Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj chtěla bych se zeptat včera jsem si dovezla koťátko a od dnešního ráno pořád mňauká jen když si ho vezmu na sebe tak přestane ale nemůžu ho mít pořád zas na sobě nebo u sebe, tak nevíte kdy ho to přejde? Kotě má 6 týdnů.
Nevím co znamená ‘mňaukat’ ale muj kocour mňouká do dneška a je mu 11
my mluvíme, oni mňoukají, nevim co je za problém.
Příspěvek upraven 20.05.21 v 19:45
hledá maminku
evidentně proto mnouka. Jak staré je koťátko?
Já myslím, že když vezmeš neprodyšnou krabici, kde nebudes vidět dovnitř a provedes Schrödingeruv pokus, tak mnoukat nebude.
6 týdnů je brzo na odebrání od maminky, ne? Tak štěkat nebude ![]()
6 týdnů je ještě brzo na to aby šlo od kočky.
Ten bude mňoukat možná pár dní týdnů ![]()
Achjo, další co si bere kotě daleko dřív, než by mělo, to kotě má být ještě dalších 6 týdnu u matky.
A ani netuší jak o něj pečovat.
osebrala si mimino od matky a sourozencu. nediv se, že je nešťastne. Když o něj nebudeš pečovat, což znamená i fyzickou blízkost, vychováš neurotickou nešťastnou kočku, která bude ničit byt a případně při stresu reagovat agresivně. A bude to chyba tvoje.
Jestli chceš následky trošku zmírnit a kotěti ulehčit život, zajeď ještě pro jeho sourozence. Paradoxně to bude pro tebe znamenat meně práce s kočkami, protože si částečně vystačí samy se sebou.
a přečti si alespoň tohle.
To kotě je příliš malé. Má se brát od kočky nejdříve ve 12 měsících. Je to miminko, které pláče. Nemůžeš ho ještě na těch 6 týdnů vrátit k mámě?
Kočky mnoukaj, když si pořídis psa, bude štěkat.. Je odebrané moc brzy, logicky hledá mámu
@Ou paní majitelka je už dát dávala, nevěděla jsem že je to brzo
@sabca6969 v dnešní době nejste schopni si zjistit informace?
Je mi líto těch koťat, chudáčci. Tebe nenapadne, že je mu smutno?
Tohle fakt nikdy nepochopím.
@g.sandova píše:
@sabca6969 v dnešní době nejste schopni si zjistit informace?
Je mi líto těch koťat, chudáčci. Tebe nenapadne, že je mu smutno?
Tohle fakt nikdy nepochopím.
Lidi jsou tupani. Jednoduchý. Nezajímají se, nestarají.
Achjo
chudák kotě, ještě mělo být 6 týdnů u maminky, takže pláče ![]()