Problém se sexem v těhotenství

8698
24.1.12 12:05

zbohem sex

ahoj tehulky :mavam: chci se zeptat ma nektera problem se sexem v tehotenství? ja jo :oops: s manželem se pokoušíme o neco co se ma jmenovat sex a nejde nam to, porad citime tlaky v briše, :roll: bolesti a už se to tam moc neda ani vsunut :oops: jak kdyby se mi spodek zmensil :,( mate neake skusenosti poradte prosim sem v 16 tt … Dekuju všem za odpoved a rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3249
24.1.12 12:16

Ahoj, já do toho 18tt moc chuť neměla, ale ne že by to nešlo, ale taky takové divné tlaky ale až tak jako ty ne, to je divný…no a teď začínám být poněkud neohrabaná a prozměnu se manžílek k ničemu moc nemá tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.12 12:18

Ahoj,řekla bych že je to možná spíš psychický problém..během těhotenství se ti nic nezůží ;) můžeš mít blok a bát se.. Zkuste lubrikační gel a budte v pohodě :palec: My sexovali celé těhotenství i den před porodem :andel:

• Citovat
  • Upravit
5644
24.1.12 12:21

me se behem ted posledniho tydne zvysila chut tolik, ze si pripadam jak kdyz mam ranni erakci ja a ne chlap :lol: :lol:

zkuste jinou polohu a nemyslete u toho tolik hlavou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.1.12 12:23
Hana89 píše:
ahoj tehulky :mavam: chci se zeptat ma nektera problem se sexem v tehotenství? ja jo :oops: s manželem se pokoušíme o neco co se ma jmenovat sex a nejde nam to, porad citime tlaky v briše, :roll: bolesti a už se to tam moc neda ani vsunut :oops: jak kdyby se mi spodek zmensil :,( mate neake skusenosti poradte prosim sem v 16 tt … Dekuju všem za odpoved a rady :kytka:

My neměli sex 2× 9 m :mrgreen: částečně kvůli zdravoatním problémum a prostě ján nechtěla,chlap taky ne,přišlo mu to prostě divné :nevim:
A jinak sbohem sex přijde až po porodu :pankac: :pankac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
24.1.12 12:27

Ahoj, já jsem taky v 16tt a chut na sex mám teda velikou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.1.12 12:40
CokeLady píše:
Jako, že jste neměli klasický pohl. sytk nebo ŽÁDNÝ sex? 9 měsíců skoro nic??? 8o 8o
Katka86 píše:
Hana89 píše:
ahoj tehulky :mavam: chci se zeptat ma nektera problem se sexem v tehotenství? ja jo :oops: s manželem se pokoušíme o neco co se ma jmenovat sex a nejde nam to, porad citime tlaky v briše, :roll: bolesti a už se to tam moc neda ani vsunut :oops: jak kdyby se mi spodek zmensil :,( mate neake skusenosti poradte prosim sem v 16 tt … Dekuju všem za odpoved a rady :kytka:
My neměli sex 2× 9 m :mrgreen: částečně kvůli zdravoatním problémum a prostě ján nechtěla,chlap taky ne,přišlo mu to prostě divné :nevim:
A jinak sbohem sex přijde až po porodu :pankac: :pankac: :lol: :lol:

Ne neměli jsme ani jednou a po prvním porodu jsme neměli sex dalších 10 m kvůli špatnému šití po porodu,takže 19 m ani tuk,jen pár marných pokusů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
24.1.12 12:55
CokeLady píše:
Já se vůbec nechci nijak dotknout nebo šťourat, jsem jen zvědavá, jak to někdo může vydržet. Hlavně tedy chlap 1,5 roku bez sexu absolutně… 8o 8o
Katka86 píše:
CokeLady píše:
Jako, že jste neměli klasický pohl. sytk nebo ŽÁDNÝ sex? 9 měsíců skoro nic??? 8o 8o
Katka86 píše:
Hana89 píše:
Ne neměli jsme ani jednou a po prvním porodu jsme neměli sex dalších 10 m kvůli špatnému šití po porodu,takže 19 m ani tuk,jen pár marných pokusů :roll:

to mi taky neni jasny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.1.12 12:57
Anonymní píše:
Ahoj,řekla bych že je to možná spíš psychický problém..během těhotenství se ti nic nezůží ;) můžeš mít blok a bát se.. Zkuste lubrikační gel a budte v pohodě :palec: My sexovali celé těhotenství i den před porodem :andel:

