Interupce poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
22.1.12 22:13

Teda fuj, dokoukala jsem druhy dil toho dokumentu a jsem z toho otresena. To je hnus a to dite opravdu trpi, nez ho zabijou :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
22.1.12 22:31
ivana-domca píše:
Teda fuj, dokoukala jsem druhy dil toho dokumentu a jsem z toho otresena. To je hnus a to dite opravdu trpi, nez ho zabijou :'(

Holky, hoďte odkaz…

• Citovat
  • Upravit
47759
22.1.12 22:33

Ja nevim jak, ale staci najit pres google youtube, kliknout hned na prvni odkaz a do vyhledavace zadat nemy vykrik. Ale bacha ja brecim jeste ted :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
22.1.12 22:40
ivana-domca píše:
Ja nevim jak, ale staci najit pres google youtube, kliknout hned na prvni odkaz a do vyhledavace zadat nemy vykrik. Ale bacha ja brecim jeste ted :'(

Já na to najela náhodou a taky mě to zajímalo a ještě dnes jsem z toho špatná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.1.12 22:45
Dendulinecek píše:
ivana-domca píše:
Ja nevim jak, ale staci najit pres google youtube, kliknout hned na prvni odkaz a do vyhledavace zadat nemy vykrik. Ale bacha ja brecim jeste ted :'(
Já na to najela náhodou a taky mě to zajímalo a ještě dnes jsem z toho špatná :,(

Dobrej humus, ale ja bych to ukazala kazdym rodicum toho drobecka, kteri o tom uvazuji. Jak se rozhodnou to uz je potom jejich vec.Ale pokud to jsou soudny lidi, tak by je to nenechalo spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.1.12 22:46

Aspon k necemu je ta nase zvedavost dobra ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
22.1.12 22:48
ivana-domca píše:
Dendulinecek píše:
ivana-domca píše:
Já na to najela náhodou a taky mě to zajímalo a ještě dnes jsem z toho špatná :,(
Dobrej humus, ale ja bych to ukazala kazdym rodicum toho drobecka, kteri o tom uvazuji. Jak se rozhodnou to uz je potom jejich vec.Ale pokud to jsou soudny lidi, tak by je to nenechalo spat.

Jo pouštěj tohle holce, který jen nejlépe 16, přítel chlastá a je kretén a ona blbá, protože zapomněla na antikoncepci :? Jsou situace, kdy potrat je správné východisko, ale musí s následky být žena srozumněna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
22.1.12 22:49
JanaK88 píše:
ivana-domca píše:
Dendulinecek píše:
ivana-domca píše:
Dobrej humus, ale ja bych to ukazala kazdym rodicum toho drobecka, kteri o tom uvazuji. Jak se rozhodnou to uz je potom jejich vec.Ale pokud to jsou soudny lidi, tak by je to nenechalo spat.
Jo pouštěj tohle holce, který jen nejlépe 16, přítel chlastá a je kretén a ona blbá, protože zapomněla na antikoncepci :? Jsou situace, kdy potrat je správné východisko, ale musí s následky být žena srozumněna.

Klidně bych jí to pustila a to právě proto,aby si dávala sakra pozor,aby se jí tohle nestalo.Moje dcera už to viděla a to je jí 14 let 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
22.1.12 22:50

No to je masakr :,( Rozhodni se co nejlíp, abys do konce života necítila prázdno a bolest, moc držím palce, někdo už to psal, asi k vám to malé moc chtělo, drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
22.1.12 22:51
mari1912 píše:
JanaK88 píše:
ivana-domca píše:
Dendulinecek píše:
ivana-domca píše:
Klidně bych jí to pustila a to právě proto,aby si dávala sakra pozor,aby se jí tohle nestalo.Moje dcera už to viděla a to je jí 14 let 8o

Jo, ale jako prevence a ne když už je holka v průšvihu a potřebuje schůdné východisko (a schůdné východisko není, že hodí mimino na krk svým rodičům!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.1.12 22:53

Tak jsou vyjimky, nerikam ze ne a je to pouze jejich rozhodnuti. Ale me se kluk narodil tesne po 18. narozeninach a taky jsem to zvladla. S jeho tatou neziju, ale niceho nelituju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
22.1.12 22:57
JanaK88 píše:
mari1912 píše:
JanaK88 píše:
ivana-domca píše:
Dendulinecek píše:
ivana-domca píše:
Klidně bych jí to pustila a to právě proto,aby si dávala sakra pozor,aby se jí tohle nestalo.Moje dcera už to viděla a to je jí 14 let 8o
Jo, ale jako prevence a ne když už je holka v průšvihu a potřebuje schůdné východisko (a schůdné východisko není, že hodí mimino na krk svým rodičům!)

Ano,prevence,však na to myslím- a proto to tak dělám.
Co se týče 16ti letý holky-no jde o to,jak se k tomu postaví ty rodiče,třeba jí sami řeknou,že by to dítě měla mít,nebo jí podpoří v potratu.Ale je pravdou,že tohle rozhodnutí je těžké,protože v 16ti je to ještě vcelku dítě. :think:
Je tu bohužel i ta varianta,že ta 16ti letá holka si tohle bude fakt hodně vyčítat,takže pak bych to řešila i s psychologem-Nic není jen černé a bílé a občas jsou okolnosti,kdy to prostě jinak nejde.Ale před radikálním řešením,si všechny strany musí sednout a v klidu si promluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
22.1.12 23:00
ivana-domca píše:
Tak jsou vyjimky, nerikam ze ne a je to pouze jejich rozhodnuti. Ale me se kluk narodil tesne po 18. narozeninach a taky jsem to zvladla. S jeho tatou neziju, ale niceho nelituju ;-)

V 18 bych na potrat nejspíš šla (s tehdejším přítelem). Ale mám antikoncepci a zatím nesehnala, třeba v 20 už bych rozhodně nešla (ale nynější přítel je zodpovědný a nebála bych se) a nikdy bych nehodila své dítě na starost svým rodičům. Už mají vychováno své a nemám právo je obtěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.1.12 23:05

Ja jsem nemohla, detstvi jsem mela mizerny, tak jsem chtela moc deti a vynahradit jim to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
22.1.12 23:06

A kdyz uz to nekdo nechce, tak je tu moznost dat toho clovicka k adopci. Vzdyt je tolik lidi, co na ni ceka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí