Kdy koupit kočárek?

554
7.5.08 07:54

kdy koupit kočárek?

Ahoj maminky a těhulky,
měla bych jednu otázku - uvažovala jsem, jestli to udělat formou ankety, ale raděj budu, když napíšete i víc :wink:

Takže moje otázka je: Kdy (v kterém tt) jste si kupovaly nebo objednávaly kočárek?

Díky moc za odpovědi a názory :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TehotnaTerezka
7.5.08 08:00

tak my koupili kocarek uz asi v 17. tydnu, coz je podle me zbytecne brzo, ale naskytla se nam docela vyhodna koupe starsiho kocarku od znamych, takze jsme nevahali a ja byla rada, ze mam o starost mene :)

• Citovat
  • Upravit
2010
7.5.08 08:01

Ahoj, budeme kupovat po velkým utz ve 20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
7.5.08 08:09

My ho objednávali tak šest týdnů před termínem porodu a bylo to tak tak. Já už byla druhý den doma z porodnice a manža jel pro kočárek. Spíš si zjisti jaké jsou skutečné dodací lhůty.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
7.5.08 09:56

My kupovali na přelomu července a srpna, jeli jsme si pro něj v srpnu, a to jsem byla v 7 měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
7.5.08 09:59

My kupovali kočár v 28tt. a úplně zbytečně brzy. Dnes už bych to tak neudělala, pak se mi totiž líbli jiný kočárky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
7.5.08 10:16

Ahoj, ja kocarek kupovala myslim ve 30 tydnu a mela jsem ho u nasich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
7.5.08 10:38

U prvního ve 20. tt po ultrazvuku a bylo to brzo, pak se mi taky líbil jiný 8)

A u druhého asi zlomím rekord, cca rok před porodem, protože jsem využila nabídky na super sporťák pro první dítko (a korbička byla v ceně :lol: )…

NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.5.08 11:41

No zalezi jaky kocarek to je - pokud je nekde vystaveny a maji ho - klidne ho staci poridit az behem MD tudiz v nakem 33 tydnu.

Pokud ale objednavate kocarek drazsi znackovy, tak se pravidelne obmenuji kolekce - nejen barevne, ale i vylepsenim a pak se musi kocarek objednavat a u nekterych typu namatkou Mutsy a Teutonia GT3 se ceka cca 2 mesice…

Ja prave ted v druhem tehu mela ve vyberu Mutsy Urbanrider a Teutonia GT3 a u obou (hlavne u te Teutonie - je to novinka a o ni velky zajem) je cekaci doba 2 mesice. U Mutsy cca 6 tydnu, ale pokud Vam vyhovuje barevna kolekce na sklade, tak ho muzete mit hned…

neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
2475
7.5.08 14:48

My jsme jely kočárek koupit až po porodu,a zvládly jsme to taky v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
7.5.08 15:13

Vlezla jsem 14 dní po porodu do obchodu a odvezla si nějaký kočárek, co tam měli - naštěstí jsem vybrala dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
7.5.08 16:22

Myslím, že to bylo kolem 30.tt, pak byl do porordu u tchýně - kvůli té pověře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.5.08 11:48

Ahoj, já jsem rodila teď v dubnu a kočárek jsme kupovali na konci ledna když byly novoroční slevy. Koupili jsme ho tudíž o pár tisíc levněji… ale jinak myslím tak měsíc před porodem bohatě stačí. Jinak jsme ho měli doma, pověry jsou nesmysl.
Pavloska

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.5.08 17:07

Na prvni dite jsme davali zalohu na Quinny kocarek nekdy v unoru (rodila jsem v cervnu) a brali si ho nekdy v dubnu jak prisel - byla to totiz nova kolekce a byl o nej zajem.
Meli jsme ho doma - povery jsou nesmysl a ja v nem mela naskladane vsechny veci pro mimi. Akorat postylku jsme slozili tesne nez jsem sla do porodnice, aby se na ni zbytecne „neprasilo“.
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
24
19.5.08 22:21

Ahoj, já kupovala kočárek v 34tt a do porodu jsem jej neměla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí