Ostrá bolest 13. týden

77
23.1.12 11:34

Ostrá bolest-13 .týden

Ahoj všem :mavam: Jsem ve13.týdnu a dnes když jsem vstávala a sedla si v posteli tak mě projela taková divná ostrá bolest břichem :( hned sem si lehla páč mě to teda vyděsilo,nikdy se mě to nestalo.Ale pak nic všechno dobrý.Tak nevím.Čím to mohlo být.Nejsem si jistá jesli to třeba nebyli střeva,trpím na zácpu ale bylo to spíš níž tam kde je mimi :? Děkuju moc za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
23.1.12 12:10

Ahoj, taky se mně to v těhotenství stávalo - taková velice ostrá bolest, když jsem si z lehu sedla nebo když jsem třeba seděla a pak prudce vstala. Myslím, že to bolí nějaké vazy nebo něco. Pak jsem si už dávala pozor a vstávala pomalu a bylo to dobré. U doktorky jsem to neřešila, vše bylo v pořádku. Měla bych být tebou obavy, kdyby to bolelo i v klidu. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.1.12 17:04
sanyaa píše:
Ahoj, taky se mně to v těhotenství stávalo - taková velice ostrá bolest, když jsem si z lehu sedla nebo když jsem třeba seděla a pak prudce vstala. Myslím, že to bolí nějaké vazy nebo něco. Pak jsem si už dávala pozor a vstávala pomalu a bylo to dobré. U doktorky jsem to neřešila, vše bylo v pořádku. Měla bych být tebou obavy, kdyby to bolelo i v klidu. Ahoj

Díky :) V klidu nic nebolí tak to nejspíš byli ty vazy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí