Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda fuj, dokoukala jsem druhy dil toho dokumentu a jsem z toho otresena. To je hnus a to dite opravdu trpi, nez ho zabijou :'(
ivana-domca píše:
Teda fuj, dokoukala jsem druhy dil toho dokumentu a jsem z toho otresena. To je hnus a to dite opravdu trpi, nez ho zabijou :'(
Holky, hoďte odkaz…
Ja nevim jak, ale staci najit pres google youtube, kliknout hned na prvni odkaz a do vyhledavace zadat nemy vykrik. Ale bacha ja brecim jeste ted :'(
ivana-domca píše:
Ja nevim jak, ale staci najit pres google youtube, kliknout hned na prvni odkaz a do vyhledavace zadat nemy vykrik. Ale bacha ja brecim jeste ted :'(
Já na to najela náhodou a taky mě to zajímalo a ještě dnes jsem z toho špatná ![]()
Dendulinecek píše:ivana-domca píše:Já na to najela náhodou a taky mě to zajímalo a ještě dnes jsem z toho špatná
Dobrej humus, ale ja bych to ukazala kazdym rodicum toho drobecka, kteri o tom uvazuji. Jak se rozhodnou to uz je potom jejich vec.Ale pokud to jsou soudny lidi, tak by je to nenechalo spat.
ivana-domca píše:Dendulinecek píše:Dobrej humus, ale ja bych to ukazala kazdym rodicum toho drobecka, kteri o tom uvazuji. Jak se rozhodnou to uz je potom jejich vec.Ale pokud to jsou soudny lidi, tak by je to nenechalo spat.ivana-domca píše:Já na to najela náhodou a taky mě to zajímalo a ještě dnes jsem z toho špatná
Jo pouštěj tohle holce, který jen nejlépe 16, přítel chlastá a je kretén a ona blbá, protože zapomněla na antikoncepci
Jsou situace, kdy potrat je správné východisko, ale musí s následky být žena srozumněna.
JanaK88 píše:ivana-domca píše:Jo pouštěj tohle holce, který jen nejlépe 16, přítel chlastá a je kretén a ona blbá, protože zapomněla na antikoncepciDendulinecek píše:Dobrej humus, ale ja bych to ukazala kazdym rodicum toho drobecka, kteri o tom uvazuji. Jak se rozhodnou to uz je potom jejich vec.Ale pokud to jsou soudny lidi, tak by je to nenechalo spat.ivana-domca píše:Já na to najela náhodou a taky mě to zajímalo a ještě dnes jsem z toho špatná
Ja nevim jak, ale staci najit pres google youtube, kliknout hned na prvni odkaz a do vyhledavace zadat nemy vykrik. Ale bacha ja brecim jeste ted :'(Jsou situace, kdy potrat je správné východisko, ale musí s následky být žena srozumněna.
Klidně bych jí to pustila a to právě proto,aby si dávala sakra pozor,aby se jí tohle nestalo.Moje dcera už to viděla a to je jí 14 let ![]()
No to je masakr
Rozhodni se co nejlíp, abys do konce života necítila prázdno a bolest, moc držím palce, někdo už to psal, asi k vám to malé moc chtělo, drž se.
mari1912 píše:JanaK88 píše:Klidně bych jí to pustila a to právě proto,aby si dávala sakra pozor,aby se jí tohle nestalo.Moje dcera už to viděla a to je jí 14 letivana-domca píše:Jo pouštěj tohle holce, který jen nejlépe 16, přítel chlastá a je kretén a ona blbá, protože zapomněla na antikoncepciDendulinecek píše:Dobrej humus, ale ja bych to ukazala kazdym rodicum toho drobecka, kteri o tom uvazuji. Jak se rozhodnou to uz je potom jejich vec.Ale pokud to jsou soudny lidi, tak by je to nenechalo spat.ivana-domca píše:Já na to najela náhodou a taky mě to zajímalo a ještě dnes jsem z toho špatná
Ja nevim jak, ale staci najit pres google youtube, kliknout hned na prvni odkaz a do vyhledavace zadat nemy vykrik. Ale bacha ja brecim jeste ted :'(Jsou situace, kdy potrat je správné východisko, ale musí s následky být žena srozumněna.
Jo, ale jako prevence a ne když už je holka v průšvihu a potřebuje schůdné východisko (a schůdné východisko není, že hodí mimino na krk svým rodičům!)
Tak jsou vyjimky, nerikam ze ne a je to pouze jejich rozhodnuti. Ale me se kluk narodil tesne po 18. narozeninach a taky jsem to zvladla. S jeho tatou neziju, ale niceho nelituju ![]()
JanaK88 píše:mari1912 píše:Jo, ale jako prevence a ne když už je holka v průšvihu a potřebuje schůdné východisko (a schůdné východisko není, že hodí mimino na krk svým rodičům!)JanaK88 píše:Klidně bych jí to pustila a to právě proto,aby si dávala sakra pozor,aby se jí tohle nestalo.Moje dcera už to viděla a to je jí 14 letivana-domca píše:Jo pouštěj tohle holce, který jen nejlépe 16, přítel chlastá a je kretén a ona blbá, protože zapomněla na antikoncepciDendulinecek píše:Dobrej humus, ale ja bych to ukazala kazdym rodicum toho drobecka, kteri o tom uvazuji. Jak se rozhodnou to uz je potom jejich vec.Ale pokud to jsou soudny lidi, tak by je to nenechalo spat.ivana-domca píše:Já na to najela náhodou a taky mě to zajímalo a ještě dnes jsem z toho špatná
Ano,prevence,však na to myslím- a proto to tak dělám.
Co se týče 16ti letý holky-no jde o to,jak se k tomu postaví ty rodiče,třeba jí sami řeknou,že by to dítě měla mít,nebo jí podpoří v potratu.Ale je pravdou,že tohle rozhodnutí je těžké,protože v 16ti je to ještě vcelku dítě. ![]()
Je tu bohužel i ta varianta,že ta 16ti letá holka si tohle bude fakt hodně vyčítat,takže pak bych to řešila i s psychologem-Nic není jen černé a bílé a občas jsou okolnosti,kdy to prostě jinak nejde.Ale před radikálním řešením,si všechny strany musí sednout a v klidu si promluvit
ivana-domca píše:
Tak jsou vyjimky, nerikam ze ne a je to pouze jejich rozhodnuti. Ale me se kluk narodil tesne po 18. narozeninach a taky jsem to zvladla. S jeho tatou neziju, ale niceho nelituju
V 18 bych na potrat nejspíš šla (s tehdejším přítelem). Ale mám antikoncepci a zatím nesehnala, třeba v 20 už bych rozhodně nešla (ale nynější přítel je zodpovědný a nebála bych se) a nikdy bych nehodila své dítě na starost svým rodičům. Už mají vychováno své a nemám právo je obtěžovat.
Ja jsem nemohla, detstvi jsem mela mizerny, tak jsem chtela moc deti a vynahradit jim to ![]()
A kdyz uz to nekdo nechce, tak je tu moznost dat toho clovicka k adopci. Vzdyt je tolik lidi, co na ni ceka ![]()