Interupce poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31744
4.2.12 23:29
eva valoi píše:
Mari, vždyt´oni ani nesouložili. Kde by byla těhotná? Spolkla semínko nebo co?

16 let ;) Ale tak dokážu si představit,jak to asi myslela,ten styk-nestyk,kdy to není dokončeno,celý akt ;) Ale velmi nepravděpodobné.I když náhoda je vůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.2.12 23:29

Markétko, otěhotnět žena může při souloži, pokud dojde k ejakulaci uvnitř pochvy. Jestli jste si dali pusinku, tak se nemáš čeho bát. I kdybyste si dali sto pusinek, tak určitě nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.2.12 23:31

eva.valoi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka934
5.2.12 10:22

Myslete si co chcete, ale nelžu vám. Doktorka mi říkala že je možno i jinak otěhotnět, když jsme se mazlili…každopádně, když mi nevěříte, tak vám děkuji aspoň za nějaké rady, já už si nějak poradím…

• Citovat
  • Upravit
tenezmik
5.2.12 10:40
Markétka934 píše:
Myslete si co chcete, ale nelžu vám. Doktorka mi říkala že je možno i jinak otěhotnět, když jsme se mazlili…každopádně, když mi nevěříte, tak vám děkuji aspoň za nějaké rady, já už si nějak poradím…
Ahoj Markétko,paní doktorka je přinejmenším zvláštní. Mám 3 děti a neumím si představit,jak jinak otěhotnět než při pohlavním styku nebo umělém oplodnění. Každopádně držím palce,pokud budeš těhotná dobře uvažuj,mohlo by se stát,že po interrupci nebudeš moci mít děti.
  • Citovat
  • Upravit
Markétka934
5.2.12 10:44

děkuji Tenezmik…budu nad tím hodně uvažovat, ale nevím co by ne to řekli rodiče …:(

• Citovat
  • Upravit
31744
5.2.12 10:52

Rodičům by se to rozhodně nelíbilo,ale je to tvůj život a tvoje rozhodnutí.Je to prostě tak.Ale je pravda,že jsi vážně hodně mladá a tohle rozhodnutí ti vůbec nezávidím.A díky tvojí doktorce o tom musíš uvažovat a trápit se dalších x týdnů.Protože pokud se nakonec rozhodneš jít na potrat,tak je rozhodně lepší jít okamžitě,než v kdovíkolikátém týdnu.Takže si skoč do lékárny a udělej si test.Mimochodem,tobě se nedostavila ms?Nebo kdy jí máš dostat?
A hned zítra ráno zkus zavolat dr,že chceš krevní testy a nenech se odbít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
5.2.12 11:03

Jo Mari, přesně tohle mi na tom nesedí - pokud by uvažovala o potratu nebo vůbec se jedná o podezření na těhotenství u takhle mladé holky, tak je v jejím zájmu to prostě zjistit okamžitě. Nebo se bude čekat na 12. týden těhotenství? Až to paní doktorka bude schopna zjistit vnitřním vyšetřením? A pak se bude rozhodovat jestli kyretáž s pořádnou dilatací hrdla děložního nebo jestli nechat???
Ten test stojí 30 korun, krevní test znamená prachobyčejněj odběr krve a výsledky bývají když ne ten den, tak do druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka934
5.2.12 14:38

ms právě očekávám…v úterý jí budu volat, nebo si zajdu v tomto týdnu na testy.

• Citovat
  • Upravit
31744
5.2.12 14:49
Markétka934 píše:
ms právě očekávám…v úterý jí budu volat, nebo si zajdu v tomto týdnu na testy.

Pokud ms teprve očekáváš,tak by to mohlo být v pořádku,leda bys měla ovulaci pořádně posunutou.Normálně by se měla pohybovat cca 14 dní od začátku ms.Pokud mazlení proběhlo před třemi týdny,musela bys mít ovulaci těsně po ms :think:
K doktorce jsi šla na preventivní prohlídku?Nebo už se strachem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
5.2.12 14:50
Markétka934 píše:
ms právě očekávám…v úterý jí budu volat, nebo si zajdu v tomto týdnu na testy.

Ještě doporučuji test mamatest s citlivostí 10.Ten už by ti měl něco ukázat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka934
5.2.12 15:15

šla jsem tam poprvé a na preventivní prohlídku…

• Citovat
  • Upravit
31744
5.2.12 15:22
Markétka934 píše: šla jsem tam poprvé a na preventivní prohlídku…

No,tak to muselo být velké překvapení.Věř,že ti tu radíme dobře.V první řadě hned zítra ten test,napiš si jeho název ať to nezapomeneš.Je dobré si tenhle test dělat z první ranní moči,takže si ho udělej v úterý ráno.Ještě je tu varianta,že si ranní moč schováš ve skleničce do doby než se vrátíš a test si budeš moct udělat.
Oni sice píšou,že ho můžeš dělat po celý den,ale ráno je to nejjistější.A hned ráno bych zavolala doktorce,že jsi hodně vystresovaná a nervózní a že bys ráda krevní testy.Měla by ti vyhovět,pokud ne,tak není nic jednoduššího změnit doktora ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markétka934
5.2.12 16:04

No to teda bylo…jinak moc děkuji mari, udělám to tak,jak jsi mi řekla.

• Citovat
  • Upravit
31744
5.2.12 16:09
Markétka934 píše:
No to teda bylo…jinak moc děkuji mari, udělám to tak,jak jsi mi řekla.

Nemusíš,ale je to ve tvém zájmu a i v zájmu tvojí psychiky,protože musíš být hodně nervózní.Teda já bych byla a to jako dost :think:
Pak dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky