to vyjde negativně.

No právě,aspoň se nebudeš stresovat.Ta dr je divná,fakt. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka934
4.2.12 16:35

:) …není divná, jsem s ní spokojená…

• Citovat
  • Upravit
31744
4.2.12 16:41
Markétka934 píše: :) …není divná, jsem s ní spokojená…

No časem budeš vědět,proč jsem psala,že je divná.Ona tě měla k těm testům dotlačit,ne si s tebou domlouvat,že budeš čekat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka934
4.2.12 17:06

asi jo, si tam zajdu co nejdříve…

• Citovat
  • Upravit
2435
4.2.12 17:22

No být tebou, tak si ty testy nechám udělat, nebo proč jsi je nechtěla? co pomůže tomu to oddalovat? aspon víš, s jakou situací pracovat, nad čím se rozhodovat. a pokud by jsi se rozhodla pro potrat, určitě je to lepší co nejdříve než čekat do x tého týdne. co normální test z lékárny, ten jsi si nedělala? už by mohl být průkazný. stojí to pár korun a víš to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka934
4.2.12 23:07

O normálním testu z lékárny jsem uvažovala a probírala jsem to i se svou sestrou, ale říkala, že to ještě asi neprokáže…Prostě jednoduše v ten moment jsem byla úplně mimo…

• Citovat
  • Upravit
31744
4.2.12 23:12
Markétka934 píše:
O normálním testu z lékárny jsem uvažovala a probírala jsem to i se svou sestrou, ale říkala, že to ještě asi neprokáže…Prostě jednoduše v ten moment jsem byla úplně mimo…

Ale prokáže,protože pokud už něco dr viděla tak je to poznat i na testu.Kdy že byl ten styk-nestyk?Před jak dlouhou dobou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.2.12 23:19
domiku píše:
Prosím Vás o radu.
Je mi 30let mám doma dva syny. Mám jen jeden vaječník a oba syny mám s podporou léků. Po mateřské jsem už 5měsíců bez práce takže finance nic moc. Do toho jsem zjistila že jsem těhotná počítám cca7tt. Manžel mě nechal jít k doktorovi na běžnou těhotenskou prohlídku s tím, že mi lékař předepsal prášky na udržení toho miminka.Jak říkal pan doktor malej zázrak, že to šlo normální cestou. A dnes mi muž oznámil, že by bylo nejlepší si to nechat vzít, že to zřejmně nezvládnem finančně. A že on na to nemá ani myšlenk (na to dítě). :(

Aha,manzel u Vas rozhoduje za Tebe? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.2.12 23:19

Markétka: Hele a to nejsi třeba jen obyčejně zvědavá, co by ti ten test, kterej mimochodem stojí tři pětky, ukázal? Já mám pocit, že je tady totiž někdo zase velice vtipnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
4.2.12 23:24
eva valoi píše:
Markétka: Hele a to nejsi třeba jen obyčejně zvědavá, co by ti ten test, kterej mimochodem stojí tři pětky, ukázal? Já mám pocit, že je tady totiž někdo zase velice vtipnej.

Mám ten samej pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.2.12 23:27

Mari, vždyt´oni ani nesouložili. Kde by byla těhotná? Spolkla semínko nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí