Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky a těhulky,
měla bych jednu otázku - uvažovala jsem, jestli to udělat formou ankety, ale raděj budu, když napíšete i víc ![]()
Takže moje otázka je: Kdy (v kterém tt) jste si kupovaly nebo objednávaly kočárek?
Díky moc za odpovědi a názory ![]()
tak my koupili kocarek uz asi v 17. tydnu, coz je podle me zbytecne brzo, ale naskytla se nam docela vyhodna koupe starsiho kocarku od znamych, takze jsme nevahali a ja byla rada, ze mam o starost mene ![]()
My ho objednávali tak šest týdnů před termínem porodu a bylo to tak tak. Já už byla druhý den doma z porodnice a manža jel pro kočárek. Spíš si zjisti jaké jsou skutečné dodací lhůty.
Ryšavka
My kupovali na přelomu července a srpna, jeli jsme si pro něj v srpnu, a to jsem byla v 7 měsíci.
My kupovali kočár v 28tt. a úplně zbytečně brzy. Dnes už bych to tak neudělala, pak se mi totiž líbli jiný kočárky ![]()
Ahoj, ja kocarek kupovala myslim ve 30 tydnu a mela jsem ho u nasich.
U prvního ve 20. tt po ultrazvuku a bylo to brzo, pak se mi taky líbil jiný ![]()
A u druhého asi zlomím rekord, cca rok před porodem, protože jsem využila nabídky na super sporťák pro první dítko (a korbička byla v ceně
)…
NiKi
No zalezi jaky kocarek to je - pokud je nekde vystaveny a maji ho - klidne ho staci poridit az behem MD tudiz v nakem 33 tydnu.
Pokud ale objednavate kocarek drazsi znackovy, tak se pravidelne obmenuji kolekce - nejen barevne, ale i vylepsenim a pak se musi kocarek objednavat a u nekterych typu namatkou Mutsy a Teutonia GT3 se ceka cca 2 mesice…
Ja prave ted v druhem tehu mela ve vyberu Mutsy Urbanrider a Teutonia GT3 a u obou (hlavne u te Teutonie - je to novinka a o ni velky zajem) je cekaci doba 2 mesice. U Mutsy cca 6 tydnu, ale pokud Vam vyhovuje barevna kolekce na sklade, tak ho muzete mit hned…
neprihlasena Hanka1
My jsme jely kočárek koupit až po porodu,a zvládly jsme to taky v pohodě ![]()
Vlezla jsem 14 dní po porodu do obchodu a odvezla si nějaký kočárek, co tam měli - naštěstí jsem vybrala dobře ![]()
Myslím, že to bylo kolem 30.tt, pak byl do porordu u tchýně - kvůli té pověře…
Ahoj, já jsem rodila teď v dubnu a kočárek jsme kupovali na konci ledna když byly novoroční slevy. Koupili jsme ho tudíž o pár tisíc levněji… ale jinak myslím tak měsíc před porodem bohatě stačí. Jinak jsme ho měli doma, pověry jsou nesmysl.
Pavloska
Na prvni dite jsme davali zalohu na Quinny kocarek nekdy v unoru (rodila jsem v cervnu) a brali si ho nekdy v dubnu jak prisel - byla to totiz nova kolekce a byl o nej zajem.
Meli jsme ho doma - povery jsou nesmysl a ja v nem mela naskladane vsechny veci pro mimi. Akorat postylku jsme slozili tesne nez jsem sla do porodnice, aby se na ni zbytecne „neprasilo“.
Hanka
Ahoj, já kupovala kočárek v 34tt a do porodu jsem jej neměla doma.