Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj nemá někdo zkušenost s operací štítné žlázy ve druhem trimestru? moje endokrinoložka mi tvrdí že je to jediné možné řešení abych já i miminko po porodu byla v pořádku. Mám hyperfunkci a jsem ve 14 týdnu zatím se ji snaží sklidnit propycilem v dávkování 2-0-2 a pokud se štítná uklidní tak mě na operaci ve druhém trimestru chce poslat do Brna.
Příspěvek upraven 23.01.12 v 11:49
Lenulinko, já mám za sebou operaci štítné žlázy - úplné odstranění. Sice jsem v té době nebyla těhotná, ale za sebe ti můžu říct, že se opravdu nemáš čeho bát. Po operaci mě jen trošku bolelo v krku - po intubaci, ale jinak nic. Všechno bylo úplně v pohodě.
Hančí dík za odpověď ikdyž spíš jsem čekala že napíše nějaká maminka co na operaci byla v tom druhém trimestru těhotenství. A jak koukám asi takovej moc nebude
moje endokrinoložka sice tvrdí že je to nejlepší řešení , ale jí se to řekne ona tehotná není a nikdo jí nenutí na operaci.
Hančíí píše:
Lenulinko, já mám za sebou operaci štítné žlázy - úplné odstranění. Sice jsem v té době nebyla těhotná, ale za sebe ti můžu říct, že se opravdu nemáš čeho bát. Po operaci mě jen trošku bolelo v krku - po intubaci, ale jinak nic. Všechno bylo úplně v pohodě.