Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem
Jsem ve13.týdnu a dnes když jsem vstávala a sedla si v posteli tak mě projela taková divná ostrá bolest břichem
hned sem si lehla páč mě to teda vyděsilo,nikdy se mě to nestalo.Ale pak nic všechno dobrý.Tak nevím.Čím to mohlo být.Nejsem si jistá jesli to třeba nebyli střeva,trpím na zácpu ale bylo to spíš níž tam kde je mimi
Děkuju moc za odpovědi ![]()
Ahoj, taky se mně to v těhotenství stávalo - taková velice ostrá bolest, když jsem si z lehu sedla nebo když jsem třeba seděla a pak prudce vstala. Myslím, že to bolí nějaké vazy nebo něco. Pak jsem si už dávala pozor a vstávala pomalu a bylo to dobré. U doktorky jsem to neřešila, vše bylo v pořádku. Měla bych být tebou obavy, kdyby to bolelo i v klidu. Ahoj
sanyaa píše:
Ahoj, taky se mně to v těhotenství stávalo - taková velice ostrá bolest, když jsem si z lehu sedla nebo když jsem třeba seděla a pak prudce vstala. Myslím, že to bolí nějaké vazy nebo něco. Pak jsem si už dávala pozor a vstávala pomalu a bylo to dobré. U doktorky jsem to neřešila, vše bylo v pořádku. Měla bych být tebou obavy, kdyby to bolelo i v klidu. Ahoj
Díky
V klidu nic nebolí tak to nejspíš byli ty vazy ![]()