Kdy jste začly strašit s těhotenstvím? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
24.1.12 21:46

Já teda nikdy … asi jsem byla v klidu, protože jsme prošli kurzem a věděla jsem, že všechno to, co cítím ještě není ono. Až praskla v noci voda, bylo to jasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
24.1.12 22:05

tak ani já nestrašila,protože malé se ven nechtělo a já se cítila pořád dobře a nakonec jsem 6 dní přenášela a porod byl vyvolávanej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
24.1.12 22:25

Já jsem jako prvorodička byla nejdřív vyjukaná jak to poznám a nakonec když mi praskla voda, tak jsem se ještě dospala doma v posteli s ručníkem pod zadkem a pak jsem řekla manželovi ať se nasnídá, vyvenčí pesana a že asi pomalu pojedem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
29.1.12 08:59

Já jsem čekala, že budu rodit v řádném termínu, nebo přenášet, jako většina prvorodiček, takže když 37+3 přišly kontrakce, tak jsem si řekla, že jsou to poslíčci, ale stejně jsem vylezla z postele, protože se u toho spát nedalo. Po chvíli, když to neustávalo jsem zapla počítač najela na internet a četla si, jak rozeznat poslíčky od porodu. Potom když to pořád nepřesávalo jsem si začala dochystávat tašku do porodnice, co kdyby náhodou. V poradně v nemocnici jsem byla zatím jenom jednou a dostala jsem tam hromadu papírů na vyplnění tak někdy kolem půlnoci jsem to začla vyplňovat. No pořád to nepřestávalo, tak jsem o půl jedné vlezla do vany s tím, že tam ti poslíčci mají přejít. Tam mě našel ve 2 ráno manžel a ptá se, co je jestli mi je zle. Tak jsem mu řekla, že mám kontrakce a že chci aby ty poslíčci už konečně přešli. Když zjistil, že jsem ve vaně hodinu a půl, tak se šel oblíkat a chystat, že pojedem. Už jsem byla celkem smířená, že rodím, ale do porodnice se mi pořád nechtělo. Někdy ve třičtvrtě na tři už se to nedalo vydržet a tak jsem se konečně nechala přesvědčit a jeli jsme :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.1.12 10:17

Ficus, já jela 4h od prvních kontrakcí. :mrgreen: V porodce jsme byli o půlnoci. Po 2× vaně, říkám manželovi, že už se mi kroutí sami palce u nohou, to už se nedá vydržet, to bude ono. :palec: Ten zatím chystal seznam porodnic, čísel atd., kdyby měli stop stav. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí