Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Markétka934 píše:
děkuji…ona mi to nabízela, že uděláme testy. Nakonec jsme se dohodli, že počkáme a pak tam příjdu a uvidíme
A na co čekáš?
Mohla si to už vědět! Nechápu ![]()
Ale ne, prostě jsme se tak dohodli…nic sem neodmítla, dloho sme nad tím obě uvažovali, a pak jsme se tak dohodli
Markétka934 píše:
Ale ne, prostě jsme se tak dohodli…nic sem neodmítla, dloho sme nad tím obě uvažovali, a pak jsme se tak dohodli
S tou paní doktorkou bych si ráda promluvila
Markétko,to je nesmysl,prostě si to vyžádej,nebo si na odběr zajdi jako samoplátce do nějaké laboratoře a tam ti ty testy udělají za cca 200,–
Markétka934 píše:
dobředěkuji…doufám, že to vyjde negativně.
No právě,aspoň se nebudeš stresovat.Ta dr je divná,fakt. ![]()
Markétka934 píše:…není divná, jsem s ní spokojená…
No časem budeš vědět,proč jsem psala,že je divná.Ona tě měla k těm testům dotlačit,ne si s tebou domlouvat,že budeš čekat ![]()
No být tebou, tak si ty testy nechám udělat, nebo proč jsi je nechtěla? co pomůže tomu to oddalovat? aspon víš, s jakou situací pracovat, nad čím se rozhodovat. a pokud by jsi se rozhodla pro potrat, určitě je to lepší co nejdříve než čekat do x tého týdne. co normální test z lékárny, ten jsi si nedělala? už by mohl být průkazný. stojí to pár korun a víš to hned.
O normálním testu z lékárny jsem uvažovala a probírala jsem to i se svou sestrou, ale říkala, že to ještě asi neprokáže…Prostě jednoduše v ten moment jsem byla úplně mimo…
Markétka934 píše:
O normálním testu z lékárny jsem uvažovala a probírala jsem to i se svou sestrou, ale říkala, že to ještě asi neprokáže…Prostě jednoduše v ten moment jsem byla úplně mimo…
Ale prokáže,protože pokud už něco dr viděla tak je to poznat i na testu.Kdy že byl ten styk-nestyk?Před jak dlouhou dobou???
domiku píše:
Prosím Vás o radu.
Je mi 30let mám doma dva syny. Mám jen jeden vaječník a oba syny mám s podporou léků. Po mateřské jsem už 5měsíců bez práce takže finance nic moc. Do toho jsem zjistila že jsem těhotná počítám cca7tt. Manžel mě nechal jít k doktorovi na běžnou těhotenskou prohlídku s tím, že mi lékař předepsal prášky na udržení toho miminka.Jak říkal pan doktor malej zázrak, že to šlo normální cestou. A dnes mi muž oznámil, že by bylo nejlepší si to nechat vzít, že to zřejmně nezvládnem finančně. A že on na to nemá ani myšlenk (na to dítě).
Aha,manzel u Vas rozhoduje za Tebe? ![]()
Markétka: Hele a to nejsi třeba jen obyčejně zvědavá, co by ti ten test, kterej mimochodem stojí tři pětky, ukázal? Já mám pocit, že je tady totiž někdo zase velice vtipnej.
eva valoi píše:
Markétka: Hele a to nejsi třeba jen obyčejně zvědavá, co by ti ten test, kterej mimochodem stojí tři pětky, ukázal? Já mám pocit, že je tady totiž někdo zase velice vtipnej.
Mám ten samej pocit
Mari, vždyt´oni ani nesouložili. Kde by byla těhotná? Spolkla semínko nebo co?