aha možna to je fakt že u toho moc premyšlim.. :nevim: no pokusime se tedy nejak :nevim: to udelat, :) ja porad premyslim ci neublizujeme malej a manžel se taky nesoustredi a jen se bojí aby nam neublizil :oops: dekuju moc krat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.1.12 13:03
CokeLady píše:
malej si tam v poho plave, při Tvým orgasmu je mu taky dobře :D (to je zvrácený) :mrgreen: tvůj chlap ho nijak nemůže uvnitř ohrozit, jen si dej pozor, aby Ti nemačkal břicho a bude vše v poho :kytka:
Hana89 píše:
Anonymní píše:
Ahoj,řekla bych že je to možná spíš psychický problém..během těhotenství se ti nic nezůží ;) můžeš mít blok a bát se.. Zkuste lubrikační gel a budte v pohodě :palec: My sexovali celé těhotenství i den před porodem :andel:
aha možna to je fakt že u toho moc premyšlim.. :nevim: no pokusime se tedy nejak :nevim: to udelat, :) ja porad premyslim ci neublizujeme malej a manžel se taky nesoustredi a jen se bojí aby nam neublizil :oops: dekuju moc krat

dekuju moc krat tak sem si vydíchla a manžel bude taky nadšeny ak mu reknu že sme jen psychicky bloklíí :lol: :lol: stejne moc krat dekuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.1.12 13:20
CokeLady píše:
Já se vůbec nechci nijak dotknout nebo šťourat, jsem jen zvědavá, jak to někdo může vydržet. Hlavně tedy chlap 1,5 roku bez sexu absolutně… 8o 8o
Katka86 píše:
CokeLady píše:
Katka86 píše:
Hana89 píše:
Ne neměli jsme ani jednou a po prvním porodu jsme neměli sex dalších 10 m kvůli špatnému šití po porodu,takže 19 m ani tuk,jen pár marných pokusů :roll:

No vydržel to,nebylo to kvůli tomu,že bych se vymlouvala na bolehlavy a nevím co všechno.Prostě mě špatně zašili a bylo to pro mě utrpení.Při druhém těhu jsme měli zákaz od mudr,takže tam to bylo bez debat.A tak uspokojit se dá i jinak než dovnitř a ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.1.12 13:26
CokeLady píše:
Katka86 píše:
CokeLady píše:
Katka86 píše:
CokeLady píše:
Katka86 píše:
Hana89 píše:
No vydržel to,nebylo to kvůli tomu,že bych se vymlouvala na bolehlavy a nevím co všechno.Prostě mě špatně zašili a bylo to pro mě utrpení.Při druhém těhu jsme měli zákaz od mudr,takže tam to bylo bez debat.A tak uspokojit se dá i jinak než dovnitř a ven :mrgreen:
Proto jsem se ptala, jestli tím myslíš pohlavní styk nebo sex kompletně. Asi jsme se nepochopily :kytka:

AHA,blik :mrgreen: Už jsem pochopila :lol: Nebyl pohlavní styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
24.1.12 13:52
Hana89 píše:

Ahojda,já mám teda podobný problém a není to strachem,protože čekám druhé dítko a u prvního to bylo jiné,to sme sexovali až někdy do 8.měsíce,ale ted mi taky připadá jako bych tam prostě měla málo místa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
24.1.12 14:00
MDzTU píše:
Hana89 píše:
Ahojda,já mám teda podobný problém a není to strachem,protože čekám druhé dítko a u prvního to bylo jiné,to sme sexovali až někdy do 8.měsíce,ale ted mi taky připadá jako bych tam prostě měla málo místa :roll:

fakt jo,? takže to neni jen strachem,tak čím teda?a manželovy se to taky zda že už se tam moc nedostane :oops: tak sme premysleli či to nemuže bít naše malá tak dolu a nedovolí nam pristup :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
24.1.12 14:07
Hana89 píše:
MDzTU píše:
Hana89 píše:
Ahojda,já mám teda podobný problém a není to strachem,protože čekám druhé dítko a u prvního to bylo jiné,to sme sexovali až někdy do 8.měsíce,ale ted mi taky připadá jako bych tam prostě měla málo místa :roll:
fakt jo,? takže to neni jen strachem,tak čím teda?a manželovy se to taky zda že už se tam moc nedostane :oops: tak sme premysleli či to nemuže bít naše malá tak dolu a nedovolí nam pristup :oops: :kytka:
Čím to může být to nevím…a máme to stejný v různých polohách,prostě není místo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky